Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201114 yıl comment_38684 manuel her zaman gerekli... Arabasız olmaktan iyi.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201114 yıl comment_38691 Abi vites dediğin düz olur ya ne o öle p r n d yok l yok s falan bulmacamı çözüyoruz kardeşim Ahanda vites budur 1 3 5 ├┼┼ 2 4 R Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201114 yıl comment_38693 Debriyajsız bir otomobil yıldızsız bir gece gibidir Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201114 yıl comment_38700 Çok zor değil ama bilmiyorum denemem lazım... IP IN IR ID / +- IS (D yi itekledin mi debriyajsız manuel oluyor.. ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201114 yıl comment_38702 devir kesiciye girmiyor ama onu bitek honda yapıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201114 yıl comment_38709 Sorunsuz otomatiğin zevkine varan ben yıllardır ne çekmişin der bence. Düz viteste kontrol biraz daha sizde olduğundan ve bazılarına chip ve benzeri uygulamalar riskli olduğundan belki düz vites tercih edilebilir. F1 vitesin zevkini tadanların ise hiçbir şekilde düz vites özlemi çekeceğini zannetmiyorum . Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201114 yıl comment_38710 Klasik otomatik şanzıma sahip dizel bir focus versiyonu olmuş olsaydı kesin onu alırdım. Klasik derken bildik tork konvertörlü vites kutusunu kastediyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 201114 yıl comment_38721 El freni kullanın.. Bende yokuşta az biraz kokuttum octavianın kini ama çok hafif geldi ve ardından hemen aklım başıma geldi.. Kestim yarım debriyajı.. Aaa, niye ki, yokuş kalkış destek sistemi var ya...! yaşlanınca görürüz... :) Yaş 56 vitesler de 5/6 ileri (Fiesta/Focus) Şaka bir yana alt sınıflarda otomatik viteslerin hala yeterince olgunlaşmadığını düşünüyorum. Ancak BMW ve Audi önemli ölçüde çözmüşler bu işi. Otomatik vitesin benim için önemli iki özelliği var 1. Motor gücünü verimli kullanacak 2. Gaz pedalı hareketlerinden niyetimi anlayacak, yani ben şanzımanı kontrol edeceğim şanzıman beni değil. Bu ikinci madde konusunda BMW çok başarılı. Mercedes ise tam bir felaket, sürekli kavga halinde oluyoruz. Sorunsuz, verimli ve kullanım tarzıma uygun makul fiyatlı bir otomatik şanzımana ben de hayır demem, mesela M5'i hayatta manüel şanzımanla almam. Utopia'da alacağım araba kesin otomatik olacak bu durumda... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 201114 yıl comment_38730 şöyle direksiyondan da kumanda edilebilen powershift TDCI Focus 3 vardı da biz mi almadık kardeşim..Yok işte... Bu arada yokuşta niye el freni kullanıyosunuzki,hill holder var arabada?Buna rağmen yine de gerekli mi el freni abilerim? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 201114 yıl comment_38732 bu vites ve debriyaj sevdasını da anlamıyorum gitti.. hayır yani el ayak devamlı kıpır kıpır olunca usta şoför mü olunuyor? sürüş sırasındaki rahatımı düşünürüm ben.. fren gaz, arabanın en basit mantığı, ya gidersin ya durursun, bu kadar.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 201114 yıl comment_38745 Otomatik + Launch Control Aaa, niye ki, yokuş kalkış destek sistemi var ya...! Yaş 56 vitesler de 5/6 ileri (Fiesta/Focus) Şaka bir yana alt sınıflarda otomatik viteslerin hala yeterince olgunlaşmadığını düşünüyorum. Ancak BMW ve Audi önemli ölçüde çözmüşler bu işi. Otomatik vitesin benim için önemli iki özelliği var 1. Motor gücünü verimli kullanacak 2. Gaz pedalı hareketlerinden niyetimi anlayacak, yani ben şanzımanı kontrol edeceğim şanzıman beni değil. Bu ikinci madde konusunda BMW çok başarılı. Mercedes ise tam bir felaket, sürekli kavga halinde oluyoruz. Sorunsuz, verimli ve kullanım tarzıma uygun makul fiyatlı bir otomatik şanzımana ben de hayır demem, mesela M5'i hayatta manüel şanzımanla almam. Utopia'da alacağım araba kesin otomatik olacak bu durumda... M5 + Launch Control. Tadından yenmez valla . Tabi F10 olması lazım Dual Clutch Getrag için, Single Clutch SMG biraz macera olabilir her ne kadar en iyi Single Clutch sistemi de olsa sert kullanımda ömrünün kısıtlı olduğuna dair iddaalar var. şöyle direksiyondan da kumanda edilebilen powershift TDCI Focus 3 vardı da biz mi almadık kardeşim..Yok işte... Bu arada yokuşta niye el freni kullanıyosunuzki,hill holder var arabada?Buna rağmen yine de gerekli mi el freni abilerim? Titanium'dan itibaren Hill Holder var. Bizimkilerde yok malesef ki ben el freniyle kalkıp durmama rağmen o kokuyu aldım ki siz de Hill Holder olmasına rağmen aynı sorunu yaşamışsınız. Direksiyondan kontrol edilebilen sorunsuz herhangi bir otomatik şanzıman bana yeter. Muhtemelen sürekli direksyondan kontrol edeceğim için gerisinin çok bir önemi yok. Etmeyi unutsamda bizim 1999 Passat tiptronikte 6500'e gelince kendi yükseltiyor devir çok düşünce de düşürüyordu zaten yine bir sıkıntısı yoktu. Bir de tork konvertörlü şanzımanların kullanımı niye bitmeye yaklaştı. 4 ileri otomatikler haricinde pek kalmadı diye biliyorum. Biraz hantal olmalarına rağmen sorunsuzlukları için tercih etmiyor mu kullanıcılar bunu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 201114 yıl comment_38746 Debriyajsız bir otomobil yıldızsız bir gece gibidir Abi ben rahatsız olurum ya o ne öyle frene bas dursun gazabas gitsin. Akülü arabamı kullanıyoz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 201114 yıl comment_38748 Yıllardır İst. araç kullanırım şimdiye kadar debriyaj dan duman çıkartacak durum yaşamadım, bu bana çok ilginç geliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 201114 yıl comment_38751 Otomatik + Launch Control M5 + Launch Control. Tadından yenmez valla . Tabi F10 olması lazım Dual Clutch Getrag iÇin, Single Clutch SMG biraz macera olabilir her ne kadar en iyi Single Clutch sistemi de olsa sert kullanımda ömrünün kısıtlı olduğuna dair iddaalar var. Titanium'dan itibaren Hill Holder var. Bizimkilerde yok malesef ki ben el freniyle kalkıp durmama rağmen o kokuyu aldım ki siz de Hill Holder olmasına rağmen aynı sorunu yaşamışsınız. Direksiyondan kontrol edilebilen sorunsuz herhangi bir otomatik şanzıman bana yeter. Muhtemelen sürekli direksyondan kontrol edeceğim iÇin gerisinin Çok bir önemi yok. Etmeyi unutsamda bizim 1999 Passat tiptronikte 6500'e gelince kendi yükseltiyor devir Çok düşünce de düşürüyordu zaten yine bir sıkıntısı yoktu. Bir de tork konvertörlü şanzımanların kullanımı niye bitmeye yaklaştı. 4 ileri otomatikler haricinde pek kalmadı diye biliyorum. Biraz hantal olmalarına rağmen sorunsuzlukları iÇin tercih etmiyor mu kullanıcılar bunu. powershift alsaydınız mis gibi hillholder yanında hediyesi Abi ben rahatsız olurum ya o ne öyle frene bas dursun gazabas gitsin. Akülü arabamı kullanıyoz. sen bir kullan da rahatsız mı olursun rahat mı edersin anlarız.. hayır arabadan ne istiyorsunuz başka ben onu anlamadım.. elbette frene bas gaza bas bu kadar işte, araba dediğin budur.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın