Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201214 yıl comment_41128 2008 yılında ESP'yi yeni bir buluş ve az bulunan bir özellik gibi sunan eğitim ve tanıtım videosu bana biraz gecikmiş geldi. Ama ne diyelim reklamın kötüsü olmazmış... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201214 yıl comment_41140 Sanırım çok acil durumlarda lazım olacak çok önemli bir özellik ESP...Yeni Focuslarda STYLE donanımdan itibaren standart....Yol tutuşu çok iyi denen Focus 1 in ESP olmadan verdiği tepkilere çok şaşırdım yalnız...Demekki Focus 1 diilde başka bir otomobil olsa ne olacakmış kimbilir.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201214 yıl comment_41206 Trend itibarıyla standart. Yol Tutus ayrı birsey tepki vs farklı Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201412 yıl comment_216907 merhaba, ilk videonun 2:15'ten sonraki görüntülerini izleyince teknolojinin nasıl ilerlediğini görebilmemiz açısından videoyu buraya eklemeye karar verdim. (bir türlü ekleyemedim, bir kardeşimden rica ettim o youtube'a eklemiş http://youtu.be/lHdTW5MZno8 Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın