Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kolçak - Kol dayama Focus 3 için

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

f3 ün baz donanımı bile olsa ben kol dayama koymasını isterdim style da bile yok biraz saçma geliyor bana style donanım arabası olan burda kolçak konusunda yardım talep ediyor orj. olmayan basit kolçaklardan temin edilmeye calısılıyor ben üzüldüm

• Yanıt 338
  • Görüntüleme 124,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tahir Arıt
    Tahir Arıt

Buyrun resimler, aracın döşemesinin aynısı maliyet 100TL

• internette böyle bir resim gördüm tak çıkar tarzı hoşuma gitti.sipariş üzerine yaptırılabilir

• Özer Öztürk
    Özer Öztürk

Yiğidi öldür yoğurdunu yeme... Aurisin tek iyi tarafı çok rahat koltukları ve kolçağıydı. O ne kolçaktı öyle... 8 kutu kola veya 4 küçük su+2 redbull alırdı. Üstelik kapağı da yumuşacıktı...   Ası

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

57 bin liraya araba sat bir kol dayama koyma. Bir araba zevkimiz vardi onunda icine tukurduler. Kim ne derse desin ne varsa eskilerde var. 88 taunus umda bile vardi ya

Yanıtlama zamanı:

ben otomatik parktan vazgeçip;

1- çabuk kirlenmesi muhtemel açık renk döşeme olması,

2- Manuel vites acemisi olduğumdan yokuş bolca kullandığım için hill holder olduğundan,

3- USB ve aux girişi içinde kol dayaması olduğundan,

3.000 TL ilave koyarak düz titanium almıştım. Azcık daha koyup (2000 cik) sonyli park paket alınabilirdi ama "haline göre hasan ağa" işte. Fordun lüküs sınıf anlayışı bi başka  geçenlerde farketmiştik makyaj aynalarında ışık ancak titaniumda uygun görülmüş :)

Yanıtlama zamanı:

57 bin liraya araba sat bir kol dayama koyma. Bir araba zevkimiz vardi onunda icine tukurduler. Kim ne derse desin ne varsa eskilerde var. 88 taunus umda bile vardi ya

57 binlik arabada kol dayama var

Yanıtlama zamanı:

Gittigidiyor da 60 liraya kol dayama var onu aldıracaksınız bana :P

Yanıtlama zamanı:

Gittigidiyor da 60 liraya kol dayama var onu aldıracaksınız bana :P

döşemeniz delinecek göze alabılıyorsanz alın :D

Yanıtlama zamanı:

döşemeniz delinecek göze alabılıyorsanz alın :D

Yok abi döşeme falan delinmeden takılıyor. 

Yanıtlama zamanı:

Yok abi döşeme falan delinmeden takılıyor. 

demek teknoloji o kadar ilerledi ben orta konsolu veya koltukları delip yapıldıgını biliyordum :)

Yanıtlama zamanı:

57 vermedim vermemde zaten de konu o degil. Bazi seylerin bir standarda binmesi lazim artik konu bu.

Yanıtlama zamanı:

57 vermedim vermemde zaten de konu o degil. Bazi seylerin bir standarda binmesi lazim artik konu bu.

ben bu mantığı anlamıyorum, adamlar öyle karar vermiş öyle satışa sunmuş onların tercihi. alıp almamakta bizim tercihimiz. kimse kimseye zorla birşey satmadıktan sonra, arabayı sattıktan sonra değişiklik yapmadıktan sonra gerisi boş laf bana göre.

Yanıtlama zamanı:

Bende F3 style var ve kol kolcağı arıyorum. internette bakıyorum da ortadaki boşluğa yerleşiyor. Yalnız burada usb girişi var ve kolçak takılırsa usb girişini kullanamayız. Bunu da düşünmek lazım.

Ben aracımı otokoç'tan aldım. Pazarlık aşamasında kolçak talep ettim, onlarda hediye ettiler. Aracımı teslim aldığımda montaj yapılmıştı. Tabiki orta konsola 4 adet vida ile montaj yapılmış. Asıl konu aux fonksiyonunu kullanmak istediğimde, aux girişinin nerede olduğunu aramakla başladı. Satıcı, el kitabı, internet derken, malesef kolçağın altında kaldığını öğrendim. USB uzatma kablosu satın aldım ve istemeyerekte olsa kolçağın 2 bölümüne delik açarak, usb girişini kolçağın saklama bölümüne uzattım. Bir kaç cm'lik bölümde kablo görünüyor ama en azında USB'den müzik dinleyebiliyorum.  

Yanıtlama zamanı:

Ben aracımı otokoç'tan aldım. Pazarlık aşamasında kolçak talep ettim, onlarda hediye ettiler. Aracımı teslim aldığımda montaj yapılmıştı. Tabiki orta konsola 4 adet vida ile montaj yapılmış. Asıl konu aux fonksiyonunu kullanmak istediğimde, aux girişinin nerede olduğunu aramakla başladı. Satıcı, el kitabı, internet derken, malesef kolçağın altında kaldığını öğrendim. USB uzatma kablosu satın aldım ve istemeyerekte olsa kolçağın 2 bölümüne delik açarak, usb girişini kolçağın saklama bölümüne uzattım. Bir kaç cm'lik bölümde kablo görünüyor ama en azında USB'den müzik dinleyebiliyorum.  

Bana da öyle söylediler, ama neden o kadar çok arabanın orijinal-ini bozayım ki...:/

Anlaşılan başka bir seçenek yok. Valla ford dan böyle bir saçmalık beklemezdim. uzun yıllar babamla beraber Tempra 1.6ie kullandık onda bile eski olmasına orijinal kolçağı vardı. Bu yüzden alışkanlık kolum hep kolçak arıyor :/  :Artık kolçaksız kullanmaya alışmaya gayret göstereceğiz.

Yanıtlama zamanı:

Malesef bende de o kadar alışkanlık yapmış ki, nerdeyse ilk olarak, kolçak var mı diye soracaktım satıcıya :)

Yanıtlama zamanı:

Bende alırken hediye istemiştim benimkinide konsola vidaladılar ama aracı kullanırken kolunuzu koyamıyorsunuz kolçak çok geride kalıyor kullanışsız birşey oluyor bikaç parça eşya için takılabilir.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.