Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 201510 yıl comment_324745 Renault'un ilk duyduğumuzda heyecan yaratan 1.6 dci 160 hp 380 nm torklu motoru yurt dışında espace de kullanılmış olsa da ülkemizde ilk olarak Talisman ile giriş yapacak,üstelik de 6 ileri EDC şanzıman ile kombine olarak Heyecan verici nokta az yakan,çok kaçan,vergiye takılmayan bir motor olması Konuyu açmak için motorun teknik verilerinin açıklanmasını bekledim fakat uzun zaman geçmesine rağmen teknik veriler gelmedi ama espace'in verilerini söylersek aşağı yukarı ipucu verir Güzel bir video(alt yazısı mevcut çeviri yapılabilir) 1.6 dCi (160 Hp) EDC Espace Son hız : 202 km Hızlanma 0 - 100 km :9.9 saniye Şehir içi yakıt tüketimi :5.1 Lt/100 km Şehir dışı yakıt tüketimi :4.4 Lt/100 km Ortalama yakıt tüketimi :4.7 Lt/100 km Ağırlık : 1659 Kg Espace in ağırlığını dikkate aldığımız da Talisman tahmini 9 saniyede 100 km hıza ulaşacak gibi gözüküyor,yakıt tüketimi de D sınıfı 1.6 dizellerin ayarında olacak,boyutlar D sınıfında birbirlerine çok yakın ayrıntılar topluca yazılabilir ama bagajı belirteyim 608 litre(çok iyi) Ama motorla beraber heyecan verici diğer bir özellik direksiyon da 4control sisteminin olması yani direksiyon 4 tekerliği birden hareket ettirebiliyor D sınıfında çok olumlu bir gelişme ülkemiz açısından fakat umarım sınıf ayarında malzeme kalitesi kullanılır,malesef Renault modellerinde yeni kadjar dahil bu konuda rakiplerinin gerisinde Diğer bir konu fiyat,eğer ki Reno D sınıfı içerisinde rekabet yaratmak istiyorsa kendi şartlarını zorlaması lazım,benim umduğum en dolu 1.6 dci 160 EDC 100 bin olmalı(düz fiyat) ama tahmin ettiğim 120-125 arası,umarım rekabet yaratır ve bu güzel motor şanzıman kombinasyonlu ilgi çekici Renoyu yollarda çok görürüz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 201510 yıl comment_324762 D sınıfının aranan kombinasyonlarını bir araya getirmişler (geniş bagaj ve iç hacim, dizel otomatik, düşük vergi dilimi vs.) 1.6 dizel motor, 160 Ps güç ve 320 Nm. ile hemde D segment bir araba ile Euro6 normlarına nasıl ayak uydurmuşlar ben orasını merak ettim ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 201510 yıl Yazar comment_324768 D sınıfının aranan kombinasyonlarını bir araya getirmişler (geniş bagaj ve iç hacim, dizel otomatik, düşük vergi dilimi vs.) 1.6 dizel motor, 160 Ps güç ve 320 Nm. ile hemde D segment bir araba ile Euro6 normlarına nasıl ayak uydurmuşlar ben orasını merak ettim ? Olayın aynı euroncap testleri gibi olduğunu düşünüyorum,araçları test şartlarına göre tasarlayıp testlerden yüksek puanlar alıyorlar fakat gerçek hayatta işler değişiyor,bu konuda gerçek kullanım koşullarında yapılmış çok dikkat çekici bir test mevcut,grafikte belirtilen emisyonların kaç katı olduğu ifade edilmiş Başlığımızda ki motor,espacede belirtilenin 11 katı gaz çıkarmış Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 201510 yıl comment_324780 Kasası hormonlu passat gibi duruyor sanki Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 201510 yıl Yazar comment_324781 Kasası hormonlu passat gibi duruyor sanki Bende benzettim dumancıya Tasarım karmaşık gözükse de bence fena değil Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 201510 yıl comment_324782 Bende benzettim dumancıya[emoji4]Tasarım karmaşık gözükse de bence fena değil Onu belirtmeyi unutmuşum fena durmuyor hoşuma gitti passat dan daha güzel ve daha özgün hatlara sahip bence, her ne kadar benzeşselerde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 201510 yıl comment_324784 4control beni cezbetti. Güvenlik açısından çok fark meydana getireceğini düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201510 yıl comment_324801 Bence hoş görünüyor.. 4control olayı başlarda alışkanlıklar açısından sıkıntı çıkarabilir gibi görünüyorsa da faydalı olacağı su götürmez bence.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201510 yıl comment_324804 Ben beğendim bu aracı renault birşeyler yapmaya başladı artık kadjar ve bu araç çok başarılı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201510 yıl comment_324810 Renault & Nissan son yıllarda başarılı işler yapıyor.Dip: Eski renolar gibi bu araçta ufak tefek makyajları erkenden alır; eskiler aldığı için değil tasarım detayları faul, aha buraya yazdım ilerde görürüz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201510 yıl comment_324825 Şu açıdan bakıldığında Passat'a çok benziyor, aynı platformdan çıkmış gibiler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201510 yıl Yazar comment_324841 4control beni cezbetti. Güvenlik açısından çok fark meydana getireceğini düşünüyorum. Renault & Nissan son yıllarda başarılı işler yapıyor.Dip: Eski renolar gibi bu araçta ufak tefek makyajları erkenden alır; eskiler aldığı için değil tasarım detayları faul, aha buraya yazdım ilerde görürüz Renault daha önce 4control araçlar üretti ama ben ne kullandım nede kullanan biriyle tanıştım,Yakup bey,Cem abi,Kaan abi bu konularda çok tecrübeli kullandılarsa tecrübelerini duymak isteriz Şu açıdan bakıldığında Passat'a çok benziyor, aynı platformdan çıkmış gibiler. Ledler fazla spesifik olmasa çok daha fazla benzeyecek,ordan kurtarmış biraz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201510 yıl comment_324847 Ben, bu sistemli hiç bir bineğe(i) binmedim/sürmedim. Denemek lazım gerekli mi değil mi diye? Güvenlik konusunda şüpheliyim fakat manevra konusunda %100 faydalı olacaktır Deneyip göreceğiz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201510 yıl comment_324867 Bu aracada hidrolik direksiyon koyarlarsa şahsen yine almak istemem. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201510 yıl comment_324869 Bu aracada hidrolik direksiyon koyarlarsa şahsen yine almak istemem. Yoktur zaten, bakmadım ama eminim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın