Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford Focus Mk3 MCA Gündüz Farı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
5 saat önce, Ozan Kar said:

yok.

Ya insan şappadanak söylermi. Şöyle alıştıra alıştıra söyler. Ben ne yapacuum şimdi :) 

• Yanıt 54
  • Görüntüleme 18,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ne ahı... Ulan otosan ! Ulan Otosan !!!     Focus club olacağız kimsenin haberi yok. Yazık bize. Kuzular orada yatıyorlarmış.  koyu renk farları olan titaniumlar gündüz f

• @Yakup Çağatay videoyu şimdi izledim bunda bir enayilik var. Tamam DRL koymuşlar ama kısa farlar açıldığında da DRL nin yanması gerekmiyor mu (%50 şiddette)? Burada yanmıyor . Dandik bu Golfte bö

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

...senin farlar (sektör deyimi ile) Individual   Merak edip biraz inceledim ... Fört o farları -Nordic- versiyonlara koyuyormuş.&

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
On Tuesday, March 22, 2016 at 11:52, M Oğuzhan Kurt said:

15 dakika önce, Yakup Çağatay said:

Sizin farları aldığınız bayi ile mesajlaştık tek fiyat 950tl diyince başka arayışlara düştüm.

Yanıtlama zamanı:

Konuyu okuduktan sonra (3 gün sonra) akşam baktım, varmış. Tıpkı videodaki gibi.

Yanıtlama zamanı:

anahtar sıfır pozisyonunda araç çalışır durumda ve P konumunda el freni çekik. sanırım benimde gündüz farım var demek bu değilmi

20160327_151245.jpg

Yanıtlama zamanı:

Teşekkürler Yakup Bey, sen paylaşmamış olsan hayatta araba çalışır durumdayken araçtan inip bir bakayım diye aklıma gelmezdi :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
1 dakika önce, Aşkın K. said:

Teşekkürler Yakup Bey, sen paylaşmamış olsan hayatta araba çalışır durumdayken araçtan inip bir bakayım diye aklıma gelmezdi :)

Estğ. rica ederim. Birileri paylaşacak ki forum adım atsın değil mi? Sizlerde fark ettiğiniz şeyleri paylaşmayı ihmal etmeyin lütfen.

Yanıtlama zamanı:
19 dakika önce, Aşkın K. said:

Hiç öndeki araçtan ya da bir virajda dükkan camından falan yansıma olmadı mı ? Gerçi arabaları otomatik farda tutuyoruz demek ki far yanmış diye düşünülebilir ama o esnada ekranda far yanık işareti görünmüyorsa uyanmak gerekirdi :)

Yanıtlama zamanı:
8 dakika önce, H. Cenk said:

Hiç öndeki araçtan ya da bir virajda dükkan camından falan yansıma olmadı mı ? Gerçi arabaları otomatik farda tutuyoruz demek ki far yanmış diye düşünülebilir ama o esnada ekranda far yanık işareti görünmüyorsa uyanmak gerekirdi :)

Aracı genelde eşim kullanıyor bana sadece hafta sonu sıra geliyor ki halen arabaya dönemedim, eski arabadan alışkanlık fark edilebilirlik artsın diye gündüz de olsa farları açarak kullanıyorduk eşimle o nedenle bu hafta sonu hemen gündüz farlarını kontrol ettim, artık farları açamama gerek kalmadı gündüz farı da trafikte fark edilebilirlik işimi görecek nasılsa :sofeer:

Yanıtlama zamanı:
8 dakika önce, Aşkın K. said:

Aracı genelde eşim kullanıyor bana sadece hafta sonu sıra geliyor ki halen arabaya dönemedim, eski arabadan alışkanlık fark edilebilirlik artsın diye gündüz de olsa farları açarak kullanıyorduk eşimle o nedenle bu hafta sonu hemen gündüz farlarını kontrol ettim, artık farları açamama gerek kalmadı gündüz farı da trafikte fark edilebilirlik işimi görecek nasılsa :sofeer:

Artık farları otomatikte tutabilirsiniz :) 

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

osram'ın sitesinde arabaya göre arama yaptığımda fotoğraftaki ürünü focus 3 DRL ampul olarak listeledi. Bu ampulden alıp üzerindekiyle değiştirsem ve ELM327 ile gerekli ayarı yapsak 2015 şubat üretimi trendx araçta aktif hale gelir mi sizce?

2016-04-13_164608.jpg

Kerem Bozdoğan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
46 dakika önce, Kerem Bozdoğan said:

osram'ın sitesinde arabaya göre arama yaptığımda fotoğraftaki ürünü focus 3 DRL ampul olarak listeledi. Bu ampulden alıp üzerindekiyle değiştirsem ve ELM327 ile gerekli ayarı yapsak 2015 şubat üretimi trendx araçta aktif hale gelir mi sizce?

2016-04-13_164608.jpg

Kerem arabanda halojen gündüz farı olsaydı ampulü bu idi. Ancak arabanda olmadığı için bu ampulü almana gerek yok. 

Yani bunu alınc araban gündüzlü olmuyor. 

Gerçi ford bu belli olmaz park ampulünü söküp bunu takarsan yazılımla açabilir misin o konuda bilgim yok :( 

Yanıtlama zamanı:

Aslında bende gündüz farı var ve onu led olan ile değiştirmek istediğimde soketlerde bir farklılık yoktur heralde. Sadece elm ile tanıtmak veya altif etmek yeterli.

Heralde [emoji1]

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.