Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

16" Janttan 18" Janta Geçiş

Featured Replies

• Yanıt 39
  • Görüntüleme 9,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

Limitörler sadece "sürtme" engellemek için değil, aynı zamanda da direksiyon kutularını korumak içindir.  Öyle değil mi @Sabri Özer ciim?    Limitör dönüş çapınızı olumsuz etkiliyor olsa da elektrik d

• @Hakan Saraylı gibi düşünüyor olmakla beraber işlevsel yönü ön planda değilse salt görsel bir hava atma için masrafın gereksiz olduğunu düşünüyorum. Merkezkaç ile kavgalı değilseniz yazık gerçekten.

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

Tekerlek yuvarlanma katsayısı değişecektir ... hatta bakaım (arka planda sayfa açılır)  ... evet, fark kayda değer seviyedeymiş. Lastik + Jant değişiminden sonra IDS ile yeni ölçüleri araca tanıtma

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Tecrübe konuşuyor dinleyin

geçmiş tecrübeler diyelim :) 

Yanıtlama zamanı:

Kullanılıyor ama direksiyon kutusunu koruma amaçlı bir limitör takılması gerekiyor. Ancak bu her 18 jant için değil. Neye göre ayırmışlar bilemiyorum ancak Ford UK sitesinde "bazı" 18 jantların altında mutlaka limitör takılması gerekiyor ifadesi vardı... ha o jantları zaten bulamıyoruz ve alamıyoruz, o sebeple üzerinde durmaya değmez :)

Ford uk'da Focusların hepsinde ve eski mondi de gerekli diyor (8j jant, 235 taban), ama yeni mondi için bir şey yazmıyor.

Yanıtlama zamanı:

Ford uk'da Focusların hepsinde ve eski mondi de gerekli diyor (8j jant, 235 taban), ama yeni mondi için bir şey yazmıyor.

ben artık bakmıyorum, çok kalbim kırılıyor o yavruları görüp ama alamayınca :)

Yanıtlama zamanı:

e8e1168ac5bf3169575dda140f8df507.jpg

18 iyidiiir :D

Ne konfor kaybi ne bisey. Lastikleri XL alirsaniz yok balon yapma yok yardım ben bunu yaa olayida yok. Mis

:nazar:

Bundan sonrakı her arabamda kullanırım herhalde 18i arabaya göre belki 19? [emoji14]

Yanıtlama zamanı:

MK4 için 235 tabanda gerek yok hatta 45 yanak kullanıyorum, sürtme gibi bir sorun yok.

Yanıtlama zamanı:

MK4 için 235 tabanda gerek yok hatta 45 yanak kullanıyorum, sürtme gibi bir sorun yok.

Ford belki zor koşullarda sürtebileceği ihtimalini düşünüyordur (yük altında veya salınım yaparken viraj vs gibi ..) 

J6rLYq.png

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Şimdi baktım da, yeni mondeo titanium versiyonunda 235 / 50 / R17 kullanılıyormuş. Bu durumda, Hakan Bey'in dediği gibi, 235 / 45 / R18 sorun çıkarmaz gibi geldi bana.

Volkan G. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

yok resim atmıycam kendini getirebilirsem kısmetse istanbula haftasonu yazdırmaya gelmem lazım hayırlısı diyorum ....

Yanıtlama zamanı:

Limitörler sadece "sürtme" engellemek için değil, aynı zamanda da direksiyon kutularını korumak içindir.  Öyle değil mi @Sabri Özer ciim?  :)  Limitör dönüş çapınızı olumsuz etkiliyor olsa da elektrik destekli (yani UuUuUuUuU!! derecede pahalı) direksiyon kutunuzun erkenden tahtalı köyü boylamasını ve cebinizde meteor boyutlarında delik açılmasını engeller. Limitörleri sevelim, onları (gerekiyorsa) araçlarımızdan eksik etmeyelim ve ilgi - alaka gösterelim. (bkn. Ay Lav Yu Tuu)

Yanıtlama zamanı:

Limitörler sadece "sürtme" engellemek için değil, aynı zamanda da direksiyon kutularını korumak içindir.  Öyle değil mi @Sabri Özer ciim?  :)  Limitör dönüş çapınızı olumsuz etkiliyor olsa da elektrik destekli (yani UuUuUuUuU!! derecede pahalı) direksiyon kutunuzun erkenden tahtalı köyü boylamasını ve cebinizde meteor boyutlarında delik açılmasını engeller. Limitörleri sevelim, onları (gerekiyorsa) araçlarımızdan eksik etmeyelim ve ilgi - alaka gösterelim. (bkn. Ay Lav Yu Tuu)

eksik kalmış... "limitörleri sevin, yoksa ben sizi sevmesini iyi bilirim" ile bitmeliydi :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

eksik kalmış... "limitörleri sevin, yoksa ben sizi sevmesini iyi bilirim" ile bitmeliydi :kıhkıh:

... tamamını yazmaya gerek yok ki Mert, arkadaşlarımız söylenmeyen ama ima edilenleri kolayca kavrayacak kapasiteye sahip. 

Yanıtlama zamanı:

2 sene 18 kullanıp 16 ya dönmüş biri olaraktan 2 sene çile çekmişim, bunu diyebilirim.hele yollarda gözleri pörtleterek çukur arama yok mu...en korkunç korku filmi yanında komedi kalır...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.