Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kolçak - Kol dayama Focus 3 için

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Malesef fiyat bilmiyorum ama bende daha bulamadım güzel bişey artık umudumda kalmadı :)

• 4 hafta sonra...
  • Yanıt 338
  • Görüntüleme 124,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tahir Arıt
    Tahir Arıt

Buyrun resimler, aracın döşemesinin aynısı maliyet 100TL

• internette böyle bir resim gördüm tak çıkar tarzı hoşuma gitti.sipariş üzerine yaptırılabilir

• Özer Öztürk
    Özer Öztürk

Yiğidi öldür yoğurdunu yeme... Aurisin tek iyi tarafı çok rahat koltukları ve kolçağıydı. O ne kolçaktı öyle... 8 kutu kola veya 4 küçük su+2 redbull alırdı. Üstelik kapağı da yumuşacıktı...   Ası

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

son tahlilde f3 için kolçak yaptıran varmı en orjinalinden artık usandım araştırmaktan ve beklemekten

Yanıtlama zamanı:

son tahlilde f3 için kolçak yaptıran varmı en orjinalinden artık usandım araştırmaktan ve beklemekten

Yetkili servisler garanti olarak takıyor style'lere kolçak, sordunuz mu?

Yanıtlama zamanı:

en son armster vardı onun dışında ekstra bişey yok bildiğim

Ferhat taktırmıştı bildiğim kadarıyla serviste, memnun sanırım, en azından kolçaktan şkayet ettiğini hatılamıyorum :D

Yanıtlama zamanı:

Ferhat taktırmıştı bildiğim kadarıyla serviste, memnun sanırım, en azından kolçaktan şkayet ettiğini hatılamıyorum :D

bildiğimiz şu cılız armsterlerdenmi yoksa farklı bişeymi resim paylaşmışmıydıki o?

Yanıtlama zamanı:

bildiğimiz şu cılız armsterlerdenmi yoksa farklı bişeymi resim paylaşmışmıydıki o?

Ben arabayı alırken hediye olarak armster marka takmışlardı ben fiyatını araştırdığımda 150 200 arası rakamlarda ama servis kaça takar sormadım.Dayanıklılık olarak soruyorsanız oldukça dayanıklı en son benim 4 yaşındaki oğlum tepesinde zıplamıştı bir kaç kere yinede bir şey olmadı :)

Kullanış olarak oldukça kullanışlı üst tarafı öne çekilebilyor kol kısa kalmasın gerektiğinde açılsın diye.Aşağıya ve yukarıya da ayarı var.Orjinnal kolçakta olmayan ayarlar var desem yeridir.Tabi orjinal olsa görüntüde çok daha iyi fakat kullanım olarak orjinalini aratmıyor.Oldukça geniş bir bölmeside var ayriyetten.

Yanıtlama zamanı:

Ferhat resim eklemişmiydin kolçakla ilgili?

Yok eklemedim ama istek varsa atarım 2 resim
  • 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

internette böyle bir resim gördüm tak çıkar tarzı hoşuma gitti.sipariş üzerine yaptırılabilir :)

up1843220804.jpg

up1843220809.jpg

Yanıtlama zamanı:

benim babam bizim arabamıza taktı bej renkli 60 tl ye birlikte gidip taktık ve gayet şık durdu fotolaırnı en kısa zamanda atacağım

Yanıtlama zamanı:

benim babam bizim arabamıza taktı bej renkli 60 tl ye birlikte gidip taktık ve gayet şık durdu fotolaırnı en kısa zamanda ata

inan sabırsızlıkla bekliyorum

Yanıtlama zamanı:

yakup bey ben yeni katıldım aranıza bu kolçak meselesine bende çok takıldım ancak burada birkaç resim var bakmak istiyorum ancak izin yok diyor ne yapmalıyım teşekkürler

Yanıtlama zamanı:

yakup bey ben yeni katıldım aranıza bu kolçak meselesine bende çok takıldım ancak burada birkaç resim var bakmak istiyorum ancak izin yok diyor ne yapmalıyım teşekkürler

Ne yapınca bunu söylüyor site ?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.