Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Lastik Seçimi (Genel Sorular ve Yorumlar Burada)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Son testlerde P4 birinci CPC6 5.

H. Cenk tarafından düzenlendi

• Yanıt 1,3k
  • Görüntüleme 239,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Yeni lastik takanların mutlu olmasına sevindim. Ancak bu mutluluğu lastiğin tipinin değil de yeniliğinin bir sonucu olduğunu da unutmayalım. Üç sene ve 30.000 km ve üzerinde yapmış herhangi 

• Yahya Akman
    Yahya Akman

Sipariş verdigim lastikler geldi. Hepsi 2016 50. Hafta üretimi.

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Son sayfalara bakınca konuyla alakasız, ama heyecan için (sanırım) gerekli ve kaçınılmaz itiş kakışları bir kenara bırakırsak nesnel cevap arayan şu sorular ve tartışmaya açık şu tespitler çıkıyor:

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Aldığım lastiklerin faturasında 205 55r16 Primacy 4 TL MI ifadeleri var . Ne anlama geliyor diye araştırdım.  

TL: Tubeless lastik anlamına geliyormuş 

MI: Mercedes araçlar için üretilmiş lastik imiş 

Bayı kanalı ile alınan lastik mercedes e özel üretilen bir lastiği nasıl satabilir ki ? yada bu MI ifadesi ne anlama geliyor 

Berke A. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Berke A. yazdı:

Aldığım lastiklerin faturasında 205 55r16 Primacy 4 TL MI ifadeleri var . Ne anlama geliyor diye araştırdım.  

TL: Tubeless lastik anlamına geliyormuş 

MI: Mercedes araçlar için üretilmiş lastik imiş 

Bayı kanalı ile alınan lastik mercedes e özel üretilen bir lastiği nasıl satabilir ki ? yada bu MI ifadesi ne anlama geliyor 

Niye ucuz olduğu belli oldu. OEM lastik her zaman perakendeden dandiktir. İptal mi etsem siparişi ? 

Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, H. Cenk yazdı:

Niye ucuz olduğu belli oldu. OEM lastik her zaman perakendeden dandiktir. İptal mi etsem siparişi ? 

Ben de emin olamadım açıkçası.  Aldığım firma ergünotoadana muhtemelen aynı yerden almış olmalıyız firma ile görüşme sağlayabildiniz mı.  

Yanıtlama zamanı:

Ben de emin olamadım açıkçası.  Aldığım firma ergünotoadana muhtemelen aynı yerden almış olmalıyız firma ile görüşme sağlayabildiniz mı.  

Yok.

Yanıtlama zamanı:
7 dakika önce, H. Cenk yazdı:

Yok.

Bayiyi aradım MI kodu michelin parakende ismi olduğunu söyledi.  Mercedes için MO geliyor dendi . Lâstik Michelin parakende olarak verdiği lastik imiş . 

N0-N1-N2-N3 (Porsche onaylı Orjinal Ekipman Lastiği)

MO (Mercedes onaylı Orjinal Ekipman Lastiği) VO Volvo onaylı Orjinal Ekipman Lastiği)

J (Jaguar onaylı Orjinal Ekipman Lastiği)

Yanıtlama zamanı:

Bayiyi aradım MI kodu michelin parakende ismi olduğunu söyledi.  Mercedes için MO geliyor dendi . Lâstik Michelin parakende olarak verdiği lastik imiş . 

N0-N1-N2-N3 (Porsche onaylı Orjinal Ekipman Lastiği)

MO (Mercedes onaylı Orjinal Ekipman Lastiği) VO Volvo onaylı Orjinal Ekipman Lastiği)

J (Jaguar onaylı Orjinal Ekipman Lastiği)

Benim aldığım İstanbul Ataşehirde bir satıcı. Gelip alayım dedim, yok abi burada daha pahalı . N11den al dedi. Önce sipariş verdim sonra iptal ettim. Sonra yine sipariş verdim sonra iptal ettim sonra iptali iptal ettim ? 

MI gelirse alırım MO gelirse iade ederim artık 

Yanıtlama zamanı:
16 saat önce, Berke A. yazdı:

@H. Cenk geldi mi lastikler . 

yok pazartesi yollayacaklar 

Yanıtlama zamanı:
9 saat önce, H. Cenk yazdı:

yok pazartesi yollayacaklar 

Benim lastikler geldi 2 tanesi 03/19 diğer ikisi 05/19 üretimi bu sorun olur mu acaba 

Yanıtlama zamanı:

Benim lastikler geldi 2 tanesi 03/19 diğer ikisi 05/19 üretimi bu sorun olur mu acaba 

Şu anda 1319 dayız. Ne gibi bir sorun olabilir? Nerdeyse fabrikadan sıcak sıcak çıkmış size gelmiş.

Yanıtlama zamanı:

selam. ilkbahar geldi ?

2011 fabrıka çıkışlı focus aracımda mıchell lastiklerinden  memnun kalmamla beraber 2016 da tekrar mıchell energy aldım

2019  yılı itibariyle memnun kalıp  düşünmeden tekrar energy yöneldim fakat fıyatlar 375tl görünce forumdan  büyümüzün dedigi gibi cem abi  mıchell pilot dene (500tl) ( araç 150.000kmde)

yüksek fiyat olduğundan conti 5 veya 6 en yakın tercih yöneldim 310tl fransızlara para kazandırmak ne kadar mantıklı . googY.300tl lassa290.

lastiklerin üretim tarihi 2018 aralık ve 2019 ocak.

siz değerli büyüklerimden isteğim bu lastik işi nasıl oluyor ?   şaka bir yana abilerim  ben 8 adet lastik için memnunluğumu ve deneyimimi paylaşmak istedim değerli yorumları okumaya devam. forumda her okuduğum bilgi ve deneyim tecrübe için  teşekkürler focus kardeşliği.

(195 65 15 focus benzin, yaşam koşulları orta karadeniz )

Yanıtlama zamanı:
15 saat önce, Berke A. yazdı:

Olmaz.. Türkiyede en taze lastikler sizde şu an ? Bana gönderecek olanlar da 0619 gönderecekmiş. Bugün distribütörden gelip pazartesi kargoya verecekmiş. 

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar f3 aracıma 4 adet yazlık lastik alacağım 205 55 16 çok hızlı kullanan birisi değilim uzun süre dayansın istiyorum tabi çokda pahalı olmasın istiyorum. 

Lassa driveways adet 280tl

Goodyear efficientgrip performance 4kanallı 320tl

Continental cpc5 350 tl 

Özellikle lassa kullananların yorumlarını bekliyorum. 

Yanıtlama zamanı:

Goodyear ve contiyi kullandım. Goodyear 20 bin kmden sonra bariz sertleşmişti. Tutuş çok zayıflamış ve ses çok fazla artmıştı. Continin tutuşu 30 bin km den  fazla kullandığım halde halen iyiydi. Lassa hakkında fikrim yok. Ama ben contiden memnundum.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.