Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 201114 yıl comment_37325 En küçük kelepçeler yüzükler... Resimdeki araç önden haşin duruyor ama arka tasarımını ilk verisyonda da pek beğenmemiştim, gene de en sağlıklısı gerçeğini bizzat görmek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201114 yıl comment_37342 Yahu bırakın böyle yatırım hesaplarını, misafir olduğumuz şu dünyada yaşamın tadını çıkarmaya bakın. Bu tada arabanın büyük katkısı olduğunu kim inkar edebilir? Tevfik kendine ve aramıza dön....! Başlıktan sapmamak için: Volvo bana da fena görünmedi ama gerçekten sahicisini görmek lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201114 yıl comment_37346 araç bence de fena değil.. arka kısmı biraz fazla hormonlu gibi ama yine de dikkat çekici bir tasarımı var.. bu arada cuma gecesi 00:00'da panora avm'nin sinemasına sherlock holmes izlemeye gittik. çıkarken girişte bi araba vardı içerde. yılbaşı çekilişi için verilecekmiş. audi a7.. arkadaş enfes bir araç. cıva grisine benzer bir rengi vardı. arkası alçak, ön ve arka sivri gibi, tam mermi gibi araba.. gerçekten hayran kaldık.. bu arada izlemediyseniz sherlock holmes : a game of shadows'u tavsiye ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201114 yıl comment_37387 Önden muhteşemem, arkadan soru işareti gibi duruyor ama aslını gÖrmek lazım bencede. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201214 yıl comment_109055 Bayıldım. Cenevre otomobil fuarında lansmanı yapılacakmış. Bayılmak ne kelime, sabahtan beri fiyatına bakıyorum internette bulamadım, sitesinde tanıtımı var fiyat listesinde yok, Türkiyeye geldimi arkadaşlar bu araç? geldiyse fiyatı ne kadar? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 201214 yıl comment_109468 Valla ben çok beğendm bunu; 2012 de gelecekmiş inşallah. powershift te koyarlar buna ohhh mis Powershift i boşver buna geartronic yakışır. Volvo grubunun tüm arabalarının tipini seviyorum ben sadece şu ortada iç konsoldaki tuş takımını sevemedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 201214 yıl comment_109524 Buarada aklınızda bulunsun V40'da tıpkı eski S40 gibi Yeni Focus ile aynı platform üretimidir.. Aks mesafeleri aynı yani.. Genişlik focus'da biraz daha iyi..Focus'a dar diyenler buna da dar diyecek sanırım.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 201214 yıl comment_109547 Buarada aklınızda bulunsun V40'da tıpkı eski S40 gibi Yeni Focus ile aynı platform üretimidir.. Aks mesafeleri aynı yani.. Genişlik focus'da biraz daha iyi..Focus'a dar diyenler buna da dar diyecek sanırım.. F2 deki şaselerle volvodakilerin aynı olduğunu duymuştum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 201214 yıl comment_109552 F2 deki şaselerle volvodakilerin aynı olduğunu duymuştum. Evet Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın