Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201610 yıl comment_369927 Arkadaşlar 2011 tdci focus aracım var. Yamalı asfaltta dusuk hızlarda fark ettiğim (cam açıkken) şıkırtı var bu ses sağ ön tekerden geliyor. Sebebi ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum. Saygılar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201610 yıl comment_369929 bijon kapaklarından geliyor olabilir focus 3 kasalarda bijonlar tek parca değil kapaklı onlar zamanla gevşeyip ses yapıyor hatta düşüyor bende de bi ara olmustu gidip tek parça paslanmaz bijon aldım hepsini değiştirdim daha iyi oldu eğer onlardan gelmediğine emin olursanız lastiği söktürüp fren ve disk aksamına iyice bir baktırın derim çünkü lastik sürekli hareket halinde olan bir aksam olduğu için küçük bir problem önlem alınmazsa büyüyebilir Allah muhafaza Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201610 yıl Yazar comment_369930 Mustafa hocam aracım mk 2 nin makyajlisi. 3 kasa değil. Fren değil gibi geliyor. Sesi tarif edeyim : ortası delikli birkaç tane pulun bir demir çubuğa geçtiğini ve sarsıntı esnasında pullarin şıngırtı yaptığını düşünün. Fren olsa frene basınca bir tarafa cekmez mi arac özellikle direksiyonu serbest bırakınca? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201610 yıl comment_369931 Onlarda da kapaklı bijon var elinizde kontrol edin hareket eden var mı? Anlarsınız Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201610 yıl Yazar comment_369932 Tamam Yakup bey bakayım ona. Teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201610 yıl comment_369933 Bijonlardan gelen sesin elimle kontrol edip kesinleştirdiğimin ardından bijon aldım tavsiye ederim. Ardından gelen bijonlar tek parça yüzüklü bijondu taktıktan sonra aynı ses devam ediyordu aracı servise götürüp lifte aldık rot başının altında sac var o çıkmış. Yerinden onuda kontrol edin Bu sağlam teker Buda sacın çıkmış hali sol teker Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201610 yıl comment_369946 27 June 2016 - 00:03 tarihinde, Serdar yaman yazdı: Buda sacın çıkmış hali sol teker Aynı şekilde bende yaşayıp çözmüştüm ama burda araç MK2.5, bunlarda da varmı o parça bilmiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201610 yıl comment_369947 Aynı şekilde bende yaşayıp çözmüştüm ama burda araç MK2.5, bunlarda da varmı o parça bilmiyorum. Varmı bilmiyorum kontrol amaçlı bakılabilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201610 yıl comment_369951 Aynı şekilde bende yaşayıp çözmüştüm ama burda araç MK2.5, bunlarda da varmı o parça bilmiyorum. Bunu yarın bende kontrol edeyim servise gitmeden hallolurmu Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201610 yıl Yazar comment_369955 Çok teşekkür ederim ilginiz icin yarin mutlaka baktiracagim. Bu olabilir benim problemim Bu arada bijonlara baktım evet bir ikisinde ufak boşluk var ama onların sesi olduğunu sanmıyorum Bu fotoğraftaki sorun çıkaracağı ses daha mantıklı geliyor bana Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201610 yıl comment_369961 Isı kalkanı veya aks körük kelepçesi olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201610 yıl comment_370009 10 saat önce, Ramazan V. said: Bunu yarın bende kontrol edeyim servise gitmeden hallolurmu Olur, oynamasını engelleyecek şekilde düzeltmek yeterli. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201610 yıl Yazar comment_370081 Sorun çözüldü. Fakat tahminlerden farklı bir durum var. 3 ay önce ön fren balatalarıni değiştirmiştim. Kale marka yani yan sanayi bir ürün. Bu balata fren merkezlerine tam oturmayıp küçük kalıyor. Yani orijinal batadan küçük bunlar. Dolayısıyla bu sebepten çukura düştükçe ses çıkarıyormus. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 201610 yıl comment_373576 On 27 Haziran 2016 at 17:07, Tuğrul Toprak said: Sorun çözüldü. Fakat tahminlerden farklı bir durum var. 3 ay önce ön fren balatalarıni değiştirmiştim. Kale marka yani yan sanayi bir ürün. Bu balata fren merkezlerine tam oturmayıp küçük kalıyor. Yani orijinal batadan küçük bunlar. Dolayısıyla bu sebepten çukura düştükçe ses çıkarıyormus. Ayni sikintiyi bende yasadim aylarca igrastik bulamadik masraf yaptik ve sonunda bir cirak buldu dediginiz kale balatanin tam oturmamasi . simdi goruyorum ki kale marka balatalar tam oturmuyor herkesin bence dikkatine !!!!!! Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 20179 yıl comment_430702 Bende de var buna benzer bir ses.. @Serdar yaman'ın söylediği gayet makul geldi. Hadi bana servis yolları. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın