Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Renault Talisman

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
26 dakika önce, Yakup Çağatay said:

Bu eksiklikleri direkt okumak lazım, eksik bulmaya gelince Premiumlar'da da listeyi uzatmak mümkün yeterki isteyin :) 

Para = Çokomel

Kastım çok küçük bedellerle karşılanabilecek eksiklikler,somut konuşmak gerekirse tüketiciye max 2.000 tl(aslında 1.000 tl bile tutmayabir)yansıyacak şeyler

• Yanıt 90
  • Görüntüleme 23,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hakan Saraylı
    Hakan Saraylı

Şu açıdan bakıldığında Passat'a çok benziyor, aynı platformdan çıkmış gibiler.

• Burhan Bakar
    Burhan Bakar

Renault'un ilk duyduğumuzda heyecan yaratan 1.6 dci 160 hp 380 nm torklu motoru yurt dışında espace de kullanılmış olsa da ülkemizde ilk olarak Talisman ile giriş yapacak,üstelik de 6 ileri EDC şanzım

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Renault son zamanlarda ürün gamını şık, konforlu ve fakat pratik araçlarla zenginleştirmekte ve tasarım olarak göze hoş gelen modeller üretmekte. Talisman da istisna değil, orta üst sınıfa oynayan mod

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Mesela şu dikiz aynasının altındaki sensörün kapağı çok kalitesiz,yüksek hızlarda ses yapıyor

Kapı içi gözler halı kaplı olmalı,içine konulan şeylerin ses yapmaması açısından

Arka klima çıkışlarının olduğu yerin görünümü biraz basit

Kol dayama sağa sola fazla sallanıyor,suni deri kaplamanın kalitesi pek iyi değil,kol dayamayı kaldırdığımızda o kilit yerleri çok basitçe duruyor hemen bozulacak gibi

Bagaj kapağı kumandadan açılıyor ama çok az yükseliyor,yüklemeye uygun yükselse çok işe yarayacak

Anahtarsız giriş çok hoş bir özellik,bunun fiyatını tahmin edemiyorum(maliyeti çok artırıyorsa olmayabilir)

Orta konsoldaki tuşların dokunma hissi kaliteli ama görüntü kalitesiz duruyor,navi ekranı dokunmatik değilde basmatik çalışıyor,ayrıca navigasyonda kullanımı basitleştiren bikaç özellik eksik kalmış

Dış kapı açma kollarının çekmesi biraz daha kaliteli hissettirebilir(sanki biraz sallantılı)

Kalite hissi açısından renk çok önemli bikaç renk opsiyonu olsa kalite hissi artar,kahve tonları ve bej mesela

Şu direksiyon arkasındaki ekranın rengi değişse çok seksi olur:yeah:

Aklıma geldi sanırım şu torpido soğutma pek maliyetli değil olması iyi bişey

Burhan Bakar tarafından düzenlendi
ekleme

Yanıtlama zamanı:

Hep bi passzzaat özentisi bak bak :D 

Sync 3 geliyor, ekran olaylarını hallettiler, bize de gelecek seneye.

Kapı içleri kaplı olayını Vignale'de koydular da. Şu ses yapmaz ondan diyoruz ama o iş yalan dünya biraz,plastiğe ne ne kadar çarpıp ses çıkartabilir :) 

Bagaj kapağı istemsiz şekilde öyle açılıyor, yani o açılsın diye yapılmamış bariz belli. Sedan'a ne kadar lazım mı ? bilinmez lakin 5K için şart. Bize gelmiyor :(

Diğerleri için; Makyaj bunun için var. Very soon :D  Görelim bakalım neler iyileşecek.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
1 dakika önce, Yakup Çağatay said:

Hep bi passzzaat özentisi bak bak

En büyük aşklar nefretle başlar diyosun yani:D

Umarım bu nefret aşka dönüşmez ki sanmıyorum:)

Sedana lazım inan,ellerim hep dolu oluyor ufaktan bi kareteyle açmak durumunda kalıyorum hep:zha:

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Burhan Bakar said:

En büyük aşklar nefretle başlar diyosun yani:D

Umarım bu nefret aşka dönüşmez ki sanmıyorum:)

Sedana lazım inan,ellerim hep dolu oluyor ufaktan bi kareteyle açmak durumunda kalıyorum hep:zha:

Yahu hepimiz elle açıyoruz :zha: 1 kg'lık kapak var orada nerdeyse.

5k için neden dedim? Ağır ve yüksek kalıyor, kısa boyluları düşünmek lazım.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

İnsan oğlunun isteği bitmez ama maliyetsiz şeyler,şu konumlandırabilir bagaj kapağını isteyenlerde var 4k ya:D

Çokta cix şeyler sayılmaz isteklerim:zha:

Yanıtlama zamanı:
İnsan oğlunun isteği bitmez ama maliyetsiz şeyler,şu konumlandırabilir bagaj kapağını isteyenlerde var 4k ya[emoji3]

Çokta cix şeyler sayılmaz isteklerim:zha:

Focus 3 lerde bagajdaki yay ayarlanmıyor. Fakat 2.5 da yayın sertliğini ayarlıyorlardı. Acaba sizin arabada ayarlanma ihtimali olabilir mi.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
1 dakika önce, Doğan Kurban said:

caba sizin arabada ayarlanma ihtimali olabilir mi

Yarın bakarım umarım vardır

Yanıtlama zamanı:

Hakan Bey, Talisman konusunda sadece beğenim deneme sürüşüyle sınırlı kalacaktır :) Laguna'da yaşadığım sıkıntılar ve sorunlar hiçte küçümsenecek gibi değildi, ben D segmentinde forddan kolay kolay vaz geçmem ama Kuga'da aklımı kurcalamıyor değil, kullanım keyfi nasıldır bir fikrim yok ama, Kuga'sı olan dostlara sormak lazım :) Ayrıca Türkiye koşullarında yerden biraz daha yüksek olan SUV'lar sanki daha iyi gibi geiyor (İki gün önce otobanda kamyon sollarken önüme düşen koca koca pancarlardan sonra bu fikre vardım, en azından araçlar altına çarpmadan yolda pancar ezebilmeli:)))

Gökhan Kalağan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Testimsi:)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
On 30.11.2015 22:30:39, Doğan Kurban said:

Acaba sizin arabada ayarlanma ihtimali olabilir mi

Bugün baktım ama iç taraf gözükmüyor,çözemedim olayı

Yanıtlama zamanı:

Gündüz ledleri eskisi kadar tuhaf görünmüyor, alışıyoruz galiba..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Segmentin değerleri birbirlerine çok yakın,Türkiyeliler! için majör bakılan motor ve şanzıman,fiyat gerçekten uygun olursa ciddi satış yakalar

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.