Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Lastik Seçimi (Genel Sorular ve Yorumlar Burada)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Lastiklerim 235 / 45 / 17. Bu yazı idare eder diye düşünüyordum ama etmeyecek gibi duruyor. Önceliğim sessizlik ve konfor ne tavsiye edersiniz.

• Yanıt 1,3k
  • Görüntüleme 238,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Yeni lastik takanların mutlu olmasına sevindim. Ancak bu mutluluğu lastiğin tipinin değil de yeniliğinin bir sonucu olduğunu da unutmayalım. Üç sene ve 30.000 km ve üzerinde yapmış herhangi 

• Yahya Akman
    Yahya Akman

Sipariş verdigim lastikler geldi. Hepsi 2016 50. Hafta üretimi.

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Son sayfalara bakınca konuyla alakasız, ama heyecan için (sanırım) gerekli ve kaçınılmaz itiş kakışları bir kenara bırakırsak nesnel cevap arayan şu sorular ve tartışmaya açık şu tespitler çıkıyor:

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

AB etiket değerlerine bakıp en sessiz olanı yani en az db li lastiği almak lazım.

çözüm mü, değil. çünkü 1 yıl sonra bir marka lastik yumuşaklığını korurken, diğeri sertleşebilir.. sıcak memleketlerde ise yumuşak lastik daha çok ses yapar..

lastik tecrübeleri önemli seçimde..

68 db lik pirelli alırsınız mesela 2 yıl sonra 74 db ses çıkarabilir.

70 db lik michelin alırsınız 2 yıl sonra 72 db ses çıkarır vb..

yumuşaklıkta michelin, sağlamlıkta, pirelli ve goodyear tavsiye ederim..her markanın benim lastiğim sessiz dediği modelleri var. sitelerini incelemek lazım

Mehmet Demir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Halen tavsiye ediyormusunuz, Şuan kullandığım Continental  (235*45*17) lastiklerimi değiştirmek istiyorum, aslında ben Michelin'ciyim ama biraz daha konfor, sessizlik odaklı lastik bulabilirmiyim diye araştırdım, Falken ze914 serisinin dikkat çekici olumlu yönde geri dönüşleri var fiyat olarak oldukça iyi. Denemeyi düşünüyorum.

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

http://www.pirelli.com/tyre/tr/tr/car/sheet/pzero_nero_gt.html

Bu lastikten aldım 215/50 R17, ıslak/kuru performansı çok iyi, continentalden biraz sesli fakat virajlarda daha başarılı bana göre.

Tavsiye ederim.

Yanıtlama zamanı:

Bu lastikten aldım 215/50 R17, ıslak/kuru performansı çok iyi, continentalden biraz sesli fakat virajlarda daha başarılı bana göre.

Tavsiye ederim.

Servet abi sende jant ne vardı :) 17 inç olarak jant lastik almayı düşünenler var da :)
Yanıtlama zamanı:

Tavsiye ederim.

17" etkisi olmasın o :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

5x2 Kollu spor paket jantı var müdür.

Eyvallah abi 215 50 17 aklımda olsun o zaman :)
  • 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Pirelli cinturato P7 Blue baktim araştırdım audi falan fabrika çıkışı koyuyormuş A4lere falan.

Testleri inceledim bir sitede almanca 15.000 mesafr gider diyor. Ömür olarak demiyor ama anlamadim.

15.000 km olabilir mi ömrü?

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar benim aracım 2011 ford focus sedan seyahat esnasında içeriye çok uğultu geliyor ustalar lasiklerden olduğunu söylediler bu araçlara sessiz en uygun lastık ne önerirsiniz

Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum. 

Yanıtlama zamanı:

Pirelli cinturato P7 Blue baktim araştırdım audi falan fabrika çıkışı koyuyormuş A4lere falan.

Testleri inceledim bir sitede almanca 15.000 mesafr gider diyor. Ömür olarak demiyor ama anlamadim.

15.000 km olabilir mi ömrü?

Öyle diyorsa geneli öyle olabilir.

Conti al :)

Yanıtlama zamanı:

Öyle diyorsa geneli öyle olabilir.

Conti al :)

Pahalı onlar ya :) tanesi 300-350ye bakiyorum maksimum

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.