Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201511 yıl comment_308154 allah razı olsun ama pek benlik değil bunlar. ben 17'yi aşmam sanırım... 18' olsa da senin fotoda gönderdiklerinden olur muhtemelen Senin kötü atmosferik 16 yı nasıl kaldırıyo zaten bende onu anlamıyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201511 yıl comment_308155 Senin kötü atmosferik 16 yı nasıl kaldırıyo zaten bende onu anlamıyorum aslan gibi maşallah Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201511 yıl comment_308156 aslan gibi maşallah Aslan görünümlü sarman Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201511 yıl comment_308157 aslan gibi maşallah turbon foslayınca görecem ben sizi fındık kurtları Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201511 yıl comment_308166 Sen al bi takim bmax e koy abi, zipzip gidersiniz benim hatunun BMax zaten 18"lik jant ile aynı boyda yahu Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201511 yıl comment_308170 benim hatunun BMax zaten 18"lik jant ile aynı boyda yahu ya sen bilmiyor musun ? B (amya) Max zaten alla alla, nasıl bilmezsin yahu Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201511 yıl comment_308172 B (amya) Max zaten alla alla, nasıl bilmezsin yahu ...aman, aman ... karım arabasından çok memnun, ayda bir yakıt alıp mutlu - mesut takılıyor, karıştırma kadıncağızın aklını ... beni durduk yerde masrafa sokma. 2016'da E.Sport gelen kadar rahatım ... o zaman B-Max'ı takasa verip alırım ona bir E.Sport ... en az üç yıl daha oHHHH. ...yanlız C-Max TDCI PS (düşük aksesuar seviyeli) çok kafama takılıyor. kuZu bir gelsin ... ona alıcı göz ile bi bakıcam. O ayrı tabi Haziran 2, 201511 yıl Kaan Yagizer tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201511 yıl comment_308174 ...aman, aman ... karım arabasından çok memnun, ayda bir yakıt alıp mutlu - mesut takılıyor, karıştırma kadıncağızın aklını ... beni durduk yerde masrafa sokma. 2016'da E.Sport gelen kadar rahatım ... o zaman B-Max'ı takasa verip alırım ona bir E.Sport ... en az üç yıl daha oHHHH. ...yanlız C-Max TDCI PS (düşük aksesuar seviyeli) çok kafama takılıyor. kuZu bir gelsin ... ona alıcı göz ile bi bakıcam. O ayrı tabi sen cmax i kafanda çoktan almışsın abi, her lafının sonu yeni cmaxe çıkıyor allah için güzel araba ama... cam tavanlı alma ama sakın :):) Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201511 yıl comment_308179 .. cam tavanlı alma ama sakın :) :) niye ki? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201511 yıl comment_308181 Amaan Mete baktın olmadı, Ank, geldiğinde , Hakan ile benim bildiğim beyaz bitane araç var kapıları değiştiririz. ...hadi geçmiş olsun:) :) ) Benimde kaputta çizik var abi, rica etsem rezerve edebilir miyiz Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201511 yıl comment_308191 niye ki? takılıyorum abi Kaan abi cam tavanlı aracın içi biraz ısınıyorya normale göre o işten pek hoşlanmıyor da Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201511 yıl comment_308197 Benimde kaputta çizik var abi, rica etsem rezerve edebilir miyiz Lafımı olur Ahmetim ☺ne zaman istersen hem farda var ☺ Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201511 yıl comment_308201 takılıyorum abi Kaan abi cam tavanlı aracın içi biraz ısınıyorya normale göre o işten pek hoşlanmıyor da Kaan abi o konuda haklı. Hani benim saçım var ama ben de hissediyorum Yazın ince bulutların arasında süzülen güneş gibi süzülüyor güneş ışığı. Bizim memlekette "alamuk" derler, uzun yaz yolculuklarda öyle bir hava yaratıyor içeride. Neyseki klima var.. Paketten bağımsız opsiyon olursa cam tavan almam ben de.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 201511 yıl comment_308208 Hani benim saçım var ama ben de hissediyorum ..aha, olay gene benim kel kafama geldi dayandı. Ama gerçekten öyle, cam tavan saç tavandan daha dayanıksız değil (hatta kimi durumlarda daha bile sağlam) ama ısınıyor kör olasıca. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın