Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Iphone Yerine Hangi Android Telefon Alınır ?


Önerilen Mesajlar

15 saat önce, Mustafa Karaca said:

Merhabalar, elimde iphone 4 var. 3 yıldır kullanıyorum artık miladını doldurdu. tekrar bir iphone almak istediğimde en ucuz alınabilecek iphone 5s var o da 1500tl. Iphone 5s ise hem eski hemde 4,5g uyumlu değil 4g uyumlu. bende bu yüzden zor da olsa android bir telefon almaya karar verdim. maksimum 1500-1600tl bandında iphone tadında olan önerebileceğiniz bir android telefon var mıdır :) 

1500TL bandında iseniz Samsung Galaxy A5 2016 (A510F) öneririm. Arkadaşıma aldık çok iyi cidden. Biraz daha büyük ekran var 1 gb daha fazla ramim olsun isterseniz 1700-1800TL bandında A7 2016 alabilirsiniz.

2200-2300TL bandına çıkabilirseniz Note5 şiddetle tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Geçtiğimiz hafta yanımda çalışan poliklinik sekreteri arkadaşın Iphone 4 ü pil arızası yapınca ne alalım diye araştırdık sonunda LG G3 aldık. 1 haftadır kullanıyor. Daha yarım saat önce şöyle dedi. Hocam biz telefon kullanmıyormuşuz. Ne kadar doğru bilemem ama kendi ifadesi.

İleteyim istedim...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Valla ben de yıllarca iphone 4s kullandım, bilgisayara internet olmadan bir şeyler atamama olayı beni çok çıldırttı üni. zamanlarında. Şimdi sandisk'in duoUsb diye bir zımbırtısı var, bir tarafı usb diğer tarafı microusb, çatır çatır 2 tak çıkarla her şeyi aktarabiliyorum. Geçen aramaya üşendim annemin telefondan androidBeam ile aldım, o biraz yavaş gerçi 50-60 fotoğrafı aktarmak için de yine de sorunsuzca çalıştı.

 

hadi diyelim 100% şarj size yetmiyor, sürekli de kablo sök tak istemiyorsunuz, odanıza ofisinize kablosuz şarj eden zımbırtıdan bir adet alın, hızlı şarj kadar hızlı olmasa da gayet başarılı bir şekilde şarj ediyor telefonunzu. Onun detaylı testini yapamadım henüz gerçi.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bende lg g4 kullanıcısıyım. cem bey in de dediği gibi ısınma sorunu harici performansından memnun kalırsınız. daha önce samsung s2 ve s3 te kullanmıştım ve sonrasında lg g 2 ye gecmiştim ki bence efsane bi telefon performans olarak. g4 ünde en hoşuma giden özelliği kesinlikle kamerası manuel ayarlanabiliyor ve inanılmaz fotoğraflar çıkıyor. deri kapak konusunda da 2. aydan sonra aşınma başlıyor sürekli cebinize sokuyorsanız telefonu. ben mesela kılıfla kullanmaya başladım çünkü orjinal deri kapakları çok pahalı. sonuç olarak o paraya alabileceğiniz en iyi telefonlardan birisi kesinlikle tavsiye ederim. (n11 den ithalatçı garantili aldım turuncumağaza diye bi mağaza dan 1450 ye gelmişti bana )

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

58 dakika önce, Cem Dilmen said:

Geçtiğimiz hafta yanımda çalışan poliklinik sekreteri arkadaşın Iphone 4 ü pil arızası yapınca ne alalım diye araştırdık sonunda LG G3 aldık. 1 haftadır kullanıyor. Daha yarım saat önce şöyle dedi. Hocam biz telefon kullanmıyormuşuz. Ne kadar doğru bilemem ama kendi ifadesi.

İleteyim istedim...

 

2010 yılında çıkan telefonu 6 sene kullanmış :) Elindeki telefonu 6 sene kullanabilirse bu sözünü yineler :yeah: 

Konu iOS ve diğerleri değil ama unutulan hep bir nokta var.

 

Apple bir şey yapıyorsa genelde %99 sorunsuz oluyor.

 

Misal 4K çeken ıvır zıvır telefonlar; çoğu şu dakikadan sonra kimisi şöyle ısınınca çat diye gider. Elinize 6S alın ve şarjını fulleyin. Hafızası dolana kadar tek bir frame atlamadan şarj bitene kadar kayıt yapabiliyor. Not: 128 gb ile 3 saat'i aşabiliyor, şarjı bitiyor hafıza dolmuyor.

 

Maksat burada ne kadar uzun çekebildiği değil telefonun zorluklara karşı ne kadar dayanıklı olabildiğidir. 4K işlemesi çok zor bir işlem.

 

Ayrıca 2007 yılına kadar telefon hep vardı Apple değişik bir tarz yarattı, tuttu. Keza mp3 player vardı iPod örneği gibi gibi.

Şuan içinde bulunduğu dönem zor bir dönem, yenilik yapması lazım Apple'ın.

 

Avrupalı dokunmatik ekranı sanayii'de kullanırken (siemens), akıllı Amerikan basit bir hale sokarak halk'a sundu ve işini zamanında halletti misal.

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ben silikon kapak hiç kullanmadım. ekrana film çektirdim o kadar [emoji4] yani g4 alırsam yine aynısını yaparım. ama cebimde taşırken arka kapaktaki deri aşınır mı onu bilemedim işte [emoji5]

Bordo ve kahverengi duz deri, siyah ise damarli bir deri. Oncelikle kahverengi olani kesinlikle onermem.. Kimse memnun degil. Cok cabuk ciziliyor. Ve cok cabuk kirleniyor.. Ozdemir Asaf "Bütün renkler aynı hızla kirleniyordu, Birinciliği beyaza verdiler." demis ama LG'de durum degisik.. Birincilik kahverengiye ait :)

Bordo esimde var herhangi bir kirlenme yok ama minör aşınmalar mevcut.

Acik ara en iyisi siyah. Hem koyu renk hem de damarli oldugundan cizilip cizilmedigini veya kirlenip kirlenmedigini anlayamiyoruz. Ilk gunku gibi duruyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

22 saat önce, çağlar çetinkaya said:

Lg g3 veya lg g4 hem fiyat hem performans açısından on numara kesinlikle en ufak donma vs. Yapmıyor hem birçok özelliğe sahip hem kamerası süper hem hızlı iphone 'nin yarı fiyatına hem daha özellikli hem daha hızlı hemde ucuz parasını en çok hak eden telefon bence..Kuzende iphone var kullandım bi numarasını goremedim  ne hafıza karti takılıyor ne bluetootla birsey aktarilabiliyor ne 3bin tl yi hak ediyor vs. Vw gibi iphone ,adı var başka bi numarası yok lg ise volvo gibi hem donanımlı-kaliteli hem ucuz parasını sonuna kadar hak ediyor

Çağlar hocam yorumunuzdan anlaşılan sizde lg var.

Oldukça kalabalık bir aileniz var kuzenlerde herşey var mubarek ?

 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

22 saat önce, Mustafa Karaca said:

@yakup çağatay ve @semih g. xiaomi  mi 5 bu cihazı nerden bulabilirim :)

 

 

1-2 ay içinde gelir.Daha yeni tanıtıldı bu ürünler. Ayrıca unutmayın Android'li her cihazın fiyatı düşer ve yazılım güncellemesi önemlidir.

Bu ay tanıtımlar yapıldı bahsi geçen LG G4 ve G3 gibi modellerin fiyatı gelecek ay biraz daha düşecektir. Aklınızda olsun.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hocam birde şu var, ben şuan note 3 kullaniyorum 2 yila yaklastı paralel ithalattan 1390 liraya aldım o zaman g3 ler 1500 lira idi simdi note3 hala 1400 lira g3 1100 lira. Telefon yatırım değil ama 2 yılda çöp olması kötü. G3 değil belki ama samsung note ve s serisi dışındaki modeller yok olacaklar öyle huawei sony falan yok oldu bile ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

@Yakup Çağatay iphone kullanan biri olarak yazılımına göre donanım, donanımına göre yazılım olunca diğer telefonlarında buna benzer olacağını düşündüm, sony kamerasının kötü olacağı aklıma gelmedi. zaten sizin dediğniz gibi şarjı doldur video çek tık demek iphone. birde dediğiniz gibi android cihazların fiyatı çok düşüyor. iphone da ise o kadar değer kaybı olmuyor. arkadaşa 3ay önce 1200tlye g3 aldık şuan 1000tl seviyesine gelmiş. ben iphone 4de bu değer kaybını 2-3 yıl sonra görürüm :) 

 

@SüleymanKaya note serisi güzel ama fiyatları pahalı sanırım. bir de dediğiniz gibi 4g desteği yoksa pek doğru tercih olmaz gibi benim için :) sağolun yine de ;)

 

@Cem Boneval  teşekkürler cevabınız için ama verdiğiniz tabloda android pazarının geniş olma sebebi ios tek marka ile yarışıyor android birden fazla marka ile yarışıyor. iphonenun malesef ucuz telefonu yok android de ise her fiyatta telefon bulmak mümkün bundan dolayı pazar payı çok yüksek, öyle değil mi?

 

@Kemal Yerebakan a5 2016 tasarımı gerçekten hoş duruyor, metal ve cam birleşmesi gayet güzel olmuş. keşke içine de biraz özenselerdi. aynı özellikteki diğer android telefonlar daha ucuz. bu da a5e temkinli yaklaştırıyor beni ;) 2000bandına çıkma imkanım olsa tercihim yine iphone olurdu, teşekkürler cevabınız için. ayrıca jb yapınca iphone de gayet özgür oluyor :) 

 

@Mertcan Çelik o dediğiniz sıkıntıları ben iphone da hiç yaşamadım. cihazımda jb var. ama bazen işime geliyor bluetoothla birşey göndermemi istemiyorlar çünkü gitmeyecek sanıyorlar :) 

 

@Cem Dilmen dediğiniz olayı iphone 3 den iphone 4 e geçtiğimde bende hissetmiştim :) iphone 4 lg g3e göre eski bir cihaz. iphone4den sonra bende g3 alsam hız konusunda beni tatmin edecektir.

 

@Burak Ün lg g2yi bende beğenmiştim arkadaşımda vardı. ama g4 konusu kafama yatmaya başladı, memnuniyeti yüksek bir cihaz anlaşılan :) 

 

@Olcay Sert tanıtımlarını izledim g4deki kamera çok işlevsel olmuş gerçekten. lenovo vibe x2 cihazı hoşuma gitmişti ama p1e hiç bakmadım ;) 

@Alperen G. bugün g4e bakmak için mağazaları gezdim ama deri kaplı olanlardan hiç yoktu. plastik kapaklı vardı hep, deri kapak nasıl bir his uyandırır merak ettim ama bulamadım malesef.

 

@Sabri Özer  herkes o kadar çok lg g4 önerdi ki benimde dikkatimi çekti hepsiburada daki fiyatı :) 

 

@Bahadır Atay kesinlikle bir yatırım aracı değil, elimdeki telefon kullanılamayacak hale geldi nerdeyse yoksa halen kullanırdım bu telefonu gerçekten çok güzel bir cihaz iphone4 :) 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bir saat önce, Bahadır Atay said:

Çağlar hocam yorumunuzdan anlaşılan sizde lg var.

Oldukça kalabalık bir aileniz var kuzenlerde herşey var mubarek ?

 

Kuzen çok bende Bahadır Bey hem telefon hem araba yönünden test etme imkanım oluyor mesela golf 6 ,seat leon, i30, golf 7,bmw 320ED,connect, mondeo tdci 2006,vw passat hem eski hem yeni kasasını kuzenler sayesinde test ettim .bmw den sonra en çok sürüş zevki veren focus oldu :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

2 saat önce, Mustafa Karaca said:

iphonenun malesef ucuz telefonu yok android de ise her fiyatta telefon bulmak mümkün bundan dolayı pazar payı çok yüksek, öyle değil mi?

Elbette bunun da rolü var, ama marka bazında da Apple lider değil.

brand.JPG.876df7c019ed0b7252a48910319290

Kaldı ki ben bunları Android iOs'tan üstün diye yazmadım, sadece Android çöp ifadesinin abartısına işaret etmek istedim. 

 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.