Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2017 5 hours ago, Çağlar Kasımoğlu said: Gelmedi mi yeni egzantrik ? @Servet Ö. Yola çıkmadı henüz üreticisinden. Yarın telefonla dürtüklemek farz oldu. --0 minutes later eklendi-- 5 hours ago, Osman Türkol said: bende bu araçla beraber @Servet Ö. bekliyorum Bir bitseydi neler olacak. Pek geciktik pek.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2017 sabır sabır iyisi olsun senin olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2017 Egzantrik memlekete geldi, bu gun sabah itibariyle gumrukten cikti. Yarin tekrar montaj kismetse. 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2017 Şimdi, Servet Ö. yazdı: Egzantrik memlekete geldi, bu gun sabah itibariyle gumrukten cikti. Yarin tekrar montaj kismetse. hadi hayırlısı olsun bakalım brocan ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2017 Egzantrik memlekete geldi, bu gun sabah itibariyle gumrukten cikti. Yarin tekrar montaj kismetse. Montaj özel mı yetkili serviste mı yapılıyor . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2017 23 dakika önce, Özer Aksu yazdı: Montaj özel mı yetkili serviste mı yapılıyor . Yetkili serviste özel olarak yapılıyor, değil mi Servetim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2017 9 minutes ago, Cem Boneval said: Yetkili serviste özel olarak yapılıyor, değil mi Servetim? Benim herseyim ozel, netekim ozel bir adamim. Pek mutevaziyim ayrica 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2017 2 saat önce, Servet Ö. yazdı: Benim herseyim ozel, netekim ozel bir adamim. Pek mutevaziyim ayrica Öyle de, bunu biz söyleyeydik daha iyi idi. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2017 19 minutes ago, Cem Boneval said: Öyle de, bunu biz söyleyeydik daha iyi idi. O kadar mutevaziyim ki sizi yormak istemedim. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 (düzenlendi) Yeni Egzantrik geldi, is olcum ve montaja gelince sok olduk. Yeni gelen alet daha once montajda bu heriflerin bize vermedigi bilgi yuzunden mundar olan egzantrikle farkli olcude. Yeni gelenin Cam caplari 1.5mm daha kucuk. Delirdim! Stoktan baslayarak liftingleri hesapladim, Stock-stage1-stage2 diyerek. Ana baktik ki yeni gelen dogru. Eski olani hesapladik, adamlar stage 2 cam gonderecegine stage4 gondermis egsoz tarafini. Emme tarafi dogru. Egsoz stage 4 gelmis. Iyi ki montajda sikinti olmus, iyi ki o halde mars basmamisiz. Yalama olmasaymis ve biz o halde marsa bassaymisiz pistonlarin ustune cakarmisiz siboplari. Her seyde bir hayir vardir diyoruz. Olcmeye bicmeye hesap kitap yapmaya devam ediyoruz. Mayıs 31, 2017 Servet Ö. tarafından düzenlendi 13 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 Yeni Egzantrik geldi, is olcum ve montaja gelince sok olduk. Yeni gelen alet daha once montajda bu heriflerin bize vermedigi bilgi yuzunden mundar olan egzantrikle farkli olcude. Cam caplari 1.5mm daha buyuk. Delirdim! Stoktan baslayarak liftingleri hesapladim, Stock-stage1-stage2 diyerek. Ana baktik ki yeni gelen dogru. Eski olani hesapladik, adamlar stage 2 cam gonderecegine stage4 gondermis egsoz tarafini. Emme tarafi dogru. Egsoz stage 4 gelmis. Iyi ki montajda sikinti olmus, iyi ki o halde mars basmamisiz. Yalama olmasaymis ve biz o halde marsa bassaymisiz pistonlarin ustune cakarmisiz siboplari. Her seyde bir hayir vardir diyoruz. Olcmeye bicmeye hesap kitap yapmaya devam ediyoruz. Allah kolaylık versin abi, başarılar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 O degil Amerikaya gitmeden bir bukle duyayim sesini diyordum ama bir veya iki gunle kaciriyorum anlasilan. Kismet... Not: Artik subap ayari da yapabiliyorum. Onu da ogrendim. Tesekkurler dikkatsiz Cam ureticisi, tesekkurler... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 9 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Her seyde bir hayir vardir diyoruz adına sevindiğimi belirteyip. senin tabirinle çayı çekirdeği aldık izliyoruz pür dikkat. inş sonu güzel olur deyip boncuğu bırakırım 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 hadi bakalım sona yaklaşıyorsun artık ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2017 Sabah ki cinnetin unutulmaz ama ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap