Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201114 yıl comment_30948 Arkadaşlar,malum focus 3 lerde orjinal paspas yok gibi bişii..Bana Focus 2,5 lardaki kışlık paspasları verdiler ama onlarda da boşluklar oluşuyor..Bende o boşukları Koçtaştan aldığım halıflekslerle doldurdum ama daha iyi bir çözüm düşünüyorum..İşte geçici çözüm olarak yaptıklarım.... Aralık 4, 201114 yıl YkP CgTy tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201114 yıl comment_30951 ooofff oofff, gazete sayfalarından bıktım bende artık. Şöyle şık bir şey istiyorum, altına aldığınız halıfreksleri keşke siyah alsaydınız. En azından daha şık görünürdü diye düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201114 yıl Yazar comment_30954 O halıfleksleri kasten açık gri aldım,tozu kiri çok belli etmesin diye..Eski focus 2,5 um için almıştım onları da..Koçtaşta daha güzel şeyler gördüm onları alıcam en kısa sürede.O zaman daha güzel bir görüntü olacaktır.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201114 yıl comment_30955 Ben Focus a da Astra ya da havuz paspas aldım çok rahat, eskimiyor ve içine bir miktar su dökülsede dışa sızdırmıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201114 yıl comment_30956 Bu bizim Focus 3 leri bu paralara kimsenin almayacağını düşünerek malesef üreticiler F3 için öyle şeyler üretmemiş galiba. Düzgün bir paspas bulamadım ki, Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201114 yıl comment_30962 Yıkamacılara gidin Ekonomiye Can verin lütfen ama Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201114 yıl comment_30967 Ben bir daha zor giderim yıkamacıya.. Geçen yıkamacıma gittiğimde bir X3 ün içini köpükle yıkıyordu; araca zarar vermeyen bir döşeme temizleyicisiymiş herneyse.. İç döşemeler kapı içleri vs yıkandıktan sonra elemanın aracı yıkadığı bezi ve kovayı görünce resmen midem bulanmıştı; çıkan kirli su sapsarıydı bildiğiniz ter, yani sidik afedersiniz! O an düşündüm de milletin pisliğiyle sizin arabanız karışıyor birşekilde.. Bir bahane bulup çıktım o günden beri kendim yıkıyorum!! Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201114 yıl comment_31076 Ben focus 2 halı paspasları kullanıyorum bir şikayetim yok. Bu arada focus3 için halı paspas var ama henüz makul fiyatlara inmediler. Tolga bey siz DonanımHaber de "esmerce" nick i ile yazan arkadaşmısınız? Hani Güre iskelesinde nalbur olan? Kasım 17, 201114 yıl Mertol Kip tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201114 yıl comment_31077 Ben focus 2 halı paspasları kullanıyorum bir şikayetim yok. Bu arada focus3 için halı paspas var ama henüz makul fiyatlara inmediler. Tolga bey siz Esmerce nick i ile yazan arkadaşmısınız? Hani Güre iskelesinde nalbur olan? Evet o Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201114 yıl comment_31078 Ben focus 2 halı paspasları kullanıyorum bir şikayetim yok. Bu arada focus3 için halı paspas var ama henüz makul fiyatlara inmediler. Tolga bey siz DonanımHaber de "esmerce" nick i ile yazan arkadaşmısınız? Hani Güre iskelesinde nalbur olan? Kardeşim benden önce yazdın evet o benim; dükkanında durmayan adam Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201114 yıl comment_31079 Ben focus 2 halı paspasları kullanıyorum bir şikayetim yok. Bu arada focus3 için halı paspas var ama henüz makul fiyatlara inmediler. Tolga bey siz DonanımHaber de "esmerce" nick i ile yazan arkadaşmısınız? Hani Güre iskelesinde nalbur olan? Mertol bey hazır lafı açılmışken sizide tanışma köşesine alsak; tanısak nasıl olur? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 201114 yıl comment_31932 Ben focus 2 halı paspasları kullanıyorum bir şikayetim yok. Bu arada focus3 için halı paspas var ama henüz makul fiyatlara inmediler. Tolga bey siz DonanımHaber de "esmerce" nick i ile yazan arkadaşmısınız? Hani Güre iskelesinde nalbur olan? elimde sıfır FII ön halı paspaslar var. ön sürücü ve yolcu için 25 lira da Mertol abi sürücü kısmı paspası küçük değil mi? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın