Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus TDCI Style usb iphone bağlantısı üzerinden spotify

Featured Replies

• 4 ay sonra...
  • Yanıt 30
  • Görüntüleme 34,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Serkan Karakoca
    Serkan Karakoca

şöyle bir modül satıyorum eğer işinize yararsa  http://www.focusclubtr.com/topic/11176-sat%C4%B1l%C4%B1k-aux-giri%C5%9Finden-usb-ve-bluetooth-eklemek-isteyenler-i%C3%A7in-mod%C3%BCl/

• BulentGulsahin
    BulentGulsahin

Hocam tesekkurler ana benim arac 2015 style paket bluetooth yok yani. 

• 2 ay sonra...
  • 6 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

merhaba herkese.. ford focus hatchback 2016 sahibiyim. benim araçta da aux girişi ve bluetooth yok. sadece usb girişi var. iphone'u usb den bağladığımda arkadaşların dediği gibi ipod olarak görüyor ve içinde parça varsa çalıyor. spotify'dan müzik dinlemek istediğinizde o dosyaları tanımıyor, 1-2 sn çalıp sonrakine geçiyor. bunun bir çözümü olmalı ama bulamadım..

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
24 Mart 2017 - 12:47 tarihinde, kubilay saner yazdı:

merhaba herkese.. ford focus hatchback 2016 sahibiyim. benim araçta da aux girişi ve bluetooth yok. sadece usb girişi var. iphone'u usb den bağladığımda arkadaşların dediği gibi ipod olarak görüyor ve içinde parça varsa çalıyor. spotify'dan müzik dinlemek istediğinizde o dosyaları tanımıyor, 1-2 sn çalıp sonrakine geçiyor. bunun bir çözümü olmalı ama bulamadım..

Aynı sorundan ben de muzdarip ama yok

Çok saçma yaaa 

Yanıtlama zamanı:

Merhaba arkadaşlar 2015 1.6 TrendX aracımda telefonu usb den bağlıyorum. Telefondaki müzik çalmaya başlıyor müziği kapatmadan spotify programını açıp müzikleri başlattığımda sorunsuz olarak dinleyebiliyorum. Aynı şekilde Youtube Vlcplayer üzerinden de dinlenebiliyor. Bilgilerinize. Dileyen olursa video da paylaşabilirim.

• 11 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba, 2012 model ford focus trend sahibiyim. Arabamda aux girişi yok sadece usb girişi var ve usb den telefon bağlayıp müzik açamıyorum. Nasıl bir çözüm getirebiliriz buna ?

Yanıtlama zamanı:
3 saat önce, Umut Kara yazdı:

Merhaba, 2012 model ford focus trend sahibiyim. Arabamda aux girişi yok sadece usb girişi var ve usb den telefon bağlayıp müzik açamıyorum. Nasıl bir çözüm getirebiliriz buna ?

Yanıtlama zamanı:
8 saat önce, Ergün YILDIZ yazdı:

https://tr.aliexpress.com/item/Dual-Output-3-5mm-Car-USB-Bluetooth-Receiver-Wireless-AudioReceiver-Adapter-bluetooth-audio-adapter-C/32654364790.html?spm=2114.13010608.0.0.BRHy8b

Kullandığınız aparat bu mudur ? Bunu mu satın aldınız doğru mudur ?

Yanıtlama zamanı:
28.04.2018 - 17:20 tarihinde, Umut Kara yazdı:

Kullandığınız aparat bu mudur ?

evet aynen budur.

• 9 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Aynı dert bendede var stayle paket araçta tek USB girişi var. 

Telefondakı muzıkleri çalıyor 

youtubeden müzik açınca çalıyor amaaa 

fizy den muzık acınca çalmadan listeden atlayarak gidiyor anca şarkıların isimlerini atlaya atlaya gidiyor ama çalmıyor ?

ben uygulamadan diye düşünmeye başladım ama bellı ki sorun farklı sanırım. Nasıl çözcez acaba ?

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Derya Atli yazdı:

Aynı dert bendede var stayle paket araçta tek USB girişi var. 

Telefondakı muzıkleri çalıyor 

youtubeden müzik açınca çalıyor amaaa 

fizy den muzık acınca çalmadan listeden atlayarak gidiyor anca şarkıların isimlerini atlaya atlaya gidiyor ama çalmıyor ?

ben uygulamadan diye düşünmeye başladım ama bellı ki sorun farklı sanırım. Nasıl çözcez acaba ?

Evet spotify veya fizy den muzik calmiyor atliyor. 

En temizi usb bluetooth cihazlar var ondan alip takmak telefonla baglanip her platformdan muzik dinliyebilirsiniz. 

Yanıtlama zamanı:

Bluetooth a da şarj dayanmaz :)))

tek USB girişi var acaba USB den aux dönüştürücü kablo taksak işe yarar mı? Deneyen var mı?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.