Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 20169 yıl comment_382989 6 dakika önce, Volkan Ö. yazdı: Ben görücü usulüne inanıyorum. ilk bisikletim Bisan çift kadroydu. Babamın çocukluk hayaliydi fakat ben küçük BMX istiyordum. Zaten boyum da kısa kaldığı için oturarak binmek nasip olmadı. Görücü usulü böyle birşey olsa gerek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 20169 yıl comment_382990 :zha: ilk bisikletim Bisan çift kadroydu. Babamın çocukluk hayaliydi fakat ben küçük BMX istiyordum. Zaten boyum da kısa kaldığı için oturarak binmek nasip olmadı. Görücü usulü böyle birşey olsa gerek. Benim ilk Araba mi K.Peder aldı. Eve gelince gördük Focus'u İlk görüşte aldık. İçine oturduk. Sabahı gidip aldım.[emoji23] Görücü usulu en iyisi aklın kaymıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 20169 yıl comment_383005 Geçme geçilme derdim varsa bir tek 1.6 ecoboost alırdım, onu da Servet abiyi tanımıyor olsam almazdım, çok ilgilenen yok malesef bunlarla. Yazılımlı 1.0 ecoboost da stok 1.6 dizelleri direkt dövebilir mi bilemem de yine de ufukta kaybolamaz çoğunluğu diye tahmin ediyorum. Sonu olmayan işlerin kriterler arasına alınması bence çok akıllıca değil. Bekir abinin dediği gibi zevk kısmına bakıp göreceli seri olmasına razı olmalı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 20169 yıl comment_383007 İçerik silindi. Önerilen araç dizel focus 3 Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 20169 yıl comment_383012 2 saat önce, Volkan Ö. yazdı: Ben görücü usulüne inanıyorum. Bense ilk görüşte aşka... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 20169 yıl comment_383015 28 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: İçerik silindi. Önerilen araç dizel focus 3 Valla onu benim araba bile geçer herade Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 20169 yıl comment_383072 Arkadaş golfü geçmek istiyorum demiş her türlü 1.4 tsı 1.6 tdı 2.0 tdı 1.6 tdcı 2.0 tdcı deneyebiliriz. Polo gtı İbiza çupra hariç Çupra ve Polo ile aramızda nerdeyse 250 kg fark var benim arabadan bayağı bir hafif Bende bir örnek vereyim @Yakup Çağatay bey focus Rs de bir Focus golf R da bir Golf biri Ford biri Wolksvagen bu fordun 1.6 ecoboostunuda wolksvagenin 1.4 tsı motorunuda ayrıca gözünüzde bu kadar çok büyütmeyin derim ...İki motorda maalesef limitlerde motor içine girmeden sağlıklı bir sonuç almak mümkün gözükmüyor denemek isteyen varsa Ankara'da 18 jantlarınızı takın deneyelim dostça arabam Focus 3 1.6 tdci Hb full depo 1460 kg 180 hp 350 nm tork Ekim 7, 20169 yıl Serkan Karakoca tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 20169 yıl comment_383075 15 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: Arkadaş golfü geçmek istiyorum demiş her türlü 1.4 tsı 1.6 tdı 2.0 tdı 1.6 tdcı 2.0 tdcı deneyebiliriz. Polo gtı İbiza çupra hariç Çupra ve Polo ile aramızda nerdeyse 250 kg fark var benim arabadan bayağı bir hafif Bende bir örnek vereyim @Yakup Çağatay bey focus Rs de bir Focus golf R da bir Golf biri Ford biri Wolksvagen bu fordun 1.6 ecoboostunuda wolksvagenin 1.4 tsı motorunuda ayrıca gözünüzde bu kadar çok büyütmeyin derim ...İki motorda maalesef limitlerde motor içine girmeden sağlıklı bir sonuç almak mümkün gözükmüyor denemek isteyen varsa Ankara'da 18 jantlarınızı takın deneyelim dostça arabam Focus 3 1.6 tdci Hb full depo 1460 kg 180 hp 350 nm tork Ufff ufff o ne be meydan okur gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 20169 yıl comment_383077 Ufff ufff o ne be meydan okur gibi Yok abi ÇUPRA yiyelim dedi bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 20169 yıl comment_383081 bende supra dedi gibi geldi ama neyse dedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 20169 yıl comment_383083 3 dakika önce, Osman Türkol yazdı: Ufff ufff o ne be meydan okur gibi Mazotla çalışıyor abi gazla değil --0 dakika sonra eklendi-- 3 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Yok abi ÇUPRA yiyelim dedi bence. Mangalda iyi olur dimi mevsimi gelmek üzere Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 20169 yıl comment_383086 ben daha canlısını görmedim ondan şey ettiydim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 20169 yıl comment_383087 1 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: Mazotla çalışıyor abi gazla değil Ver ayarı pardon gazı diyemeyecekmiyiz yani Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 20169 yıl comment_383088 7 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: Mazotla çalışıyor abi gazla değil --0 dakika sonra eklendi-- Mangalda iyi olur dimi mevsimi gelmek üzere balık deyince bu hafta bir hamsi yapalım şöyle yanına bol salata Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın