Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus Yol Tutamıyor Mu?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Otopark sitesindeki habere göre geyik testini geçemediği söylüyor ve nissan pulsar daha iyi sonuçlar alıyor

www.otopark.com

• Yanıt 55
  • Görüntüleme 9,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Bu konuyu önemsedim. Neden? Focus sahiplerinde araçlarının yol tutuş konusunda eşsiz olduğuna yönelik, bazen fanatizm düzeyinde bir inanış var. Bu inanışın getirdiği sınırları zorlama v

• Yol yoktur olsa tutar Tutmasa duramayız [emoji23]

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Yol tutuşu oranlarsak Focusun yolu tutamadığı yerde çoğu diğer marka paten takmış örümcek derim. yol tutuşu test edildi onaylandı

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Yol tutuşu oranlarsak Focusun yolu tutamadığı yerde çoğu diğer marka paten takmış örümcek derim. :D yol tutuşu test edildi onaylandı :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bende olayın şoku içersindeyim.

gevur adamı nasıl tezgah hazırlamış bilmiyeni kandıracak pulsarı aldıracak

Yanıtlama zamanı:

İlk defa duydum böyle bi şey hani kullanmamış olsak neyse... Marka karalaması resmen katılıyorum :zha:

Yanıtlama zamanı:

Otopark sitesindeki habere göre geyik testini geçemediği söylüyor ve nissan pulsar daha iyi sonuçlar alıyor

www.otopark.com

otopark.com.da geçen makyajlı focus incelemesi yapmışlar gayette beğenmişler aracı özellikle yol tutuşu ve şase yi çok begenmisler nerden çıktı şimdi bu yol tutmama muhabbeti
Yanıtlama zamanı:

Yol yoktur olsa tutar :) Tutmasa duramayız [emoji23]

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Videoda hile yapmışlardır adam 120 km/h hızla girmiştir ağır çekimle yavaşlatmış sonra pulsar iyi

Yanıtlama zamanı:

Focus'ta 140kg ile ilgili bir şeyler yazıyor,o ne olaki? Fazla yük falan mı acaba,araç çok alçak geldi çünkü bana. 

Birde Focus girdiği hızla çıkıyormuş gibi geldi bana videoda ama pulsar 78'le girdiyse 30'la çıkıyormuş gibi neredeyse duracak. 

Yanıtlama zamanı:

Bu işin kaynağı burası (altta), otopark com her zamanki gibi çeviri eksikliği ve hataları ile göz doldurmuş (sonucu yanlış değil o ayrı) hep uyardım bildiğim konularda ama tık yok o yüzden artık sallamıyorum (bize ne ?)

Bu siteye girip Toledo, Pulsar ve Focus'u izleyebilirsiniz.

http://teknikensvarld.se/ford-focus-urusel-i-algtestet-185150/

Sonuç olarak full ağırlık halinde Pulsar  2km/h daha hızlı güvenli sürülebiliyor.

Bu test direkt geyik testi değil, otomobilleri yükleyerek (bakınız full) ağırlıklarına göre araçları denemişler ve kilo problemli ford'u şikayet ediyorlar. Mondeo'da da böyle sorun vardı. Dedikleri tutmuyor gibisinden.

Focus da da obezite problemi var denmiş bu araba için fazlalık 130 kg var demişler.

Yani, ya resmi yükleme kapasitesini düşüreceksin ya da arabayı hafifleteceksin (bunu ben ekledim mantıken) böyle milleti kandırmayın al işte yol tutmuyor! diyor yoksa.

Sonuç olarak buradaki soru yol tutması değil.

Yanıtlama zamanı:

Benimde tuzum bulunsun, virajlar konusunda benden de başarı ile geçti..

Yanıtlama zamanı:

Bu başka bir sitenin haberi oto park sadece Türkçeye çevirmiş. Ayrıca makyajli focus testini izleyin sürekli şasi harika yok tutuş süper tek dedikleri bu.

Oto park karalamasi olmasın bir alakam yok ama beğenirim

Yanıtlama zamanı:

Bu başka bir sitenin haberi oto park sadece Türkçeye çevirmiş. Ayrıca makyajli focus testini izleyin sürekli şasi harika yok tutuş süper tek dedikleri bu.

Oto park karalamasi olmasın bir alakam yok ama beğenirim

Yanlış anlamışsın, zaten yapılan haberlerin yani çeviriler genelde hatalı (ben sadece Ford'a bakıyorum düşün (ilk etapta emin olduğum için) ) ayrıca bu genelde her site için geçerli bir durum. Haber sitesi hata yapabilir. Sen işin farklı kısmını seviyorsundur herkes gibi. 

Bir sistemin yanlışını söylemek karalamak değildir :) Söylüyoruz ki düzeltilsin. Ben misal 2-3 defa şunu şunu düzeltin dedim sallamadılar artık uğraşmanın anlamı da yok.

Diğer arkadaşlar zaten siteye bir şey demiyor ve bunun test ile alakası yok.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.