2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız
-
Benzer İçerikler
-
- 0 cevap
- 805 görüntüleme
-
- 2 yanıt
- 2.057 görüntüleme
-
- 4 cevap
- 1.450 görüntüleme
-
- 4 cevap
- 1.460 görüntüleme
-
- 7 cevap
- 10.381 görüntüleme
-
Soru
Ali Boduroglu
Merhaba,
Aranıza yeni katıldım ve bu ilk mesajım. Kuralları da okudum ancak yine de yanlış yaparsam lütfen kusura bakmayın. Benim sorunum usb üzerinden iphone bağlantısı yoluyla spotify'dan müzik dinlemek ile alakalı. Şirketin tahsis ettiği araç 2015 Focus TDCI Style. Bu araçta bluetooth bağlantısı olmadığı için iphone telefonumu usb üzerinden bağlıyorum. Telefondan müzik yok ise zaten otomatik önceki moda dönüyor (radyo yada CD). Müzik var ise müzik otomatik başlıyor. Buraya kadar her şey normal. Telefondan müziği durdurup uygulamayı kapatıyorum. Ardından spotify uygulamasını açarak oradaki bir listeyi çalmak istiyorum. Müzik başlıyor ancak bu arada aracın ekranında telefondaki müziklerin sürekli bir sonraki şarkıya atladığını görüyorum. Yani örneğin telefonda 100 şarkı var ise ekranda 2'şer saniye arayla 1/100 2 /100 3/100 4/100 5/100 yazısı beliriyor. Bu arada spotify uygulamasında çalan müzik bu atlamayla doğru orantılı olarak kesik kesik çalıyor. Aslında hiç çalmayacağını düşünmüştüm ama bu şekilde olunca belki bir yolu vardır diye sizlere sormak istedim. Birden fazla telefon ile denedim. Bu arada da araç için bir firmware güncelleme var mı diye baktım ama onu da bulamadım.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 30 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap