Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 20169 yıl comment_390667 Motorunu ve sübaplarını düşünenler sıvı sistem bağlatıyor arkadaşlar yada yağlamalı sistemlerden yada karma sistemlerden az km yapanlar için önemli değil Kasım 20, 20169 yıl Osman Türkol tarafından düzenlendi Ediy Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 20169 yıl comment_390691 Otokoç'un kaçınılmaz olduğunu fark ettiği LPG dönüşümünden kâr elde etme çabası ile geliştirdiği yeni program LPG'yi cazip hale getirdi. Pazar sabahı eğlencesi olarak ben de bir amortisman tablosu oluşturdum. Karma sisteme göre yılda 15.000 km yapan değişik araç modelleri için güncel yakıt fiyatları ile son hanede amortisman süresi görünüyor. Olasıdır ki kullanım sürecinde çıkan ek masraflar ikinci eldeki göreceli avantajlı satış fiyatını dengeleyecektir. Hocam 1.5 dizel otomatigi de listeye eklesek super olacak Excel hali paylaşımla biliyorum.Yıllık çok im yapmıyorum. Neden Benzinli diyene çıkarıp vereceğim anlatmaktan sıkıldım. [emoji2] Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 20169 yıl comment_390697 1.5 dizel otomatiğe alternatif benzinli atm motor değil artık bence kıyas yersiz olur. Bunun kıyası sadece fiyat diyebiliriz arada 15 bin lira var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 20169 yıl comment_390758 10 saat önce, Volkan Ö. yazdı: Hocam 1.5 dizel otomatigi de listeye eklesek super olacak LPG dönüşümü olsa eklerdim Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 20169 yıl Yazar comment_390802 17 saat önce, Osman Türkol yazdı: Motorunu ve sübaplarını düşünenler sıvı sistem bağlatıyor arkadaşlar yada yağlamalı sistemlerden yada karma sistemlerden az km yapanlar için önemli değil Sıvı sistemde sadece Ecu + enjektörler orjinal kullanılıyor ama lpg nin yağlama sorunu orada da yok mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 20169 yıl comment_390806 Şimdi, Turhan Onat yazdı: Sıvı sistemde sadece Ecu + enjektörler orjinal kullanılıyor ama lpg nin yağlama sorunu orada da yok mu? Hayır sıvı sistem de atmosferikler için emme manifoldundan anyı benzin gibi püskürtme oluyor --31 dakika sonra eklendi-- arkadaşlar bu konuyu Bursa otokoç a sordum adamların haberi bile yok.Sonra Yağmur otogaz a sordum karşıma çıkan Bülent bey anlaşma otokoç ile yapıldı,ilk olarak Adana da başladı.Şuanda ford ile görüşmeler devam ediyormuş.İzmir,Adana,Ankara da bağlantı yapıyorlarmış.Bülent bey siteye üye olursa daha ayrıntılı bilgi verecek bizlere.Şuan isteyen bu illere gidip bağlatabilir gibi geliyor bana yanılıyor da olabilirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 20169 yıl Yazar comment_390878 Yani burada sübabların zarar görmemesi tamamen püskürtme sistemiyle mi ilgili. Benzin veya lpg nin muhteviyatı, yanma sıcaklığı vs diğer etkenler söz konusu değil mi? 1,5 eb Kuga sahibi olarak sınırda dolaşıyorum. Sorularımı mazur görün lütfen. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 20169 yıl comment_390879 LPG dönüşümü olsa eklerdim [emoji4] Kim dedi yok diye Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 20169 yıl comment_390885 Şimdi, Turhan Onat yazdı: Yani burada sübabların zarar görmemesi tamamen püskürtme sistemiyle mi ilgili. Benzin veya lpg nin muhteviyatı, yanma sıcaklığı vs diğer etkenler söz konusu değil mi? 1,5 eb Kuga sahibi olarak sınırda dolaşıyorum. Sorularımı mazur görün lütfen. Turhan abi ben aracıma liquidsi bağlatırken başka biriside kugaya vialle lpdi bağlatıyordu Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 20169 yıl comment_391056 18 saat önce, Turhan Onat yazdı: Yani burada sübabların zarar görmemesi tamamen püskürtme sistemiyle mi ilgili. Benzin veya lpg nin muhteviyatı, yanma sıcaklığı vs diğer etkenler söz konusu değil mi? 1,5 eb Kuga sahibi olarak sınırda dolaşıyorum. Sorularımı mazur görün lütfen. bende merak ettim bunu Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 20169 yıl comment_391059 bildiğiniz üzere regületörlü olanlarda lpg gaz olarak silindire gelir ve gelirken %15 i kaybolur.Püskürtmeli olan yani sıvılarda lpg silindire sıvı olarak gelir kayıp olmaz Şimdi, Mustafa Karaca yazdı: bende merak ettim bunu Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 20169 yıl comment_391061 Şimdi, Osman Türkol yazdı: bildiğiniz üzere regületörlü olanlarda lpg gaz olarak silindire gelir ve gelirken %15 i kaybolur.Püskürtmeli olan yani sıvılarda lpg silindire sıvı olarak gelir kayıp olmaz kapalı sistem değil mi? kayıp nerede oluyor? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 20169 yıl comment_391063 Şimdi, Osman Türkol yazdı: bildiğiniz üzere regületörlü olanlarda lpg gaz olarak silindire gelir ve gelirken %15 i kaybolur.Püskürtmeli olan yani sıvılarda lpg silindire sıvı olarak gelir kayıp olmaz yani sıvı lpg sisteminde araç daha az yakar doğru mu? gerçi @Turhan Onat ın sorduğu sübaplar erir mi sorusuydu, benim merak ettiğim de bu.sıvı lpg de sübap erimesi olur mu olmaz mı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 20169 yıl comment_391070 Şimdi, Ozan Kar yazdı: kapalı sistem değil mi? kayıp nerede oluyor? Lpg gaz haline geçince sıvı gibi olmadığından güç anlamında kayboluyor onu demek istedim --2 dakika sonra eklendi-- Şimdi, Mustafa Karaca yazdı: yani sıvı lpg sisteminde araç daha az yakar doğru mu? gerçi @Turhan Onat ın sorduğu sübaplar erir mi sorusuydu, benim merak ettiğim de bu.sıvı lpg de sübap erimesi olur mu olmaz mı ? Siz en iyisi vialleni sitesini bir gözden geçirin orada sorularınızın cevabı var Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 20179 yıl comment_398456 3250 civarı fiyat atmosferik icin. 10 günü geçti, uzun yolda yaptım bir defa.. böyle giderse arıza vs olmazsa oldukça memnunum..dizelden ekonomik ve performans kaybı kesinlikle yok varsada ben anlayamadım. Nerde yaptırdınız hocam? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın