Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Nissan Juke - Resimli İnceleme ve Test !


Yakup Ç. A.

Önerilen Mesajlar

Merhabalarrr :)

Yepyeni taptazeeee Ufacık Tefecikk Jukeee Testimize Hoşgeldiniz

Tevfik Bey abimizin isteği üzerine Nissaannn Bayisine gittim; içerisinde orta yaşlı kullanıcılar vardı, kaşkayi ! ve juke'lar inceleniyor genelde...

İç Malzeme ve Tasarım;

Konsol üst malzeme sert plastik,kapı kenarları vs de öyle ama konsol üstü hafif kaplama ile kaplanmış..Daha iyi dokunuş ve görünüş mevcut...

ön göğüs tasarımı iyi olmuş bacaklar rahat içinde sıkılmıyorsunuz...Arka kısma binişler biraz sıkıntılı...Koltuklar gayet rahat..

Koltuk kılıfları sport paket (kumaş-numuk gibi bişey var) ve platinum (deri var) paketde gayet güzel, spor paketde yer yer işçilik hataları olsada çok rahatsız etmez..Kumaşları çok tatlı, Tavan kaplamalar vasat..

qasqai'den örnek verecek olursak, ön göğüs ve ön kapı trimleri yumuşak plastikle kaplanmış...Abisi iç mekanda bariz daha kaliteli..

Donanım olarak Platinum Paket gayet dolu fakat sadece benzinli modellerde sunuluyor...

Resimlerde gördüğünüz gibi güneşliklerde aydınlatma vs yok.

Test esnasında emniyet kemerine takarken çok kaliteli olmadığını anladım, eski araçlar gibi saldım çayıra gibi kemerler Anlamışsınızdır umarım :)

Bagaj, yeterli düzeyde döşeme altında da geniş bir boşluk mevcut..Yedek lastik orada yok..Sormadım nerede olduğunu veya ''tamir kiti var mı ? '' diye..

Arka camda perde mevcut sanırsam geri vites'e takınca kendini indirip kaldırıyor..Gayet güzel detay..

Motor & Sürüş & Konfor

Test aracı motor: Benzinli otomatik (117 ps 5 ileri diye hatırlıyorum)

Bayi de ki test aracını göreceksiniz resimlerde, yokuşta duruyor ve dar alanda....oradan 2 manevrada çıktı..Dönüş çapı gayet iyi şehir içi aracı olmuş denilebilir..Tabi köşe noktalar ve tasarım şişkinlikleri dar yerlerden geçerken dikkatli olmanızı gerektiriyor..Kayma vs olmadı yanlız gaz tepkisi düşük yani kalkarken gazı iyi ayarlamak lazım :D (tabi benim gibi daha alışık olmayanlar için)

Not:Platinum paketde geri dönüş kamera var ama sesli uyarı yok (yani park sensörü yok)

Motor'a gelince malum otomatik vitesle güçsüz kalmış.. Test sürüşünde ki bayanda kendi ağzıyla dizel motor daha iyi gidiyor buna bakmayın diyor bakkk :D Gaza basınca tepki var yanlız hızlanma çok yavaş geldi bana...Gerçi 100 km/h'ı geçemedim yol müsait değildi..Bayanlar için yeterli güç.. :P hakaret değil bu :P limitlerini bilen çok gaza basmayanlar içinde iyi ama test içinde sollamalar ve şerit değişikliğinde acaba çıksam mı diyorsunuz diğer araçlara alışınca..Neyse bunu atlıyorum..Güç, göreceli biraz.. :yeah:

Konfor'a gelelim, en çok şaşırdığım nokta bu oldu..Araç çok konforlu yani acayip yumuşak değil tam oturtulmuş gibi..Hızlanınca hafif hoplama oluyor ama bu denli yüksek araç için normal denilebilir..çukurlarda felan sessiz çalışan amortisör olmuş..Beğendim.. :yeah:

Yol sesi fena değil hatta beklediğimden çok iyi...Rüzgar sesi için bişey diyemem yüksek hızlara çıkamadık malum.. (bu hız seviyelerinde zaten çok ses olmaz :yeah: bunu hatırlatmak isterim )

Direksiyon, Yorumuma girmeden önce 3 adet sürüş mod seçeneği mevcut teybin altında ki tuş ile değişiyor..Normal mod'da direksiyon yumuşak ve hissiz, sport mod'da sertleşiyor ama yeterince his yine yok..Fakat daha zevkli oluyor..Geçer not aldı benden..

Yol tutuş açıkcası buna pek yorum yapamıyorum deneme imkanı pek olmadı sadece otoban girişlerinde ki virajlarda hafif denemiş oldum :D Hatta test sırasında bayan ''Hmmm, iyi araba sürüyormuşsunuz'' dedi, Neden deyince '' Viraja girişinizden belli '' dedi. :zha: ondan focus'çuyuz zaten aybettiinn dedimmm :P Neyse oradan da not'umuzu aldık daha da sırtımız yere gelmez :P

Araç yüksek yapılı da olunca açıkcası test arabasıyla bişeyler yapmak istemedim :yeah: kötü değil ama bu kesin o virajda izinde kaldı araba.. :)

Fiyat: Manuel Spor Paket Metalik Renk 1.5 dci 51.500 tl

çok uzatmadan özetlemek gerekirse, Tasarımını beğenenler için gayet güzel bir araba olmuş...

Kısa test sürüşüyle ancak bukadar anlayabildim hatalar için kusura bakamayın lütfen...

Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler

Yine bekleriz :)

img1575c.jpg

img1576p.jpg

img1577m.jpg

img1578em.jpg

img1579t.jpg

img1580xh.jpg

img1585k.jpg

img1586c.jpg

img1587iy.jpg

img1588.jpg

img1589oj.jpg

img1590u.jpg

img1591tp.jpg

img1592u.jpg

img1593mn.jpg

img1594i.jpg

img1595q.jpg

img1596l.jpg

img1597c.jpg

img1598a.jpg

img1599s.jpg

img1600g.jpg

Bonus qasqai resimleri

img1581g.jpg

img1582be.jpg

img1583wy.jpg

img1584jc.jpg

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

beyaz şık duruyor ama bende qasqai var valla ömrünü doldurdu daha 40.000 km'de sabah evden çıkarken arabayı çalıştırıyorum su motoru gibi ses çıkarıyor kemer sesi ötmemeye başladı anahtarı çıkardığımda 5 sn biiippp diye bir ses geliyor araçtan soğudum :S

ve juke yakup arkaya oturdun mu kafan tavana değiyor :smiley2k:

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Abi bu arabalara 45-50 Milyar veriyorlar kimse bişey demiyor,biz Focus 3 ün en fullünü aldık bir sürü laf söylüyorlar..Yazık günah yaa..Arabamı bu şimdi..O farlar ne,o kış tasarımı be öyle ..Değişiklik olsun diye saçma sapan tasarımlı,modası 2 günde geçecek garip,eciş bücüş arabalar yapıyorlar...Neymiş şehrin haylazıymış...Hadi ordan...

  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

kesinlikle belli haylazı olduğu bana görede yaptığı arabalar segmentsiz mesela juke normal arabamı 4x2 mi suv mu ? belli değil quasqai de öyle

birde ben quasqai 1.5 dci 2012 o arabanın o haline 60 bin tl istiyorlar :S içinde ekstra hiç bir şey yok dandik bir radyo başka birşey yok valla + benim c-max 100 kg daha ağır quasqai den ve 1.6 motor iken 5.4 yakıyor quasqai hem daha hafif hem motor küçük 6.4 şehir içi yakıyor bune şimdi buna verilirmi 60 bin tl içinde bir radyo var ....Neymiş efendim asi şehirli...Hadi ordan bizim fordlar bin basar hem iç donanım hem de özellik olarak ............

Batu Aydın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Çok değişik ve ilgi Çekici bir tasarımı var. Ya seversin ya nefret edersin ortası yok. Ben sevdim tasarımını. İÇ kısımlar konusunda Tolga'ya katılıyorum.

Fiyat konusuna gelince herkesin zevkine ve kesesine göre tercihine saygı duyarım.

Bende adı üstünde rönonun en fulüne 45 verdim, bana ve kimine göre uygundur kimine göre o bile Çok. Tamamen tercih meselesi.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

lütfen....diger marka ve modellerle ilgili daha nazik ve düşüncelerinizde evrensel olursanız mutlu olucam ona bakarsanız forddunda tipsiz ve birsürü üretim dışı bırakılan modelleri vardır...önemli olan sıradışı tasarımlarla bilindik araba modellerinin dışına cıkmaktır...sonra siz 70000 lere aldınız diye başınız gögemi erdi millet şimdi 64000 bine alıyor aynı arabayı..ayrıca..............önemli olan gelişimlere acık olmaktır sayın Bora Bey...

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Teşekkürler yakup kırmayıp gittiğin zaman ve emek harcadığın için sonsuz teşekkürler yorumların içinden...allah seni başımızdan eksik etmesin sen olmasan naparız biz evlat.... :smiley2k:

Boynum hala felaket ağrıyor :D Bunu da ekleyelim buna rağmen gittim bak 2 bayiiye :D birde grand c-max testi yaptım :D 17 inc lastik deneyimi için.. :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.