Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sökülmeyen Koruyucu Film

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

allah razı olsun ama pek benlik değil bunlar. ben 17'yi aşmam sanırım... 18' olsa da senin fotoda gönderdiklerinden olur muhtemelen :)

Senin kötü atmosferik 16 yı nasıl kaldırıyo zaten bende onu anlamıyorum

• Yanıt 46
  • Görüntüleme 8,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• O iş tamam biraz sıcak oldu ama saç kurutma makinası ile ısıtma yaparak söktüm yardımlarınız için teşekkür ederim.

• Amaan Mete baktın olmadı, Ank, geldiğinde , Hakan ile benim bildiğim beyaz bitane araç var kapıları değiştiririz. ...hadi geçmiş olsun:):))

• boyanın demi? 

Yanıtlama zamanı:

Senin kötü atmosferik 16 yı nasıl kaldırıyo zaten bende onu anlamıyorum

aslan gibi maşallah :)

Yanıtlama zamanı:

aslan gibi maşallah :)

turbon foslayınca görecem ben sizi fındık kurtları  :smiley2k:

Yanıtlama zamanı:

Sen al bi takim bmax e koy abi, zipzip gidersiniz

benim hatunun BMax zaten 18"lik jant ile aynı boyda yahu  :)   :)

Yanıtlama zamanı:

benim hatunun BMax zaten 18"lik jant ile aynı boyda yahu   :)   :)

ya sen bilmiyor musun ?

B (amya) Max zaten alla alla, nasıl bilmezsin yahu :)

Yanıtlama zamanı:
B (amya) Max zaten alla alla, nasıl bilmezsin yahu

...aman, aman ... karım arabasından çok memnun, ayda bir yakıt alıp mutlu - mesut takılıyor, karıştırma kadıncağızın aklını ... beni durduk yerde masrafa sokma. 2016'da E.Sport gelen kadar rahatım ... o zaman B-Max'ı takasa verip alırım ona bir E.Sport ... en az üç yıl daha oHHHH. 

...yanlız C-Max TDCI PS (düşük aksesuar seviyeli) çok kafama takılıyor. kuZu bir gelsin ... ona alıcı göz ile bi bakıcam. O ayrı tabi :)

Kaan Yagizer tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

...aman, aman ... karım arabasından çok memnun, ayda bir yakıt alıp mutlu - mesut takılıyor, karıştırma kadıncağızın aklını ... beni durduk yerde masrafa sokma. 2016'da E.Sport gelen kadar rahatım ... o zaman B-Max'ı takasa verip alırım ona bir E.Sport ... en az üç yıl daha oHHHH. 

...yanlız C-Max TDCI PS (düşük aksesuar seviyeli) çok kafama takılıyor. kuZu bir gelsin ... ona alıcı göz ile bi bakıcam. O ayrı tabi :)

sen cmax i kafanda çoktan almışsın abi, her lafının sonu yeni cmaxe çıkıyor :) allah için güzel araba ama... cam tavanlı alma ama sakın :):):):)

Yanıtlama zamanı:

Amaan Mete baktın olmadı, Ank, geldiğinde , Hakan ile benim bildiğim beyaz bitane araç var kapıları değiştiririz. ...hadi geçmiş olsun:) :):) :))

Benimde kaputta çizik var abi, rica etsem rezerve edebilir miyiz  :D

Yanıtlama zamanı:

niye ki?

takılıyorum abi :)

Kaan abi cam tavanlı aracın içi biraz ısınıyorya normale göre o işten pek hoşlanmıyor da :)

Yanıtlama zamanı:

Benimde kaputta çizik var abi, rica etsem rezerve edebilir miyiz :D

Lafımı olur Ahmetim ☺ne zaman istersen hem farda var ☺
Yanıtlama zamanı:

takılıyorum abi :)

Kaan abi cam tavanlı aracın içi biraz ısınıyorya normale göre o işten pek hoşlanmıyor da :)

Kaan abi o konuda haklı. Hani benim saçım var ama ben de hissediyorum :) Yazın ince bulutların arasında süzülen güneş gibi süzülüyor güneş ışığı. Bizim memlekette "alamuk" derler, uzun yaz yolculuklarda öyle bir hava yaratıyor içeride. Neyseki klima var.. Paketten bağımsız opsiyon olursa cam tavan almam ben de..

Yanıtlama zamanı:

Hani benim saçım var ama ben de hissediyorum

..aha, olay gene benim kel kafama geldi dayandı.  :)    Ama gerçekten öyle, cam tavan saç tavandan daha dayanıksız değil (hatta kimi durumlarda daha bile sağlam) ama ısınıyor kör olasıca.  

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.