Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 20169 yıl comment_383100 9 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Ver ayarı pardon gazı diyemeyecekmiyiz yani Deriz abi niye demeyelim sessiz sessiz verir dumanı ??? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 20169 yıl comment_383107 Şimdi hamsi mevsimi, önümüzdeki ay palamut ve çinekop, bahara doğru da barbun,lidaki ve çupra yenir. Daha çok şey var sayabilirim ama konu buraya nasıl geldi onu anlamadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 20169 yıl comment_383108 Bizim 1.6'dan 180 beygir çıkıyormuymuş be ya. Stok ekobosla denedin mi abi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 20169 yıl comment_383142 Tam anlamıyla değil şöyle azıcık ucundan denedik denmez servet Okan ben bastık bir rocco seviyim ben ama deli oluyorlar golf tdı Jetta tsı ile denedim golf r ı kovaladım deyim benim araçta farklı olan parçalar var yanlız hybrid turbo down pipe egr off k&n kutu içi big İntercooler sprintbooster stage 3 yazılım orjinal yakıt sistemi ve bu setupla bu kadar çıkan değerler enjektörleri daha çok güç için silindire yakıt basamıyor.Enjektörlerin Siemens olması işimizi zorlaştırdı. Enjektör büyütmek için ar-ge çalışmalarım sürüyor.Enjektör işini çözeyim daha büyük bir turbo takıp daha iyi güçler alıcağız inşallah ... Ekim 7, 20169 yıl Serkan Karakoca tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın