Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Tampon Tamiri Yardım (resimli)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba arkadaşlar

2012 C-Max'ımın arka tamponuna geçen birisi sürtmüş. Çizik falan oluşmadı ama tampon çamurlukla birleştiği nokta aşağıdaki gibi ayrıldı. Bunu tamir ettirmek için yetkili servise mi, yoksa sanayide tamponcuya mı gitmem daha uygun olur ?

r63Y7M.jpg

Yanıtlama zamanı:

Klipslerinden çıkmış servise uğrarsanız 10 dk da ayarlarlar ücret dahi almazlar .

Yanıtlama zamanı:

Benimde on tampon boyle olmustu biraz itince yerine oturdu ve bir daha sorun teskil etmedi deneyebilirsiniz

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Elimle biraz ittirdim kıpırdamadı. Ama çok zorlamadım, içinde birşeyleri kırarım diye korktum. 

İçinde tırnaklar, vs. kırılıp uğraştırıcı birşeyler olmuş mudur acaba? 

Yanıtlama zamanı:

Tamponun o bölgesinde klipsler var. Darbelerde genellikle onlar kırılıyor ya da oralardan boşa çıkıyorlar. Servis şart değil bunun için, sanayide bi ustaya da gösterebilirsiniz.

• 4 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

20170517_133009.jpg20170517_133003.jpg üc kurusluk darbenin izini silelim derken, bes kurusluk zarar verdik. Zimpara izi kaldi. Nasil eski haline getirebilirim. Pismanim [emoji52]

Yanıtlama zamanı:

Plastik bakalit diye tabir edilen tampon birleştirme yerinin  tırnaklarından çıkmış ya da kırılmış servis yerine sanayi de tercih edilebilir. Kısa bir işlemi var. 

Yanıtlama zamanı:
Motip in plastik boyası var. Bas geç hiç uğraşma sorun sadece zımpara iziyse

Abi bemde plasti dip varya onu dusunmustum. Sadece iz var iste eski haline donsun yeterli. Araca pasta cola yaptiracam zaten. Pasta ile giderilirmi plastik yuzey.. ayrica motip e baktim . Motip Carot diye bir kutu var. Birde akrilik boya diye geciyor. Hangisini alayim

Yanıtlama zamanı:
2 hours ago, Resul özdemir said:

Abi bemde plasti dip varya onu dusunmustum. Sadece iz var iste eski haline donsun yeterli. Araca pasta cola yaptiracam zaten. Pasta ile giderilirmi plastik yuzey.. ayrica motip e baktim . Motip Carot diye bir kutu var. Birde akrilik boya diye geciyor. Hangisini alayim

Sadece o kismi boyayarak kurtulamazsin, tamamini boyaman gereki, boyanin duzgun tutunabilmesi icin tamamini zimparalamalisin. Bu durumda bile boyanin zamanla gunesten/sicaktan/tuzdan atmayacaginin bir garantisi de yok. Ben derim ki elleme.

Yanıtlama zamanı:
Sadece o kismi boyayarak kurtulamazsin, tamamini boyaman gereki, boyanin duzgun tutunabilmesi icin tamamini zimparalamalisin. Bu durumda bile boyanin zamanla gunesten/sicaktan/tuzdan atmayacaginin bir garantisi de yok. Ben derim ki elleme.

Daha ince bi zimpara izi siler yada azaltirmi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.