Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sökülmeyen Koruyucu Film

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Mert'in doğum günü hediyesi jant olsun. Kulaktan kulağa yengeye ulaştıralım :)

• Yanıt 46
  • Görüntüleme 8,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• O iş tamam biraz sıcak oldu ama saç kurutma makinası ile ısıtma yaparak söktüm yardımlarınız için teşekkür ederim.

• Amaan Mete baktın olmadı, Ank, geldiğinde , Hakan ile benim bildiğim beyaz bitane araç var kapıları değiştiririz. ...hadi geçmiş olsun:):))

• boyanın demi? 

Yanıtlama zamanı:

Jant mı ne jantı abi. Mert in jantı felan yok nerden çıkardın ki?
... Met nereden çıktı abicim? Ben @Mert Yürüyen, 'i ve bamyalarını kastetmedim ki, başka birisi aklıma gelmişti ... siz tanımazsınız felan  :)
Yanıtlama zamanı:

... Met nereden çıktı abicim? Ben @Mert Yürüyen, 'i ve bamyalarını kastetmedim ki, başka birisi aklıma gelmişti ... siz tanımazsınız felan   :)

Heee jant diyince aklıma Mert geldi.

Yanıtlama zamanı:

Esnekliğini kaybetmiş, kurumuş, sertleşmiş, bırak zamanla kalanda dökülsün. Sıcak uygulama orantısız olursa boya mahvolur

Mehmet Demir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Jant diil ... Bamya  :zha:

Heee jant diyince aklıma Mert geldi.

gelmiycem bu oyunlara gelmiyciiim kendimi tutuciiiiim :)

tutmasam mı yoksa...  :smiley2k:

amerikanyadan akrabalar gelicek, her birinin valizine birer tane gunmetal st jant koysak nolur ? 

Yanıtlama zamanı:

yok ya ... jant budur (bence)

rs.jpg

18" veya 19" ... ağlıyor resmen beeee ...

orjinali acaip pahalı ama replikalar makul .. 1,250TL diyorlar (takımına) ... orjinalinin tanesi bu rakamdan fazladır tabi ama karizması yeter... 1,250Jant, 1,250-1,400'de lastik desen ... 2,6k - 2,7k gibi biter bu hesap. 

...az da değilmiş be ... pIII ...   :(

ahanda replika -> http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-ford-focus-rs-18inc-replika-jant-154503987/detay 

Kaan Yagizer tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

6b3d3e2ca27bae1f02e89c8347eac1d7.jpg7e87be5a1be3ee9197a272e2a9cb2114.jpg

O iş tamam biraz sıcak oldu ama saç kurutma makinası ile ısıtma yaparak söktüm yardımlarınız için teşekkür ederim.

Yanıtlama zamanı:

yok ya ... jant budur (bence)     18" veya 19" ... ağlıyor resmen beeee ...   orjinali acaip pahalı ama replikalar makul .. 1,250TL diyorlar (takımına) ... orjinalinin tanesi bu rakamdan fazladır tabi ama karizması yeter... 1,250Jant, 1,250-1,400'de lastik desen ... 2,6k - 2,7k gibi biter bu hesap.  ...az da değilmiş be ... pIII ...     ahanda replika -> http://www.sahibinde...54503987/detay 

Aynısı bende var 18''.isteyen varsa 16 veya 17 takas yapalım.bizim yollara gelmiyo pek :)

Yanıtlama zamanı:

yok ya ... jant budur (bence)

rs.jpg

18" veya 19" ... ağlıyor resmen beeee ...

orjinali acaip pahalı ama replikalar makul .. 1,250TL diyorlar (takımına) ... orjinalinin tanesi bu rakamdan fazladır tabi ama karizması yeter... 1,250Jant, 1,250-1,400'de lastik desen ... 2,6k - 2,7k gibi biter bu hesap.

...az da değilmiş be ... pIII ... :(

ahanda replika -> http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-ford-focus-rs-18inc-replika-jant-154503987/detay

Kaan abiye bak sen ya... 15-16 inc candir diyen adam bir anda cozuttu 18-19 fotolari paylasiyor :)

Sen al bi takim bmax e koy abi, zipzip gidersiniz :)

Bunun lacivert (opak) bir f3 hb de gunmetal olanini gordum. 225-45-17 lik.

Bir 18-19 deil ama gorsel-konfor sinirinda iyi bir tercih olmustu.

Aynısı bende var 18''.isteyen varsa 16 veya 17 takas yapalım.bizim yollara gelmiyo pek :)

hocam bi foto paylassana ya, merak ettim cok.
Yanıtlama zamanı:

Buyurun

516b15fb40062949a8bd213bd7371527.jpg

Yanıtlama zamanı:

Buyurun

güle güle kullanın... 

bu renk arabayada ne taksan güzel oluyor. bakımı zor, ama görüntü kıyak :)

Yanıtlama zamanı:

Teşekkür ederim. Evet yıkama zamanı geldi. Hep hanımın işi bunlar. Ama bu yaz jantları değiştirmeyi düşünüyorum bakalım. Zorunlu hizmet bölgesinde görev yapıyorum. Malum buralarda yollar da zorunlu hizmete uygun.

Yanıtlama zamanı:

Aynısı bende var 18''.isteyen varsa 16 veya 17 takas yapalım.bizim yollara gelmiyo pek
@Mert Yürüyen,  bak ne diyor Hakan üstat ... kurtarayım Mert'i o bamya!lardan diyor :)  
Yanıtlama zamanı:

@Mert Yürüyen,  bak ne diyor Hakan üstat ... kurtarayım Mert'i o bamya!lardan diyor :)  

allah razı olsun ama pek benlik değil bunlar. ben 17'yi aşmam sanırım... 18' olsa da senin fotoda gönderdiklerinden olur muhtemelen :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.