Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ömer Özel

Üye
  • Toplam İleti

    6
  • Katılım

  • Son ziyaret

Ömer Özel tarafından yazılan her şey

  1. Beni önce otosan aradı garantiden değişeceği söylendi benden hangi servise gitmek istediğim soruldu. Bende keleşlerin adını verdim. Yarım saat sonra keleşler aradı ve pazartesiye randevu verdiler. Pazartesi keleşlere gittim saat 9 da aracı teslim ettim 9:45 te aracınız hazır dediler. Aldım aracımı çıktım. Ekstra hiçbirşey yapılmadı.
  2. [emoji23] işte ondan o zaman Ama yinede yeni yenidir. Ben beğendim. Aracı kullanmak daha bi zevk vermeye başladı
  3. Eskisine göre neredeyse aynı sertlikte ancak elime hiç deri hissi vermedi daha çok nubuk gibi
  4. Arkadaşlar merhaba. Bugün ford genel merkezden arandım. Bana direksiyonumun ücretsiz olarak değiştirileceği söylendi. Benden çalışmak istediğim servis adı soruldu bende keleşlerin adını verdim ve yaklaşık yarım saat sonra keleşlerden arandım ve bana randevu vereceklerini direksiyonumun ücretsiz olarak değiştirileceği bilgisi verildi. Çok ama çok teşekkür ediyorum. Çabalarınız sonuç verdi
  5. Merhaba arkadaşlar 2015 1.6 TrendX aracımda telefonu usb den bağlıyorum. Telefondaki müzik çalmaya başlıyor müziği kapatmadan spotify programını açıp müzikleri başlattığımda sorunsuz olarak dinleyebiliyorum. Aynı şekilde Youtube Vlcplayer üzerinden de dinlenebiliyor. Bilgilerinize. Dileyen olursa video da paylaşabilirim.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.