Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 ünüzü Koruyun

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

anahtarsız çalıştırma olan araçlarda, araç anahtarla sürekli irtibat halinde sanırım. anahtar araç içinde olduğu sürece çalışmasında sıkıntı yokken, yine kart veya anahtar belli bir mesafeye kadar iletişim kurabiliyor; mesafe dışına çıktığında ise motor çalışmıyor. focustaki sistem böyle değil mi??

• Yanıt 102
  • Görüntüleme 24,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• bence arabayı naylona sarıp koli bandıyla bantlayalım.. hatta kapalı garaj yaptırıp hiç binmeyelim ki çizilmesin.. bu kadar önlem almayı biraz paranoyakça buluyorum açıkçası.. yani kaputa yaptır, aa

• Bak gene aynısını dedin.. - Senin focus II nin ciddi bir banyoya ihtiyacı vardı ama sen anlamadın onun derdinden.. DÖrt tekerin altına birer kiremit koyup o kiremitler eriyene kadar yıkamış olsaydın b

• Valla ben alırken yok arabanız kırmızı taş gelişr şu olur bu olur diip tam kaput yarım çamurluk 700 TL.ye film kaplarız cart curt dediler..Ne kardeşim,çizilirse çizilsin,kırılırsa kırılsın.Ben sürerke

Yanıtlama zamanı:

Aracı açık bırakmak niye ki ?

Araba da sana sormaz mı ? Beni niye açık bırakıyorsun diye :)

Adam benzinci olm. Açık bıraksa kaç yazar kapatsa kaç yazar.. :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

anahtarsız çalıştırma olan araçlarda, araç anahtarla sürekli irtibat halinde sanırım. anahtar araç içinde olduğu sürece çalışmasında sıkıntı yokken, yine kart veya anahtar belli bir mesafeye kadar iletişim kurabiliyor; mesafe dışına çıktığında ise motor çalışmıyor. focustaki sistem böyle değil mi??

Hayır.Focus 3 de anahtarla arabadan indiğinizde araç stop etmiyor...çalışıyor..Kapılarda kilitlenmiyor...Birisi çalışır vaziyette bindi gitti,benzin bitene kadar sürer,sonra stop eder ve bir daha da çalıştıramazsınız...Eğer araba parçalamak isteyen bir hırsıza denk gelirseniz bir daha arabanızı bütün halinde göremezsiniz !!! O yüzden anahtarsız çalıştırma olan Titanyum Focus 3 ünüz varsa aracınızı kesinlikle çalışır vaziyette bırakıp araçtan inmeyin !!! çok tehlikeli !!! Bunun böyle yapılmasının nedeni sanırım arabayı çalıştırır çalıştırmaz anahtarı cebinize attığınızda,diyelimki bir neden için arabadan inince ,örneğin bagajdan bişey almak için,yada arkadan inene yardım etmek gibi,arabanın zırt pırt stop etmemesini sağlamak..Birde anahtarı cebinize atıp sürdükten sonra varacağınız yere geldiğinizde araçtan çıktığınızda araç nasılsa stop eder diye düşünüp eve gittiğinizde (focus 3 ün kapıları da otomatikman kapanmadığından) kapıların açık unutulmaması için...

Yanıtlama zamanı:

Adam benzinci olm. Açık bıraksa kaç yazar kapatsa kaç yazar.. :)

:)

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

TURBOLU ARAÇLAR İÇİN BİR ÖNERİ ÖZELLİKLE DİSEL OLANLAR:

HAVA FİLTRESİNİN DEĞİŞİMİNİ 15000 KM LİK STANDART BAKIMLARA BIRAKMAYIN SİZ HER 5000 KM DE BİR DEĞİŞTİRİN . HAVA FİLTRESİ TURBONUN AKCİĞERİ SONUÇTA

Yanıtlama zamanı:

özür dilerim özel bi amacım yoktu iş yerinde kullandığım programda büyük harf kullanmam gerekiyor capslock açık kalmış sadece o kadar dikkat ederim.ayrıca farkındaysanız foruma yeni katıldım bu kadar kasılacaksa çok da takip etmem zaten ii günler

özer aygül tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

özür dilerim özel bi amacım yoktu iş yerinde kullandığım programda büyük harf kullanmam gerekiyor capslock açık kalmış sadece o kadar dikkat ederim.ayrıca farkındaysanız foruma yeni katıldım bu kadar kasılacaksa çok da takip etmem zaten ii günler

Sevgili meslektaşım,

Malumunuz sibercede büyük harf bağırmak anlamı taşıyor, ikide birde bir zıpır gelip ortalığı karıştırıyor, forum yönetimi de buna yönelik proaktif davranabiliyor.

Ortada bir kötü niyet yok, yangına körükle gitmeyelim.

Bazı tedbirler buranın kalitesinin idamesi için gerekli.

Anlayışla karşılayalım.

Zaten siz de öyle yapmışsınız...

Bu arada ihtisas var mı?

Nerede görev yapıyorsunuz?

Yanıtlama zamanı:

pratisyen aile hekimiyim amasya merzifon yeni mahalle aile sağlığı merkezinde görev yapıyorum

Yanıtlama zamanı:

bu arada sileceklerle ilgili bir konu açmıştım göremedim ne oldu anlamadım?

Yanıtlama zamanı:

Est. kasmak vs değil amaç; Cem Bey açıklamış hemde okunuş olarak göze Hİç hitap etmedeğini sizlerde anlamışsınızdır..

Uyarmasak devam etseniz daha iyi olmayacak sanırım, iletinizi silmek yerine 2. kez uyarmayı tercih ettiğimiz için kusura bakmayın lütfen.Amacımız düzenli bir forum oluşturmak sizlerin takibi için...

bu arada sileceklerle ilgili bir konu açmıştım göremedim ne oldu anlamadım?

Ayrıca; sizinle tanışmak için Tanışma kategorimize bekliyoruz....

Burada

Teşekkürler

• 2 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Focus 3 ünüzün USB girişine USB çoklayıcı takmayın,sistemini bozabilirsiniz,ama usb uzatma kablosu takabilirsiniz...

USB girişine çoklayıcı takıp, bir tanesinden müzik dinlerken diğerine navigasyonu takarak sadece güç almak istiyorum, olmaz mı diyorsunuz?

Yanıtlama zamanı:

Üstteki mesajımdan sonra fitil ve döşemelerin altından geçirerek dikiz aynasının arkasına bir dişi USB prizi çektim, çok işe yaradı, süper oldu diyebilirim, ister navigasyon, ister kamera istediğim cihazı karmaşa olmadan takabiliyorum.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.