Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 20169 yıl comment_377072 Bizim buralarda yani Rize de başımıza bela olan bu kelebekler focusada bela olmuş. Be mübarek hayvan sen oraya nasıl girdin. Hadi girmesini bildinde çıkmasını niye bilemedin. Bu kelebek gibi görünen canavar herşeyi kurutuyor. Bitkilerin suyunu emiyor. Hayatlarına önce popo kısımları tüylü beyaz bir böcek ve müthiş zıplıyorlar. Ve sayıları çok fazlalar. Hayvanın özgeçmişinide anlattığıma göre şimdi sorumu soruyorum. Ne yapacuum. O kelebeği nasıl çıkaracağum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 20169 yıl Solution comment_377073 ... soru : O kelebek (veya güve) oraya nasıl girmiş? Nasıl çıkacak? Stop'u sökün, su tutun ... çıkar, basınçlı hava ile (abartmadan) kurutursanız ve sonrasında da olası ek buharlaşmanın sonuçlanması için açıkta bırakırsanız yeniden kullanılabilir. Tavsiye : Servise uğrayın, hallederler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 20169 yıl comment_377076 Etma Zafer, kover oni oraya elmiş orda daa... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 20169 yıl comment_377095 Focuslardaki en saçma dizayn edilmiş parça diyorum ben bagaj kapağındaki stop a. Neden mi arkası tamamen açık yahu. Kelebeği bırak güneşlenmek isteyen fare bile girer oraya. Abooo hele bir de sökmek zorunda kaldıysanız daa takarken contayı azcık eğri takın görim sizi. Yok sizi görmeyim stoptaki ufak çaplı akvaryumu görim. Çok zevkli oluyor stop akvaryumu. Abi kısaca Kaan abinin dediklerine +1 diyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 20169 yıl Yazar comment_377147 En eyisi kalsın Oraya. Yakışti kerata Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 20169 yıl comment_377153 58 dakika önce, Zafer Yusoğlu yazdı: En eyisi kalsın Oraya. Yakışti kerata Hah ellemani Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 20169 yıl comment_377159 En eyisi kalsın Oraya. Yakışti kerata Yav abi 5 dk lık işi var. Stopu çıkart düşer zaten içinden. Takarkende dikkatli tak oldu bitti. Bak kelebek motifli felan derler arabaya haaa Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 20169 yıl comment_377161 6 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Etma Zafer, kover oni oraya elmiş orda daa... Anlamayanlar icin: Etme Zafer, birak (koyuver) onu orda, ölmüş orada işte Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 20169 yıl comment_377163 Kelebek etkisi ise artık tüketim değeri düzelir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 20169 yıl comment_377185 Şu an bizim arka stoplar hayvanat bahçesi gibi nedenini hiç bilmiyorum, stopların içine karıncaları salıp temizleticem Eski symbol'ün orta iç stopa tombul bir tırtıl girmişti sıcaktan fosile dönüşecekken servise aldırmıştık. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 20169 yıl Yazar comment_377219 Şimdi bi tane daha yakalayup ebirinada (ötekine) koyacuum. Arabanun değeri artar. Kelebek koleksiyonlu araba... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 20169 yıl comment_377223 Kelebek konmasıyla ilgili aklına espri gelen bi tek benmiyim [emoji16] Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 20169 yıl comment_377271 Kelebek konmasıyla ilgili aklına espri gelen bi tek benmiyim [emoji16] Konmamışki bu saklanmış Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın