Yanıtlama zamanı: Mart 10, 20179 yıl comment_409875 Yazı tura atın. Ya da tanıdık bayide hangisi varsa, hangisi ucuzsa, hangisine gönlünüz daha sıcaksa onu alın. Fark edilebilir bir farkları yok. İkisi de yeterince sessiz, yeterince konforlu, yeterince iyi yol tutuyor ve frenliyor. --19 dakika sonra eklendi-- Bu arada biraz daha muhabbet devam ederse biri Petlas diye çıkar, korkarım... Zaten tavsiye ettiğin falken türkiyede petlasla ortak oldu abi 3 gün önce ziex ecorun aldık tanesi 165 tl den türkiye üretimi fabrikada çankırıdaymış Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 20179 yıl comment_409878 4 kanallı Goodyear EGP ile 3 kanallı arasındaki fark yaklaşık 100TL edecek bir fark mıdır acaba? Bizim yazlıklarında (fabrika çıkışı gelen Conti2'ler) ömrü tükenmiş değiştirme vakti geldi. Conti5/EGP/Nokian Line arasında gidip geliyorum lakin EGP'deki bu 3 kanallı 4 kanallı farkını çözemedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 20179 yıl comment_409879 4 kanallı Goodyear EGP ile 3 kanallı arasındaki fark yaklaşık 100TL edecek bir fark mıdır acaba? Bizim yazlıklarında (fabrika çıkışı gelen Conti2'ler) ömrü tükenmiş değiştirme vakti geldi. Conti5/EGP/Nokian Line arasında gidip geliyorum lakin EGP'deki bu 3 kanallı 4 kanallı farkını çözemedim Ben nokianı sıralamaya sokmazdım fiyatı conti5 kadar nokian ne zaman 1 ci sınıfa yükseldi.ilk tercih conti5 derim olmazsa hankook ventus prime3 tavsiye ederim bi incele derim 190 tl den bulursun fiyatıda uygun Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 20179 yıl comment_409889 şahsen nokian lastikleri eskiden beğenirdim şunları öğrenene kadar hile hurda yoluyla testlerde boy gösterdiler millette bu test sonuçlarına göre bende aldım aman çok iyi dedi durdu http://www.dailymail.co.uk/wires/reuters/article-3465741/Nokian-Tyres-admits-use-better-quality-tyres-tests.html linkte bahsi geçen olay özeti. kardeşim testlerde birinci gelmek için çok özel lastikler ürettik. sonra siz onları alacağınızı sandınız ama cümleten sizi kazıkladık haberin çıkmasından sonra %10 değer kaybetmişler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 20179 yıl comment_409895 29 dakika önce, Yasin Taşcı yazdı: Ben nokianı sıralamaya sokmazdım fiyatı conti5 kadar nokian ne zaman 1 ci sınıfa yükseldi. Birinci sınıfa yükseldiğini iddia eden olmadı, ama kullanıcı yorumlarını kaydeden sitelerde çok iyi yorum alan bir lastik serisi, Conti'den fazla beğeni ve ilgi görüyor artı biraz daha ucuz. Zaten ben de farklı olma adına bir seçenek olarak koydum. Kuşkusuz Hankook da kendini çok geliştirmiş bir marka ve Ventus Prime3 de fiyat/kalite oranı uygun bir lastik. Sonuçta seçenek çok. 47 dakika önce, Yasin Taşcı yazdı: falken türkiyede petlasla ortak oldu Petlas adına sevindim, umarım iyi bir know-how transferi olur. Ve bu arada Petlas'a düşman falan değilim, sınıfında iyi ürünler çıkardığına kuşku yok. Sadece her taşın altından ilk seçenek olarak çıkması bazen rahatsız edici oluyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 20179 yıl comment_409898 Daha önce fiestada Hankook ve good year duragrip kullandım. İkisi de son derece sessiz ve fren konusunda oldukça performanslı lastikler. Yağmur tahliyeleri de basarili. Şu an focusta Conti pre cont 5 var bu da bayagi sessiz. Siz hangisini seçerseniz seçin 1 veya 2 db farkı algilayamazsiniz buyuk ihtimalle çünkü çok yakın hepsi birbirine. Bu lastiklerin farkı Bridgestone gibi sert bir lastik sonrasında daha bariz anlaşılır. 56 dakika önce, Semih G. yazdı: 4 kanallı Goodyear EGP ile 3 kanallı arasındaki fark yaklaşık 100TL edecek bir fark mıdır acaba? Bizim yazlıklarında (fabrika çıkışı gelen Conti2'ler) ömrü tükenmiş değiştirme vakti geldi. Conti5/EGP/Nokian Line arasında gidip geliyorum lakin EGP'deki bu 3 kanallı 4 kanallı farkını çözemedim Kanal sayısı su tahliyesini etkileyen bir durum. Lastikle yol arasında ne kadar az su o kadar çok kontrol demek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 20179 yıl comment_409901 Daha önce fiestada Hankook ve good year duragrip kullandım. İkisi de son derece sessiz ve fren konusunda oldukça performanslı lastikler. Yağmur tahliyeleri de basarili. Şu an focusta Conti pre cont 5 var bu da bayagi sessiz. Siz hangisini seçerseniz seçin 1 veya 2 db farkı algilayamazsiniz buyuk ihtimalle çünkü çok yakın hepsi birbirine. Bu lastiklerin farkı Bridgestone gibi sert bir lastik sonrasında daha bariz anlaşılır. Kanal sayısı su tahliyesini etkileyen bir durum. Lastikle yol arasında ne kadar az su o kadar çok kontrol demek. Şöyle söyleyeyim hocam sessizlik ön planda değil benim için önceliğim-Fren performansı-Islak zemin performansısonra sessizlik vs önemsiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 20179 yıl comment_409907 Şimdi, Semih G. yazdı: Şöyle söyleyeyim hocam sessizlik ön planda değil benim için önceliğim -Fren performansı -Islak zemin performansı sonra sessizlik vs önemsiyorum. Conti de olur good year da o zaman hiç fark etmez. İkisi de çok iyi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 20179 yıl comment_410250 1 saat önce bi tekrar bakayım şu lastiklere diye nette dolaşıyordum. Oda ne hepsiburadada goodyear f1 assymetric 3 235 40 18 ebatlarında lastik fiyati 496 tl. Hemen 4 tane sipariş geçtim. Iyi kide gectim ürün kalmadı ellerinde şuan [emoji4] Ankarada bayii fiyatı 650tl tek lastik. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 20179 yıl comment_410251 1 saat önce bi tekrar bakayım şu lastiklere diye nette dolaşıyordum. Oda ne hepsiburadada goodyear f1 assymetric 3 235 40 18 ebatlarında lastik fiyati 496 tl.Hemen 4 tane sipariş geçtim. Iyi kide gectim ürün kalmadı ellerinde şuan [emoji4]Ankarada bayii fiyatı 650tl tek lastik. The Jackal....Güle güle kullan... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 20179 yıl comment_410253 The Jackal....Güle güle kullan...[emoji4] Nasip abi. Bekleyen derviş muradına ermiş 10 gündür piyasa araştırması yapıyordum [emoji41] Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 20179 yıl comment_410254 Kesinlikle kısmet..... Sen MAŞALLAH şanslısın NAZAR DEĞMESİN. Güle güle kullan Ben 2 aydır araştırıyom ama nafile [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 20179 yıl comment_410259 Tevafuk diyelim güle güle kullan Yahya nasiplisin maşallah ben de aradığımı kurutuyorum Teoman Abi bilir Titanium eski tip jant arıyorum bulduklarım ya çok pahalı ya da işlem görmüş :/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 20179 yıl comment_410675 Son zam ve ötv uygulamasından sonra fiyatlar ciddi artmış. Ben hala uygun fiyatta lastik arıyorum. Sanırım bulamayıp bu yazda idare edecez... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın