Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201214 yıl Yazar comment_40184 Onların ayrı sigortası yok. Üzerini örtmek çözÜm olabilir. Ya da benimkilerle takas edersiniz elektrikli katlanan aynalarınız olmaz Üç beş birşeylerde kazanırsınız.. (çok çakal gördÜm kendimi.. ) artık poşetle sarıp sarmalayıcaz tayinimi sıcak bir yere istesem iyi olur :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201214 yıl comment_40187 Evet yav ben kaçırmışım orayı,sorry....Ben çıkarttığım orjinal göstergemi satmıcam,satarken takıcam,alan dumur olacak araba daha 293 km de diye...eheheheeüüeee...Bende çok "Tilki" gördüm kendimi... cık cık cık cık Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201214 yıl comment_40245 Km düşürme olayına yeni bir yöntem bulduğumuzdan dolayı nitelikli dolandırıcılıktan içeri girmeyelim sonra Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201214 yıl comment_40654 şu ana kadar tek ve en iyi çözüm olarak gördüğüm aynalarğn üzerini sarıp donmalarını engellemek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201214 yıl comment_40659 Çok şükür katlanan aynam yok. En gereksiz donanımlardan biri, üstelik bir de sıkıntı yaratıyor. Zaten bıdık ayna katlansa ne olur katlanmasa ne olur. Katlanan aynaya katlananlardan biriniz Otosan'a sorunu yazdı mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201214 yıl comment_40661 Mutlaka iptal düğmesi vardır. Sol kapı içindeki kontrol mekanizmalarında. Benim rönoda iptal edilebiliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201214 yıl Yazar comment_40706 camları açmak için yanda bulunan bölümde birde tuş var o açıp kapama işine yarıyor ama dışardan kapanınca yeniden otomatiğe geçiyor..sanırım ümit in dediği gibi sarıp sarmalamaklazım ama bende açıkcası üşendiğim için hergün bunla uğraşmam bozulursa artık yenisini alırız..can sağolsun... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201214 yıl comment_40713 380 liramı ne o aynanın teki.. becne bozulmasın.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201214 yıl comment_40717 Sarıp sarmalamanın en kolay yolu aynaya galoş ya da poşet geçirmek, poşet geçirildiği takdirde don lastiği diye tabir ettiğimiz araçla düşmesini engelleyebiliriz Sonrada yoldan geçenleri seyredebiliriz. (Adama bak arkadaş yaaaa diyenler. bu ve benzeri hareketlerde bulunanlara biz de bu şekilde tepki verebiliriz. ) :) :D :D Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201214 yıl comment_40726 Bir ara arabanın üzerine dantel örgüden branda yapan bir geyik video vardı. O geldi aklıma.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201214 yıl comment_40737 camları açmak için yanda bulunan bölümde birde tuş var o açıp kapama işine yarıyor ama dışardan kapanınca yeniden otomatiğe geçiyor..sanırım ümit in dediği gibi sarıp sarmalamaklazım ama bende açıkcası üşendiğim için hergün bunla uğraşmam bozulursa artık yenisini alırız..can sağolsun... Sürücü kapısındaki düğmeden inmeden önce aynanı kapat...O düğme ile kapatınca anahtardaki otomatik kapatma -açma işlevi iptal oluyor...Sabah arabanın kilitlerini anahtar açar ama aynaları açmaz böylece...Sende arabana binersin,aynaları ısıtır ondan sonra yine kapıdaki aynaları açma düğmesi ile aynayı açar gidersin..Yani sürücü kapısından aç kapat aynalarını kışın....Bunu daha öncede yazmıştım galiba.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201214 yıl Yazar comment_40781 Sürücü kapısındaki düğmeden inmeden önce aynanı kapat...O düğme ile kapatınca anahtardaki otomatik kapatma -açma işlevi iptal oluyor...Sabah arabanın kilitlerini anahtar açar ama aynaları açmaz böylece...Sende arabana binersin,aynaları ısıtır ondan sonra yine kapıdaki aynaları açma düğmesi ile aynayı açar gidersin..Yani sürücü kapısından aç kapat aynalarını kışın....Bunu daha öncede yazmıştım galiba.... denemek te fayda var teşekkürler.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201214 yıl comment_40783 Sürücü kapısındaki düğmeden inmeden önce aynanı kapat...O düğme ile kapatınca anahtardaki otomatik kapatma -açma işlevi iptal oluyor...Sabah arabanın kilitlerini anahtar açar ama aynaları açmaz böylece...Sende arabana binersin,aynaları ısıtır ondan sonra yine kapıdaki aynaları açma düğmesi ile aynayı açar gidersin..Yani sürücü kapısından aç kapat aynalarını kışın....Bunu daha öncede yazmıştım galiba.... Aynalar hemen ısınıp açılmayacağına göre, soğukta arabayı ve içinde kendini bekletmek istemeyeceğine göre, aynasız da yola çıkamayacağına göre bir çaydanlık sıcak su ile inmekte yarar var (Tekrardır) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201214 yıl comment_40839 Aynalar hemen ısınıp açılmayacağına göre, soğukta arabayı ve içinde kendini bekletmek istemeyeceğine göre, aynasız da yola çıkamayacağına göre bir çaydanlık sıcak su ile inmekte yarar var (Tekrardır) Bu seferde gideceği yerde o ılık suyun soğuyup donmasından dolayı sıkıntı yaşayacak, ılık suyla aynaların buzlarını eritecek fakat gideceği yere ulaştığında daha yoğun bir buz tabakasıyla karşılaşacak. Bunun için ben bu ılık su seçeneğinin kısmen faydalı, ancak sonuçta problemin çözümüne faydasının olmayacağı kanaatindeyim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201214 yıl comment_40845 Tamam vaz geçtim, sıcak suyu çaydanlıkta değil termosta taşıyalım... Şaka bir yana bu Alman forumlarında da tartışılan bir konu, malum daha soğuk memleket, ve orada da daha çözüm üreten olmadı. Ford iyileştirme çalışmaları çerçevesinde eğer kullanıcıları dinliyorsa otomatik kapanmayı engelleyen bir seçenek üretecektir. Onun için Otosan'a yazın diyorum... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın