Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201114 yıl comment_37514 16 aralik gunu teslim aldigim ford focusum su anda serviste yatiyor ve arizayi hala kesvedemediler araci bayiden teslim aldim o gun ufak bir gezinti den sonra aracimi park ettim ve eve ciktim aksam icim icime sigmadi dur dedim suna birdaha bakayim bu sefer ipodumuda aldim araca ipod u taktim sorun yok sarkilara falan baktiktan isimi hallettikten sonra son bir kez bir mars basayim dedim debriyaja basim dugmesine bastim calistim 1 dk gecmedi aracin motru durdu birkez daha calistirdim bu sefer okadar bile surmedi durdu son bir kez daha bastim arac bu sefer calismadi ve yol bilgisayarinda motor arizali servise goturun dedi ertesi gun servisi cagirdim geldi bakti servise gitmesi gerek dedi cekici geldi aldi goturdu Ford dedik Focus dedik guvendik fakat hem arabamizdan olduk hemde icime bir kurt dustu bazi sikayet sitelerindede ayni isimle sikayetlerim vardir bitek bende olan bir ariza ise ford ismine golge dusurmek istemem sadece sizinle paylasmak istedim eger baslikta bir sikinti varsa admin arkadaslar zor duruma dusmemek adina silsinler kimsenin basini agritmak istemem Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201114 yıl comment_37515 Biz bunlar için varız silmek olur mu hiç bu araba tabi; bunları da yapacak..Garantisi bu yüzden var..Bir an önce çözülmesi dileğiyle Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201114 yıl comment_37516 Geçmiş olsun.Şanssızlık işte...Tamamen elektronik donanımlı yepyeni bir araba yaparsan böyle olur işte,mutlaka ciddi sorunlar yaşanır...Korkmayın,sorunu çözerler..Yalnız bence elinizd çok büyük bir fırsat var.Tüketici kanununa göre aracınızı 2 ay içinde iade edip paranızı geri isteyebilirsiniz.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201114 yıl comment_37518 geçmiş olsun hoşgeldiniz...sorununuz umarım giderilir evet cok can sıkıcı olmuş gercekten...aksine böyle bir olayı yaşamanız ve sonrasında gelişimleri bildirirseniz diger kullanıcı arkadaşlarıda bilgilendirmiş olursunuz...umarım cok önemli birşeyi yoktur...cok güzel aracınız güle güle kullanın... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201114 yıl Yazar comment_37524 ilginiz icin tesekkur ederim durumdan mutlaka sizidehaberdar edicem Geçmiş olsun.Şanssızlık işte...Tamamen elektronik donanımlı yepyeni bir araba yaparsan böyle olur işte,mutlaka ciddi sorunlar yaşanır...Korkmayın,sorunu çözerler..Yalnız bence elinizd çok büyük bir fırsat var.Tüketici kanununa göre aracınızı 2 ay içinde iade edip paranızı geri isteyebilirsiniz.... simdi ben parami geri alsam bile tum araclar 2000 3000 zamlandi parayi almak zarara sebep olucak Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201114 yıl comment_37526 Geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede sorun hallolur. Sonuçta mekanik veya elektronik üretim hataları çıkabilir. Her ne kadar sistemler mikron hassasiyetinde olsada sonuçta üretim bantlarını yöneten kişiler insan. Tabi 0 km araçta olması oldukça can sıkıcı olur. Tekrardan geçmiş olsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201114 yıl comment_37543 Efe geçmiş olsun; neden silelim - neden değiştirelim mesajını; memnuniyetleri yansıttığımız gibi sorun ve sıkıntılarıda yansıtıcaz tabiiki. Anlattıklarına bakınca sanki aracında yakıtın sağlanması ile ilgili bir sorun var gibi geldi bana; içinde kalan yakıtla çalışmış daha sonra yakıt sağlanamadığı için stop etmiş ve çalışmamış gibi. Servis gerekeni yapacaktır; nereye çekildi araç otokoç mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201114 yıl comment_37548 Geçmiş olsun, ciddi birşeyi yoktur inş. Birazda şans işi, her marka ve modelde rastlanabilir ama nolursa olsun can sıkıcı bir durum. Garanti kapsamında servis halleder yoksa. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201114 yıl comment_37551 Geçmiş olsun. Umarım basit bir hatadandır da hemen hallolur. Sonuçta söylendiği gibi şans işi bunlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201114 yıl comment_37552 Geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede aracına kavuşursun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201114 yıl comment_37555 geçmiş olsun.. serviste hallederler.. Allah kaza bela vermesin.. illa ki can sıkıyor ama çok da sinir stres yapmaya gerek yok.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201114 yıl comment_37556 Benden de geçmiş olsun dilekleri... Sevimsiz bir durum ama kısa sürede halledileceğini düşünüyorum. Gelişmelerden haberdar etmenizi ben de rica edeceğim. Meraktan soruyorum: Aracınızın serviste kaldığı sürece size bir yedek araç sağladılar mı? Garanti kapsamında böyle bir şart var mı? Yoksa tüketici talebi olarak mutlaka dile getirilmeli ve gündemde tutulmalı diye düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201114 yıl comment_37596 Çok geÇmiş olsun,bayağa bi can sıkıcı bi durum inşallah hemen Çözerler,sizde fazla sıkmayın canınızı olabilcek şeyler bunlar Allah kaza bela vermesin gerisi Çözülür. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201114 yıl comment_37611 kardeşim çok geçmiş olsun görüp göreceğin bu olsun, şüphesiz büyük moral bozar ama en azından herşey hallolucak merak etme Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201114 yıl Yazar comment_37612 Efe geçmiş olsun; neden silelim - neden değiştirelim mesajını; memnuniyetleri yansıttığımız gibi sorun ve sıkıntılarıda yansıtıcaz tabiiki. Anlattıklarına bakınca sanki aracında yakıtın sağlanması ile ilgili bir sorun var gibi geldi bana; içinde kalan yakıtla çalışmış daha sonra yakıt sağlanamadığı için stop etmiş ve çalışmamış gibi. Servis gerekeni yapacaktır; nereye çekildi araç otokoç mu? yok abi estafurullah sizin bir kotu niyetinizi dusunerek degil silebilirsiniz demem sikinti yaratmamak adina sonucta bir marka var karsida arac otokoc a cekildi izmir deki Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın