Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201610 yıl comment_341611 merhaba, forumda ilk kez mesaj yazıyorum, yanlış yere konu açıyorsam bağışlayın. bir haftadır bir araç üzerinde duruyorum, birkaç gün içinde almış olacağım nasipse. ford focus 2011 model titanium x - 105bin km de, benzinli, lpg yok aklıma ilk takılan, start/stop özelliği var ve arızalanmasından tedirginim, kullanan bilen var mıdır? genel olarak bu modelin arıza, bakım vb sorunu çok olur mu? önerilerinize çok ihtiyacım var... :/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201610 yıl comment_341617 Araç focus 2.5 mu yoksa focus 3 mü..start stop dediğiniz anahtarsiz çalıştırma mi yoksa ışıklarda vb. Durumlarda durunca aracın kendi kendine stop etmesi mi çünkü TR de millet anahtarsiz çalıştırmaya da start-stop diyor o yüzden sordum.Sorunuza gelecek olursak bugüne kadar ne anahtarsiz çalıştırma ne de start&stopta sorun yaşayan görmedim kendimde bu ozelliklere sahip araç kullanıyorum bugüne kadar herhangi bir sorun yasamadim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201610 yıl comment_341618 Ecoboost değil %99 kaliyle start&stop yoktur. Düğme vardır, o da forum istatistiklerine göre bozulan bir şey değil. Araç klasik benzinli herhangi bir arızası yok, alabilirsiniz.Standart bakımları da dışarda 150-170 lira.Serviste de yaş indirimi oluyor ucuz yani Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201610 yıl Yazar comment_353620 On 20.01.2016 at 23:16, çağlar çetinkaya said: Araç focus 2.5 mu yoksa focus 3 mü..start stop dediğiniz anahtarsiz çalıştırma mi yoksa ışıklarda vb. Durumlarda durunca aracın kendi kendine stop etmesi mi çünkü TR de millet anahtarsiz çalıştırmaya da start-stop diyor o yüzden sordum.Sorunuza gelecek olursak bugüne kadar ne anahtarsiz çalıştırma ne de start&stopta sorun yaşayan görmedim kendimde bu ozelliklere sahip araç kullanıyorum bugüne kadar herhangi bir sorun yasamadim Çağlar Bey, öncelikle özür dilerim, cevabınızı yeni görüyorum :/ sonra da teşekkür ederim cevabınız için. aracı aldım, kullanıyorum 2 aydır. maşallah bir sorunu yok. haklısınız, start/stop değil araba, sadece anahtarsız çalıştırma. focus 2,5 focus 3 ayrımını nasıl yapıyoruz, biraz uzağım sanırım o konuya. bilgi verebilirseniz memnun olurum. tekrar teşekkürler. On 20.01.2016 at 23:22, Yakup Çağatay said: Ecoboost değil %99 kaliyle start&stop yoktur. Düğme vardır, o da forum istatistiklerine göre bozulan bir şey değil. Araç klasik benzinli herhangi bir arızası yok, alabilirsiniz.Standart bakımları da dışarda 150-170 lira.Serviste de yaş indirimi oluyor ucuz yani Yakup Bey, haklısınız, start&stop değil, sadece anahtarsız çalıştırma. yukarıda çağlar bey'e de yazdım, mesajınızı yeni görüyorum bu yüzden yeni cevap yazıyorum, kusuruma bakmayın. aracı aldım, 2 aydır kullanıyorum, yaz öncesi LPG taktırmam gerekiyor, şimdi de onun derdine düştüm Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201610 yıl Yazar comment_353635 yok abi ya, olur mu öyle şey ben bu foruma girip araştırmalar yapıyorum, öğreniyorum, faydalanıyorum, ama her zaman login olmuyorum. ama haklısın 2 aydır da girmemişim :/ Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın