Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Bakır Dizayn :)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Akif eline sağlık, bu işler elinden geldiğine göre farklı renklerde yapabilirsin. 

Farklı olmuş, vites konsolu diğer kısımlar gri olduğu için kontrast olarak bütünleştiremedim...

• Yanıt 35
  • Görüntüleme 6,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Teşekkür ederim. El işçiliklerini çok severim elimden de gelir bu işler araç kaplama da yaptığım için sorun yok  Renk değişir zaten o sıkıntı değil. Mat Sütlü kahve folyo aldım. Muhtemelen bu hafta iç

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Açık renk olmamış. Daha koyu renk bence daha güzel durabilirdi. Parlak malzeme aslında sıkıntı çıkartabilir. Güneşin durumuna göre göze yansıma yapabilir. Bunu da hesaba katmak lazım

• Gürkan Çakıroğlu
    Gürkan Çakıroğlu

Evet renk körüyüm noolduki Renk üzerine yazdığım İngilizce bir şiir uluslararası yayınlandı, anti parantez söylemek istedim

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Akif eline sağlık, bu işler elinden geldiğine göre farklı renklerde yapabilirsin. 

Farklı olmuş, vites konsolu diğer kısımlar gri olduğu için kontrast olarak bütünleştiremedim...

He işte yorum bu.. Evet emeğine sağlık. Renk daha sonra değişir.. Belki abes olabilir ama Mavi... Nasıl?

Yanıtlama zamanı:

Epey ince ince uğraşılmış. Yalan yok ben bu kadar uğraşamazdım herhalde. 

Resimler epey kalitesiz çekilmiş, baktıkça direksiyon hoşuma gitti (ama o direksiyon kılıfı beni benden aldı)

Multimedyanın altından aşağı doğru bir bütünlük sağlayamamış. O kısmı beğenmedim açıkçası.

Ha desen ki sen yapsan nasıl yapardın, hiçbir fikrim yok. Ben renk özürlüyüm, iki rengi birbirinin yanına yakıştıramam. 

Daha doğru renklerle çok daha iyi görünebilir belkide. İşçiliğe denecek söz bulamadım, on numara beş yıldız.

Yanıtlama zamanı:
48 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Gürkan abi sende renk körlüğü yok muydu? 

Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, Onur Sezgin yazdı:

Gürkan abi sende renk körlüğü yok muydu? 

Evet renk körüyüm noolduki :)

Renk üzerine yazdığım İngilizce bir şiir uluslararası yayınlandı, anti parantez söylemek istedim :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Epey ince ince uğraşılmış. Yalan yok ben bu kadar uğraşamazdım herhalde. 
Resimler epey kalitesiz çekilmiş, baktıkça direksiyon hoşuma gitti (ama o direksiyon kılıfı beni benden aldı)
Multimedyanın altından aşağı doğru bir bütünlük sağlayamamış. O kısmı beğenmedim açıkçası.
Ha desen ki sen yapsan nasıl yapardın, hiçbir fikrim yok. Ben renk özürlüyüm, iki rengi birbirinin yanına yakıştıramam. 
Daha doğru renklerle çok daha iyi görünebilir belkide. İşçiliğe denecek söz bulamadım, on numara beş yıldız.

Direksiyonda soyulma var maalesef O yüzden geçici olarak kılıf taktım nasip olursa Önümüzdeki ay deri kaplama yapılacak
Yanıtlama zamanı:
17 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Evet renk körüyüm noolduki :)

Renk üzerine yazdığım İngilizce bir şiir uluslararası yayınlandı, anti parantez söylemek istedim :)

Hangisi? Paylaşsana.

Yanıtlama zamanı:

@Gürkan Çakıroğlu abi bu hangi renk? Bilirsen İzmir'e geldiğinde kokoreç ısmarlayacağım söz.:kıhkıh:

indir.jpg

Süleyman Ünal tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Iscilik guzel renkde guzel ama focusa yakismamis bence 

Yanıtlama zamanı:

İlk önce uğraşınız için elinize sağlık olsun.Sonra renk direkt kendini ben burdayım diye bağırıyor.Biraz daha iç renklere uyumlu olaydı daha hoş olurdu diye aklıma geldi.direksiyon kılıfını direkt çıkartın atıp bence hiç iyi durmuyor. Aliexpresten  direksiyon kılıfını 23 dolara alıp 

kendini elinizden gelir daha uygun olur.Yine güzel durmuş güzel günlerde kullanın

Yanıtlama zamanı:

İşçilik güzel ama renk sanki olmamış bana göre.
İçinize sindi ise güle güle kullanın sonuçta zevkler ve renker tartışılmaz.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
23.09.2016 - 19:27 tarihinde, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

23.09.2016 - 19:30 tarihinde, Teoman Saraç yazdı:

He işte yorum bu.. Evet emeğine sağlık. Renk daha sonra değişir.. Belki abes olabilir ama Mavi... Nasıl?

Teşekkür ederim. El işçiliklerini çok severim elimden de gelir bu işler araç kaplama da yaptığım için sorun yok :) Renk değişir zaten o sıkıntı değil. Mat Sütlü kahve folyo aldım. Muhtemelen bu hafta içi parça parça yaparım. onunda resmini paylaşırım sizinle, tabii ki yine beğenmeyenler olacak, aslında renk tavsiyesinde bulunanlara uyup o renkleri yapsam yine beğenilmeyecektir. Ama yapacak bir şey yok zevk bu.

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Akif Kama yazdı:

Teşekkür ederim. El işçiliklerini çok severim elimden de gelir bu işler araç kaplama da yaptığım için sorun yok :) Renk değişir zaten o sıkıntı değil. Mat Sütlü kahve folyo aldım. Muhtemelen bu hafta içi parça parça yaparım. onunda resmini paylaşırım sizinle, tabii ki yine beğenmeyenler olacak, aslında renk tavsiyesinde bulunanlara uyup o renkleri yapsam yine beğenilmeyecektir. Ama yapacak bir şey yok zevk bu.

Sıkıntı yok, devam et sen Akif :)

Yanıtlama zamanı:

Hocam el emeği apayrı bir olay. Takdir ettim. Renk konusuna gelince apayrı ama mavi ya d apiano black i bir dene bence :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.