Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201510 yıl Yazar comment_330075 4 dakika önce, Semih G. said: Naptın abi gidebildin mi servise? Gittiysen durum nedir Öğlen bıraktım az önce aradılar. Biraz sonra almaya gideceğim Semih. Çözdük sorunu dediler. Detayları yazarım. Motor ve şanzıman takozlarında sıkıntı yokmuş. Enjektörler ve bujiler normal gözüküyor. Egzoz, aracın altını vurmam sebebiyle takozlardan kurtulmuş . Susturucu da biraz zarar görmüş sanırım. Sesteki artışın kaynağı büyük ihtimalle bunlar ve büyük ölçüde çözüldü. Ancak rölantideki 1000-2000 devir arasındaki titreme devam ediyor. Tabi şaşılmayacak şekilde bunun normal olduğunu söylediler. Gerekçe olarak da düşük devirlerdeki sıkıştırmanın az olduğu ve gazın yanma odasını daha uzun sürede terketmesi gösterildi. Makul diyelim... Dün @Semih G. sağolsun beraber onun araca da baktık. Onun aracında böyle bir sıkıntı yok. Şimdi normal olan benim durum mu, Semih'in durumu mu olur burası tartışmalı. Özetle hala titriyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201510 yıl comment_330093 4 dakika önce, Semih G. said: Naptın abi gidebildin mi servise? Gittiysen durum nedir Öğlen bıraktım az önce aradılar. Biraz sonra almaya gideceğim Semih. Çözdük sorunu dediler. [emoji4] Detayları yazarım. Motor ve şanzıman takozlarında sıkıntı yokmuş. Enjektörler ve bujiler normal gözüküyor. Egzoz, aracın altını vurmam sebebiyle takozlardan kurtulmuş . Susturucu da biraz zarar görmüş sanırım. Sesteki artışın kaynağı büyük ihtimalle bunlar ve büyük ölçüde çözüldü. Ancak rölantideki 1000-2000 devir arasındaki titreme devam ediyor. Tabi şaşılmayacak şekilde bunun normal olduğunu söylediler. Gerekçe olarak da düşük devirlerdeki sıkıştırmanın az olduğu ve gazın yanma odasını daha uzun sürede terketmesi gösterildi. Makul diyelim... Dün @Semih G. sağolsun beraber onun araca da baktık. Onun aracında böyle bir sıkıntı yok. Şimdi normal olan benim durum mu, Semih'in durumu mu olur burası tartışmalı. Özetle hala titriyor. Hadi geçmiş olsun diyelim o zaman abi en azından belli bir oranda kurtulmuşsun sorundan. Bir miktar titreme bizim araçtada hissediliyordu hatırlarsan,eğer eksta bir durum yoksa bu sefer "bu normal abi" konusunda haklı olabilirler. Az çok sanırım hepsinde yapıyor bu titremeyi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201510 yıl Yazar comment_330098 Bir saat önce, Semih G. said: Hadi geçmiş olsun diyelim o zaman abi en azından belli bir oranda kurtulmuşsun sorundan. Bir miktar titreme bizim araçtada hissediliyordu hatırlarsan,eğer eksta bir durum yoksa bu sefer "bu normal abi" konusunda haklı olabilirler. Az çok sanırım hepsinde yapıyor bu titremeyi Yine de can sıkıcı. Bakacağız bakalım. Sağol Semih bahaneyle görüşmüş olduk Kasım 17, 201510 yıl Semih O. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201510 yıl Yazar comment_330103 8 dakika önce, Bekir B. said: Semih geçmiş olsun Abi geçmedi ama sağol Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201510 yıl comment_330105 31 dakika önce, Semih O. said: Yine de can sıkıcı. Bakacağız bakalım. Sağol Semih bahaneyle görüşmüş olduk Bir dahakine arabaların bozulmasını beklemeden görüşelim abi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 20179 yıl comment_419949 Arkadaşlar benim benzinli 1.6 ti vct 125 hp de boşkayken 1000 devir ile 2000 devir arası titreme yapıyor. Koltukta bile hissedebiliyorum. Motor ustası bi abiye dinlettim 0 motor daha yapar dedi.. araç daha 700 km de. Önümüzdeki salıya randevu aldım bakacaklar serviste. Umarım bir problem çıkarmaz.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 20179 yıl comment_419968 2 saat önce, Burak Şenoğlu yazdı: boşkayken 1000 devir ile 2000 devir arası titreme yapıyor. K Ne demek bu? Boşa atıp gaza mı bastınız yoksa, sürüklenmeye bıraktınız yavaşlarken devir mi düşüyor? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 20179 yıl comment_419969 Durduğu yerde kaputu açıp motorun sesini dinliyordum. o zaman fark ettim. 1000 devirde tabi ki kullanmıyorum. boştayken durduğu yerde yapıyor. debriyaja basıp denedim yine yapıyor. komşunun 2013 focusunda denedim o da 1.6 ti vct motor, onda da var. sizde deneyebilirsiniz yapıyor mu diye.. randevu oldım salı gününe gidip baktıracam. daha 700 km de araba.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 20179 yıl comment_419970 Bu sorun benim aracımda da dururken, 1000 devir ile 2000 devir arası yapıyor. arabayı sarsıyor.. gazdan ayağımı çekip rölantiye düşünce ya da 2000 devir üstüne çıkınca düzeliyor.. araç 1.6 ti vct Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 20187 yıl comment_483133 Merhabalar, Aynı sebeb ile bende servise 2 kere gittim. Baş teknisyen kendi aracında da aynı şekilde olduğunu değişken sübab zamanlamasından kaynaklandığı bildirdi ve beni ikna etti. Artık bunu sorun olarak görmüyorum. Zaten araç beni 2000 devir altına düşürme ben bir delikanlı atmosferik motorum diyor ? bende basıyorum gaza. Zaten turbo araçlar gibi yakıt çok değişkenlik göstermiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 20187 yıl comment_483152 2013 focus lpg li bendede var aynı sorun 30 binde araba boştayken rolantide gırr edip ibre 1 ile 1 buçuk a çıkıp iniyor 10 ...15 saniyede 1 ..lpg den mi benzinden mi bilemedim ama benzindede yapıyor az da olsa çözüm bulan var mı acaba kronikmiş sanırsam Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 20197 yıl comment_492216 Tüm ti-vct focuslarda böyle boşuna çözüm aramayın. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın