Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Belli bir hızda(max 30 km) aranızdaki mesafe ona göre düşükse frene basar emniyet kemeri takılı değilse ön cama yapıştırır.... Tehlikeli değil aslında kaza yapmanızı önlemek amacıyla var o sadece.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 SÜrekli olmuyor,, ama 1 gÜn içinde 2 kez oldu benim, ama amacı bile takdire şayan, birde bu otomatik fren hiç çalışan oldu mu, benim bir iki kez çalıştı, ama dÜn çok korkuttu ve şaşırttı, şehir içinde sıkışık trafikte ilerlerken önÜmdeki aracı ayağım frenin Üzerinde takip ediyordum, o benden birazcık yavaştı, yeşil yanmıştı, hafiften ilerliyorkki birden durdu, arkamda da bir tofaş serisl vardı, çarpar marpar diye, birde bana göre aramızda yeterli mesafe vardı, acaba ayağım frende diye mi öyle fren yaptı birden anlamadım, ama bazen tehlikeli de olabiliyormuş. Tehlike arkadan arabanın size çarpması mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Tehlike arkadan arabanın size Çarpması mı? Öndeki arabaya Çarpmadan son anda duracağı iÇin - ister manüel sürücü kontrolu ile, ister ototmatik araÇ kontrolu ile, arkadaki Çarpacaksa zaten Çarpacak demektir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 SÜrekli olmuyor,, ama 1 gÜn içinde 2 kez oldu benim, ama amacı bile takdire şayan, birde bu otomatik fren hiç çalışan oldu mu, benim bir iki kez çalıştı, ama dÜn çok korkuttu ve şaşırttı, şehir içinde sıkışık trafikte ilerlerken önÜmdeki aracı ayağım frenin Üzerinde takip ediyordum, o benden birazcık yavaştı, yeşil yanmıştı, hafiften ilerliyorkki birden durdu, arkamda da bir tofaş serisl vardı, çarpar marpar diye, birde bana göre aramızda yeterli mesafe vardı, acaba ayağım frende diye mi öyle fren yaptı birden anlamadım, ama bazen tehlikeli de olabiliyormuş. Debriyaja basmadıysan, frenleme sonrası araç stop eder, eğer etmediyse sen bastın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 stop etti. mesele şu, önümdeki araç benden daha da yavaş olsa da hareket ediyordu, hatta durmasaydı benim aracım öndeki araç hızlacaktı, yani kontrolsüz bir durum yok ortada, bu arada aklıma geldi, 4 lüler yanmadı, normalde yanıyormu, ve ara. Kesinlikle kendisi durdu, nereden biliyorsun derseniz ekranda aktif şehilr içi güvenlik sistemi yazıyordu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Ümit senin araba çalışırken dışardan kitleyebiliyormusun? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Ümit tehlikeli olmasa fren yapmaz sen rahat ol demekki birşey gördÜ Emniyet kemerinizi takılı tutun hep tehlikeli olmaz sistem...Arkadaki sizi bağlamaz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Araç çalışırken dışardan kilitleme yapmaz...Zaten ahtar dışarı çıktığı anda ötmeye başlıyor....çalışır vaziyetteyken arabayı dışardan kilitleyemezssiniz.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Araç çalışırken dışardan kilitleme yapmaz...Zaten ahtar dışarı çıktığı anda ötmeye başlıyor....çalışır vaziyetteyken arabayı dışardan kilitleyemezssiniz.... Abi sağol denedimde olmadı soruyum dedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2012 Araç çalışırken dışardan kilitleme yapmaz...Zaten ahtar dışarı çıktığı anda ötmeye başlıyor....çalışır vaziyetteyken arabayı dışardan kilitleyemezssiniz.... Niye böyle yaptılar ki? Ben 3-5 dk 10 dk neyse biryerde işim varsa arabamı hiç stop etmem, geçen bir deneyeyim dedim çalışır vaziyette bıraktım kumandayı da aldım kilitleme butonuna bastım bankaya girdim, baya da oturdum, geldim kapılar kilitli değil Eeee o zaman kendi kendini stop edip kapılarıda kilitlesin... Ne anladık çalıp götürürlerse aracı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2012 Niye böyle yaptılar ki? Ben 3-5 dk 10 dk neyse biryerde işim varsa arabamı hiç stop etmem, geçen bir deneyeyim dedim çalışır vaziyette bıraktım kumandayı da aldım kilitleme butonuna bastım bankaya girdim, baya da oturdum, geldim kapılar kilitli değil Eeee o zaman kendi kendini stop edip kapılarıda kilitlesin... Ne anladık çalıp götürürlerse aracı... Karaman'da zannetmem birşey olacağını ama gene de garip... Kapatmak en iyisi o zaman.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2012 Niye böyle yaptılar ki? Ben 3-5 dk 10 dk neyse biryerde işim varsa arabamı hiç stop etmem, geçen bir deneyeyim dedim çalışır vaziyette bıraktım kumandayı da aldım kilitleme butonuna bastım bankaya girdim, baya da oturdum, geldim kapılar kilitli değil Eeee o zaman kendi kendini stop edip kapılarıda kilitlesin... Ne anladık çalıp götürürlerse aracı... Aracı açık bırakmak niye ki ? Araba da sana sormaz mı ? Beni niye açık bırakıyorsun diye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2012 Aracı açık bırakmak niye ki ? Araba da sana sormaz mı ? Beni niye açık bırakıyorsun diye Kalorifer çalışıyor, soğumasın diye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2012 Kalorifer çalışıyor, soğumasın diye Soğumaz soğumaz sen kapat en iyisi yoksa biri alıp gider sonra hep üşürsün 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2012 Soğumaz soğumaz sen kapat en iyisi yoksa biri alıp gider sonra hep üşürsün Allah korusun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap