Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Bagaja Bass Koymadan Ses Sistemi Yapmak istiyorum

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
11 saat önce, Ozan Kar said:

bence esas arkalar kötü, önler idare ediyor o yüzden sadece önleri değiştirmeye gerek yok diyorum.

Mantıklı peki arkadaki hem bas hem tweeter olanların daha iyisini bulup sadece onları değiştirelim :)

Onlar kaç para tahminen ?  

• Yanıt 51
  • Görüntüleme 16,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Focuslarin yalitimi harika falan degil. Hele ki focus 3 lerin. Ekstra takacaginiz her eleman ses kalitesini artirmayacak. Hele ki amfi ve hoparlorle olmaz o is. Taksiler gibi tis tis gezersin arabanin

• Sen suradan takil o vakit    

• Mertcan Çelik
    Mertcan Çelik

Malzemeler hazır olursa bir dahaki şehirlerarası buluşmada 1-2 saatte hallederler abi. Her buluşmada standart olarak bir şeyler sök tak yapıyorlar zaten

Yanıtlama zamanı:
16 saat önce, Ozan Kar said:

işte bende de anlatma kabiliyeti yok :D bi kere daha deniyim.

bunlardan 4 tane lazım 2 öne 2 arkaya, öndekiler bunlara denk o yüzden değişimi OK

ama arkalar aslında hem bas hem tweeter, bunlar sadece bas o yüzden arkaya takılırsa tweeterda takmak lazım, onuda kapıyı kesip takmak lazım.

@Servet Özkan tweeter taktı mı hatırlamıyorum.

Taktim evet, focus tweeterlari bulup arka kapilara olmasi gereken yere yaptim.

Yanıtlama zamanı:
58 dakika önce, H. Cenk said:

Mantıklı peki arkadaki hem bas hem tweeter olanların daha iyisini bulup sadece onları değiştirelim :)

Onlar kaç para tahminen ?  

200 civarına vardır sanırım ancak kapı trimine oturtmak lazım onuda. Bence kapıyı kesmek daha iyi. 

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Ozan Kar said:

200 civarına vardır sanırım ancak kapı trimine oturtmak lazım onuda. Bence kapıyı kesmek daha iyi. 

Zaten içten yeri var sanırım kapı plastiğinde. Deldirip takması daha güzel olur. Tweeter soruyum bakalım elinde varsa @Yahya Akman da istiyordu 4 tane ayarlasın.

Yanıtlama zamanı:
13 dakika önce, Ozan Kar said:

Yeri var değil yeri belli, delik açılcak sadece tweeter deliğe oturuyor kendisi tırnaklı. 

Ön tweeterlar değişmesede olur. 

Eee tmm işte yeri belli çünkü nereye takılacağı belli. Yani yeri var fakat sadece kesilecek işte huysuz herif.

8 dakika önce, Servet Özkan said:

@Servet Özkan +2

Yanıtlama zamanı:

4 hoparlör 2 tweeter biraz kesme ve biraz yalıtıma iş bitiyor yani. Ehh neresinden baksan 500 kaat masraf demek :(  

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, H. Cenk said:

4 hoparlör 2 tweeter biraz kesme ve biraz yalıtıma iş bitiyor yani. Ehh neresinden baksan 500 kaat masraf demek :(  

Az bi bekle abi. Hoparlör 200 tweeter için malzeme buldum rengini ve fiyatını öğrenecem. İşçiliğine bişe diğemiycem ne kadar tutar. Arka kapı tweeterları dedklerim orj.

Yanıtlama zamanı:
3 dakika önce, H. Cenk said:

yalıtım olmadan da eskiye göre baya iyi oluyor. ben yapmadım yalıtım.

Yanıtlama zamanı:
yalıtım olmadan da eskiye göre baya iyi oluyor. ben yapmadım yalıtım.

Onu bende yapacam daa baya üşendiriyor. Hep Mertcan ın yüzünden bunlar. Bulaştırdı herif miskinliğini bana da

Ozi bu arada mca nın yalıtımı bizden daha iyi ki. Gerek yoktur belki

Yanıtlama zamanı:
29 dakika önce, Doğan Kurban said:

Az bi bekle abi. Hoparlör 200 tweeter için malzeme buldum rengini ve fiyatını öğrenecem. İşçiliğine bişe diğemiycem ne kadar tutar. Arka kapı tweeterları dedklerim orj.

ok 

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, H. Cenk said:

Yalitim yapmadan boyle bir ise girisme. Attigin tas urkuttugun kusa degmeli bence.

Yanıtlama zamanı:

Cenk abinin şeytan beni de dürtüyor mübarek günde [emoji16]

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.