Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

gizemli düğme

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar merhaba; bir tanıdığımda 2015 focus var. kar yağışı esnasında bir video çekmiş, aracı en az 10 cm kalınlığında karda kullanıyor ve araç nerede ise hiç kayma yapmıyor,aracında kış lastiği yok sanırım. nasıl yaptın diye sorduğumda arabada bir düğme var ona bastım böyle oldu dedi. araçtan pek anlamaz. aracının donanım paketini bilmiyorum ama yeni focuslarda böyle bir düğme varmı? benim araç trend x her tarafına baktım ancak dediği yada kastettiği düğmeyi bulamadım. acaba uydurdumu ne dersiniz.

Serkan erden tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ah bende bi bilsem:) delini biri kuyuya taş attı 40 akıllı çıkaramayacak galıba:muha:

Serkan erden tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Nasıl bir düğme acaba... bir sor bakalım nerede bu düğme. 

Yanıtlama zamanı:

Aracın yürümesi ve çekişini etkileyecek hiç düğme yok ki. Hepsi yol bilgisayarında. Doğan abinin dediği gibi tek düğme kontak hakkaten.

Yanıtlama zamanı:

isterse 8 tane düğme olsun...ne değişir ? araç bir anda 4X4 mü olacak?

belli ki arkadaş kafa bulmuş biraz. 

Yanıtlama zamanı:

Aslında arabasını tanımayanlar için bir düğme koysalar keşkem. Fırlatma koltuğu düğmesi mesela :D

Yav bizim arka tekli koltukta küçük yuvarlak platsikler üstünde bebek şekli varmışya :D . Benim oğlan surat yaptı ben bebekmiyim buraya oturtuyonuz diye.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
27 dakika önce, Mertcan Çelik said:

Videoyu paylaşmanız uygun olur mu acaba?

Herhangi bir düğmeye gerek olmuyor olabilir :)

videoyu bulursam yapacam

Yanıtlama zamanı:

Eski sceniclerde ve opel vectralarda vardı o dügmeden :)) üzerinde kar işareti var, aracın hızı düşüyor ve patinaj yapmıyor ama karda hic denemedim çim zeminde baya bi işe yaramıştı 

Yanıtlama zamanı:

eski aracim otomatik vectraydi. kar modu düğmesi vardı. düğmeye basında aracın 3. viteste kalkmasını saglıyor ve tekere aşırı güç gitmediğinden araba patinaj yapmadan kalkabiliyor. Otomatik focuslarda var mi bilmiyorum oyle birsey. Opel dışında bir iki arabada da görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam aynı işi yapan tuşu. Biri mercedesti sanırım ama yanlış hatırlıyor olabilirim.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.