Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201510 yıl Yazar comment_332517 26 dakika önce, Yakup Çağatay said: Bu eksiklikleri direkt okumak lazım, eksik bulmaya gelince Premiumlar'da da listeyi uzatmak mümkün yeterki isteyin Para = Çokomel Kastım çok küçük bedellerle karşılanabilecek eksiklikler,somut konuşmak gerekirse tüketiciye max 2.000 tl(aslında 1.000 tl bile tutmayabir)yansıyacak şeyler Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201510 yıl comment_332518 Nedir onlar mesela? Bunları söyleyelim hep birikte, katkımız olursa ne ala memleket Bir de bu kadar ucuz değeri olanlar insanları bu kadar çok üzmesin be Ne gerek var Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201510 yıl Yazar comment_332521 Mesela şu dikiz aynasının altındaki sensörün kapağı çok kalitesiz,yüksek hızlarda ses yapıyor Kapı içi gözler halı kaplı olmalı,içine konulan şeylerin ses yapmaması açısından Arka klima çıkışlarının olduğu yerin görünümü biraz basit Kol dayama sağa sola fazla sallanıyor,suni deri kaplamanın kalitesi pek iyi değil,kol dayamayı kaldırdığımızda o kilit yerleri çok basitçe duruyor hemen bozulacak gibi Bagaj kapağı kumandadan açılıyor ama çok az yükseliyor,yüklemeye uygun yükselse çok işe yarayacak Anahtarsız giriş çok hoş bir özellik,bunun fiyatını tahmin edemiyorum(maliyeti çok artırıyorsa olmayabilir) Orta konsoldaki tuşların dokunma hissi kaliteli ama görüntü kalitesiz duruyor,navi ekranı dokunmatik değilde basmatik çalışıyor,ayrıca navigasyonda kullanımı basitleştiren bikaç özellik eksik kalmış Dış kapı açma kollarının çekmesi biraz daha kaliteli hissettirebilir(sanki biraz sallantılı) Kalite hissi açısından renk çok önemli bikaç renk opsiyonu olsa kalite hissi artar,kahve tonları ve bej mesela Şu direksiyon arkasındaki ekranın rengi değişse çok seksi olur Aklıma geldi sanırım şu torpido soğutma pek maliyetli değil olması iyi bişey Kasım 30, 201510 yıl Burhan Bakar tarafından düzenlendi ekleme Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201510 yıl comment_332523 Hep bi passzzaat özentisi bak bak Sync 3 geliyor, ekran olaylarını hallettiler, bize de gelecek seneye. Kapı içleri kaplı olayını Vignale'de koydular da. Şu ses yapmaz ondan diyoruz ama o iş yalan dünya biraz,plastiğe ne ne kadar çarpıp ses çıkartabilir Bagaj kapağı istemsiz şekilde öyle açılıyor, yani o açılsın diye yapılmamış bariz belli. Sedan'a ne kadar lazım mı ? bilinmez lakin 5K için şart. Bize gelmiyor Diğerleri için; Makyaj bunun için var. Very soon Görelim bakalım neler iyileşecek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201510 yıl Yazar comment_332524 1 dakika önce, Yakup Çağatay said: Hep bi passzzaat özentisi bak bak En büyük aşklar nefretle başlar diyosun yani Umarım bu nefret aşka dönüşmez ki sanmıyorum Sedana lazım inan,ellerim hep dolu oluyor ufaktan bi kareteyle açmak durumunda kalıyorum hep Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201510 yıl comment_332525 Şimdi, Burhan Bakar said: En büyük aşklar nefretle başlar diyosun yani Umarım bu nefret aşka dönüşmez ki sanmıyorum Sedana lazım inan,ellerim hep dolu oluyor ufaktan bi kareteyle açmak durumunda kalıyorum hep Yahu hepimiz elle açıyoruz 1 kg'lık kapak var orada nerdeyse. 5k için neden dedim? Ağır ve yüksek kalıyor, kısa boyluları düşünmek lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201510 yıl Yazar comment_332528 İnsan oğlunun isteği bitmez ama maliyetsiz şeyler,şu konumlandırabilir bagaj kapağını isteyenlerde var 4k ya Çokta cix şeyler sayılmaz isteklerim Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201510 yıl comment_332530 İnsan oğlunun isteği bitmez ama maliyetsiz şeyler,şu konumlandırabilir bagaj kapağını isteyenlerde var 4k ya[emoji3] Çokta cix şeyler sayılmaz isteklerim:zha: Focus 3 lerde bagajdaki yay ayarlanmıyor. Fakat 2.5 da yayın sertliğini ayarlıyorlardı. Acaba sizin arabada ayarlanma ihtimali olabilir mi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201510 yıl Yazar comment_332531 1 dakika önce, Doğan Kurban said: caba sizin arabada ayarlanma ihtimali olabilir mi Yarın bakarım umarım vardır Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201510 yıl comment_332537 Hakan Bey, Talisman konusunda sadece beğenim deneme sürüşüyle sınırlı kalacaktır Laguna'da yaşadığım sıkıntılar ve sorunlar hiçte küçümsenecek gibi değildi, ben D segmentinde forddan kolay kolay vaz geçmem ama Kuga'da aklımı kurcalamıyor değil, kullanım keyfi nasıldır bir fikrim yok ama, Kuga'sı olan dostlara sormak lazım Ayrıca Türkiye koşullarında yerden biraz daha yüksek olan SUV'lar sanki daha iyi gibi geiyor (İki gün önce otobanda kamyon sollarken önüme düşen koca koca pancarlardan sonra bu fikre vardım, en azından araçlar altına çarpmadan yolda pancar ezebilmeli:))) Kasım 30, 201510 yıl Gökhan Kalağan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201510 yıl Yazar comment_332884 On 30.11.2015 22:30:39, Doğan Kurban said: Acaba sizin arabada ayarlanma ihtimali olabilir mi Bugün baktım ama iç taraf gözükmüyor,çözemedim olayı Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201510 yıl comment_332886 Gündüz ledleri eskisi kadar tuhaf görünmüyor, alışıyoruz galiba.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201510 yıl comment_332902 Koca oğlan EuroNcap2'tan 5 yıldızı kaptı! Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201510 yıl Yazar comment_332916 Segmentin değerleri birbirlerine çok yakın,Türkiyeliler! için majör bakılan motor ve şanzıman,fiyat gerçekten uygun olursa ciddi satış yakalar Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın