Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2015 ankara buluşması olursa bi gezeriz angarayı manayla 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2015 Valla aslında kampanyaları varmış bitmiş.Fakat Ankara da focusclubtr stiker ı ile giderlerse 50 tl ye yapacaklar.Hatta boya koruma ve pasta cila için 150 tl istiyorlar.Fiyatı biraz daha kırdırabilirsem paylaşırım buradan. Dogan abi orasi neresi bana adresini mesaj atarmisin Yakup stickerlarimi yollarsa ins onlari takip giderim. Boya koruma ve pasta cila dusunuyorum bende. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2015 Dogan abi orasi neresi bana adresini mesaj atarmisin [emoji4] Yakup stickerlarimi yollarsa ins onlari takip giderim. Boya koruma ve pasta cila dusunuyorum bende. Benim selamımı iletsende olur adım var kendilerinde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2015 Benim selamımı iletsende olur adım var kendilerinde Cok tesekkur ettim abi. Slmini degilde giderken direk seni gotursek olmazmi Hem yuzyuze tanismis oluruz. Mertinde arkasindan konusuruz belki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2015 Cok tesekkur ettim abi. Slmini degilde giderken direk seni gotursek olmazmi [emoji4] Hem yuzyuze tanismis oluruz. Mertinde arkasindan konusuruz belki [emoji4] Haftaya olabilir. Pasta cila düşünüyorum. Hemde konuşmuş olurum adamlarla. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2015 Duruma gore haberleselim abi olmadi ayni anda birakiriz araclari 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap