Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sizin Aracınızın Kaputu Da Böyle Mi?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Kilolu birini kaputun ortasına oturtmak lazım. [emoji4]

Ben zayıflamadan halendeyim bari [emoji4]

• Yanıt 51
  • Görüntüleme 23,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Kilolu birini kaputun ortasına oturtmak lazım.

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

... okumadım ki Konunun başına dönüp okuyayım. Hım - Hım - Hım ... (okuma efekti)   Doğrudur ... 5

• Ben oturayım akşam yola çıkmadan   @Kaan Yagizer konuya bekleniyorsunuz. Anlı şanlı Ford bir kaput ayarı yapamıyor mu ?

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
On ‎18‎.‎03‎.‎2016 at 17:44, Kaan Yagizer said:

Hafiften ayılama (bkn.kaputu el ile bükme)

Benim kaputtaki hafif ayarsızlığı da böyle düzeltmişlerdi..

İlkel yöntemler bazen en iyi sonucu veriyor...

Ben memnunum aldığım hizmetten :) 

Yanıtlama zamanı:

Benim araçta da benzer durum var. Kaput, tampona göre yarım santim yukarıda gibi.  

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
19 dakika önce, H. Cenk said:

Tampon ayarindan sonra böyle oldu :)

2016-04-21_08.54.34.jpg

takozdan ayarlama mı yoksa ayılama mı? farlar ah o güzel farlar :)

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Kerem Bozdoğan said:

ayrıntısını bilmiyorum kaporta ustasından ayarlama..

Servise verilir. 

Usta şu açıklığı ayarla denir. 

10 dakika sonra araba ayarlanmış olarak gelir :D:D:D

Yanıtlama zamanı:
32 dakika önce, Kerem Bozdoğan said:

...ayılama (tampona)

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar 2010 focus titanium'um vardı, sattım 2015 trend x tdci aldım. ford sağlam, özenli kullanıldığında hiç arıza vermeyen bir araç. ancak bazı işlerini anlamak mümkün değil. simetri hastalığı olan birisiyim. kaputta ayarsızlık vardı. önce benim aracımda bir sorun veya kaza var diye düşündüm. sonra baktım ki yetkili satıcıdaki sıfırlarda bile var bu sorun. çoğunun kaput ayarsız duruyor. kaputun sağ çamurluk ile sol  çamurluk arasındaki mesafesi aynı değil. keza sağ far ile sol far arasındaki mesafe de öyle. çamurluklara göre ayarlayım deseniz farlar ile arasındaki mesafe bozuluyor. farlara göre ayarlamak isteseniz çamurluklarla arasındaki mesafe bozuluyor. ayrıca tamponla kaputun arası da sanki tampon aşağı düşmüş gibi duruyor. ayrıca ford neden kaputun içine ve kapı altlarına boyayı bu kadar ince atıyor. ford un bazı yönleri beni deli ediyor. 80 bin tl lik aracın sacını düzgün kesememişler veya oturtamamışlar.  ön kapı arka kapıdan biraz aşağıda duruyor. 40 bin tl lik clio bile kitap gibi düzgün. 

Yanıtlama zamanı:

sol taraf ucu sağ taraftan daha açık duruyordu. benimki böyle değil., ancak fotoğraftaki aracın kaputunu arkadaş ya da başka birisi galiba eliyle kavislemiş. çünkü ortanın arasuı açılmış ama köşeler yapışmış. ortayı indirince de köşeler asimetrik bir şekilde duruyor ben ayarı tutturdum sonunda. farlar ile arasındaki mesafe düzelmiyor. ne yaparsanız yapın sağ far ile kaputun arası sal taraftan daha açık kalıyor. çamurluklara göre ayarladım. ama gene de kaputtan tampona inerken parmağım yarım santim düşüveriyor. çok gıcık bir durum. 

Yanıtlama zamanı:

dostum makyajlı kasaların hepsinde var bu sorun. belki elli tane mk ya baktım, hepsinin kaputu ayrı duruyor. üretim hatası. yetkili satıcıdaki sıfır araçta bile var. 

• 5 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Benim far biraz açık duruyor. Zamanında tamponu sürtüğüm için herhalde :( Yoksa çoğu böyle mi ?

IMAG0631.jpg

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, H. Cenk said:

Benim far biraz açık duruyor. Zamanında tamponu sürtüğüm için herhalde :( Yoksa çoğu böyle mi ?

darbe ile ilgisi yok sanırım abi... bizim MK3'lerde de ya sol yada sağ taraftaki far havada duruyor. 

Yanıtlama zamanı:

o zaman işte üstün fört müyendisliği . tamponu fara uydurusan kaput açık kalıyor, tamponu kaputa uydurusan bu sefer far açıkta kalıyor :) 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.