Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 201610 yıl comment_345385 @Kaan Yagizer abi öncelikle yüreğinize sağlık diyorum gerçekten harikasınız. Mustang her Ford kullanıcısı gibi benim de hayalimdir hele klasik olursa tadından yenmez ama o arabayı ben test etsem ancak bu kadar mutlu olurdum çok sağolun.... Bu arada her sabah ve her akşam bana yol arkadaşlığı yapan sevgili Nihat Sırdar' a da vesile olduğu için teşekkürler. Şubat 13, 201610 yıl Muhammet Karabulut tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 201610 yıl comment_345558 Harika test; müthiş hareket; Nihat da Kaan da abi statüsünde; nasıl olduğunu net gösteriyorlar... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 201610 yıl Yazar comment_345565 ... bir - iki konuda netleşelim. Öncelikle bu işin sevabı F/O Pazarlamanın ama ağırlıklı olarak Nihat Sırdar'ındır ... eminim ona gelen tonla mail vs. vardır ve o yoğun trafiğin arasından Ilgın bey'in mesajını bulup çıkarmak, onu okumak / kavramak ve kafasında "bu işi nasıl halledebiliriz" muhasebesinin yapmak basit iş değil. ... ben sadece Nihat'ın hazırladığı, sürüp getirdiği ve kale önünde "Al-At!" diye pass verdiği topa gelişine vurdum ... gol oldu. Ama (futbol tabiri ile) tüm planlama - asist vs. başkalarına, yani Nihat üstad + F/O Pazarlamaya ait. İkincisi Ilgın bey, ya adam heyecandan doğru düzgün uyuyamamış ... bir karşılaştık, anında kanım ısındı. Pozitif, bilgili, paylaşımcı ve kaliteli bir adam ... hayat önüne zorluklar çıkarmış ama teslim olmamış, ne güzel ... bravo. Size şöyle bir detay vereyim ... biz kuZu'yu tütsülerken o bolca video çekti (sonrasında benimle de paylaştı ama ben sizler ile paylaşamam ... baştan srry) eve döndüğünde "dinleyecekmiş" ...budur yani. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 201610 yıl comment_345577 Tebrik ediyorum sizi, bunca işin gücün arasında mı ? hadi canımm ! demediğiniz için, bizzat ilgilendiğiniz için ve bizlere örnek olduğunuz için Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 201610 yıl comment_345585 @Kaan Yagizer Tebrikler Hepinize teşekkür ediyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 201610 yıl comment_345602 Görevini icra etmekten öte bir hareket, şık olmuş Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 201610 yıl comment_345605 @Kaan Yagizer ... Nihat Sırdar'a da olan sevgim bi kat daha arttı. Adam gibi adam... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 201610 yıl comment_345649 @Kaan Yagizer abi hem sana hem Nihat Sırdar'a (yıllardır sabah işe gelirken dinlerim) kocaman bir alkış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 201610 yıl comment_345697 Emeği geçen herkesi tebrik ederim. Gözlerim doldu. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın