Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Powershift 6000de Uyarı Verdi

Featured Replies

Solved by Yakup Ç. A.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Neden mesela? Şirket aracı olan çoğu insanın aracı haftada 1 çalışıyor. Benim aracın biri de 1 hafta 10 gün kapalı garajda yattığı oluyor.

Benimde öyle 10 ayda 6500 zor yaptım,batmaya başladı biraz araba durdukça.Şehir dışı olması hiç alınmazda
Yanıtlama zamanı:

Araç yatıyorsa çalıştırılmaması daha iyi. Çünkü yanlış hatırlamıyorsam 10 ya da 15 günü bulunca yüksek akü koruma devreye giriyor (Kapılar uzaktan kumanda ile açılmıyor vs). Çalıştırılırsa da biraz hareket ettirmeli ki hiç değilse tekerlekler yer değiştirsin.

Tabi, 3-5 ay yatıyorsa sürekli, zaten o araca ihtiyaç yok demektir :) 

Murat Kavuk tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
14 saat önce, Ozan Kar yazdı:

kaynak? kişisel fikirlerinizi yazdığınız mesajlarınıza "bence" ekleyin derim.

focus ta yazmayabilir ama eski aracım hyundai era kılavuzunda vardı diye hatırlıyorum..

--1 dakika sonra eklendi--
13 saat önce, Erdoğan G. yazdı:

Neden mesela? Şirket aracı olan çoğu insanın aracı haftada 1 çalışıyor. Benim aracın biri de 1 hafta 10 gün kapalı garajda yattığı oluyor.

herhalde yağlar iyice aşağı süzüldüğünden ilk çalıştırma aşınması fazla oluyordur.

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Murat Kavuk yazdı:

Araç yatıyorsa çalıştırılmaması daha iyi. Çünkü yanlış hatırlamıyorsam 10 ya da 15 günü bulunca yüksek akü koruma devreye giriyor (Kapılar uzaktan kumanda ile açılmıyor vs). Çalıştırılırsa da biraz hareket ettirmeli ki hiç değilse tekerlekler yer değiştirsin.

Tabi, 3-5 ay yatıyorsa sürekli, zaten o araca ihtiyaç yok demektir :) 

bende bi türlü devreye girmedi o, 3 hafta yatırdım galiba en uzun hep kumandayla açıldı. 2 kere alakasız yerde (yarım saat - bir saat beklemeyle) açılmadı kumandayla.

Şimdi, Mehmet Demir yazdı:

focus ta yazmayabilir ama eski aracım hyundai era kılavuzunda vardı diye hatırlıyorum..

evet hocam focusta yazmıyor böyle bir şey. 3 gün çok kısa, 1dk anlamsız. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Valla benimki tekte kapıyıda açtı camlarıda açtı.

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Ozan Kar yazdı:

evet hocam focusta yazmıyor böyle bir şey. 3 gün çok kısa, 1dk anlamsız. 

az önce era kılavuzuda buldum, üç ve gün aramalarım sonuçsuz kaldı..belki o dönemde servis elemanı söylemişti.. şimdi tüm kılavuzu okumayayım  :)

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Mehmet Demir yazdı:

az önce era kılavuzuda buldum, üç ve gün aramalarım sonuçsuz kaldı..belki o dönemde servis elemanı söylemişti.. şimdi tüm kılavuzu okumayayım  :)

hyundai bu tip şeyleri abartıyor galiba. sonatanın kapı içinde turbo için ilk çalıştırmada ve stop etmeden önce rölantide bekleyin diye uyarı vardı yanlış hatırlamıyosam. başka bir araçta duymadım görmedim böyle bi uyarı :) gereksizliğini ayrıca savunuyoruz tabi ama konu yeterince saptı.

Yanıtlama zamanı:

Eski nesil dizel araçlarda ustalar; uzun yoldan gelindiğinde ya da motorun performanslı kullanıldığında stop etmeden önce 1-2 dk rölantide çalıştırın derlerdi. Büyük hacimli motorlu kamyon vs. kullanan şoförlerin yaptığını biliyorum. Motorun ve turbonun daha yavaş soğuması için olabilir.

Yanıtlama zamanı:

Usta aracında sıkıntı yok merak etme. Kendimde de denedim vites p dışında ise el freni çekik be ayağın frende olmadan kapını açarsan uyarı veriyor

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bugünde denedim, uyarı vermedi,büyük iht aküden sanırım.

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Erhan Erten yazdı:

Usta aracında sıkıntı yok merak etme. Kendimde de denedim vites p dışında ise el freni çekik be ayağın frende olmadan kapını açarsan uyarı veriyor

aynı tepki benim araçta da deneyince oldu, normal bir uyarı muhtemelen

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.