Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 20169 yıl comment_395953 Merhaba arkadaşlar 2012 C-Max'ımın arka tamponuna geçen birisi sürtmüş. Çizik falan oluşmadı ama tampon çamurlukla birleştiği nokta aşağıdaki gibi ayrıldı. Bunu tamir ettirmek için yetkili servise mi, yoksa sanayide tamponcuya mı gitmem daha uygun olur ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 20169 yıl comment_395954 Klipslerinden çıkmış servise uğrarsanız 10 dk da ayarlarlar ücret dahi almazlar . Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 20169 yıl comment_395963 Benimde on tampon boyle olmustu biraz itince yerine oturdu ve bir daha sorun teskil etmedi deneyebilirsiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 20169 yıl Yazar comment_396445 Elimle biraz ittirdim kıpırdamadı. Ama çok zorlamadım, içinde birşeyleri kırarım diye korktum. İçinde tırnaklar, vs. kırılıp uğraştırıcı birşeyler olmuş mudur acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 20169 yıl comment_396687 Tamponun o bölgesinde klipsler var. Darbelerde genellikle onlar kırılıyor ya da oralardan boşa çıkıyorlar. Servis şart değil bunun için, sanayide bi ustaya da gösterebilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 20179 yıl comment_420586 üc kurusluk darbenin izini silelim derken, bes kurusluk zarar verdik. Zimpara izi kaldi. Nasil eski haline getirebilirim. Pismanim [emoji52] Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 20179 yıl comment_420588 Plastik bakalit diye tabir edilen tampon birleştirme yerinin tırnaklarından çıkmış ya da kırılmış servis yerine sanayi de tercih edilebilir. Kısa bir işlemi var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 20179 yıl comment_420589 Motip in plastik boyası var. Bas geç hiç uğraşma sorun sadece zımpara iziyse Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 20179 yıl comment_420590 Motip in plastik boyası var. Bas geç hiç uğraşma sorun sadece zımpara iziyse Abi bemde plasti dip varya onu dusunmustum. Sadece iz var iste eski haline donsun yeterli. Araca pasta cola yaptiracam zaten. Pasta ile giderilirmi plastik yuzey.. ayrica motip e baktim . Motip Carot diye bir kutu var. Birde akrilik boya diye geciyor. Hangisini alayim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 20179 yıl comment_420608 2 hours ago, Resul özdemir said: Abi bemde plasti dip varya onu dusunmustum. Sadece iz var iste eski haline donsun yeterli. Araca pasta cola yaptiracam zaten. Pasta ile giderilirmi plastik yuzey.. ayrica motip e baktim . Motip Carot diye bir kutu var. Birde akrilik boya diye geciyor. Hangisini alayim Sadece o kismi boyayarak kurtulamazsin, tamamini boyaman gereki, boyanin duzgun tutunabilmesi icin tamamini zimparalamalisin. Bu durumda bile boyanin zamanla gunesten/sicaktan/tuzdan atmayacaginin bir garantisi de yok. Ben derim ki elleme. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 20179 yıl comment_420616 Sadece o kismi boyayarak kurtulamazsin, tamamini boyaman gereki, boyanin duzgun tutunabilmesi icin tamamini zimparalamalisin. Bu durumda bile boyanin zamanla gunesten/sicaktan/tuzdan atmayacaginin bir garantisi de yok. Ben derim ki elleme. Daha ince bi zimpara izi siler yada azaltirmi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 20179 yıl comment_420670 ısıtmayı deneyebilirsiniz ama tecrübe isteyen bir işlem az olursa işe yaramaz çok olursa daha kötü olur. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın