Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ömer Türkşanlı

Üye
  • Toplam İleti

    22
  • Katılım

  • Son ziyaret

Ömer Türkşanlı Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Ankara
  • Arabam:
    2002 Focus 1.6 Ghia
  • Meslek:
    Polis
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

557 profil görüntüleme

Ömer Türkşanlı's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

13

Toplam Beğeni

1

Forum Yanıtları

  1. İyi esnaf bir kere de az kazanır ama müşteri müşteri getirir kötü esnaf bir kere kazıklar bi daha da kendini kazıklar...
  2. Kılavuza baktım bir kaç Ford çalışanıyla görüştüm (galiba çok bilgili değiller kabul etmeliyim) netten araştırdım yok yok bilen yok maalesef.İnsan niye kapatır ki konusuna gelince inan Yakup bilerek yapmadım zaten yanlışlıkla olan bi hadise,neyse yine de sağolun cevap verdiğiniz için.
  3. Konu güncel okuyan çok ama bir tane cevap yok!!!Kimsenin mi başına gelmedi arkadaşlar burası forum burdaki amaç paylaşım...Lütfen biraz paylaşımcı olalım.
  4. Herkese merhaba.Bu akşam işten çıkmadan kontak takılı ve I modunda iken yol bilgisayarının üstündeki düğmelerden birine(hangisi hatırlmaıyorum) ve uzun-kısa kolunda bulunan YB düğmesine basılı tuttuğumda farkettim ki On yazmakta.Dedim ki bunun Off' u da vardır.Evet varmış ve hala var:) Tekrar On konumuna getiremedim.Forumda da araştırdım ama bulamadım.Ayrıca YB de ortalama yakıtı sıfırlayamıyorum bir türlü zaten onu sıfırlayacağım diye geldi başıma gelenler...Yardım lütfen.Saygılar. Bu arada araç F1 2002 Ghia.
  5. Aman bizim Valiler falan devlet adamcıkları görmesin valla her ile 3 tane en az alırlar bundan pek kıymetli canları var
  6. Geçmiş olsun ayrıca küçük bir not her ne marka olursa olsun otomobillerin arkaları ön kısımlarıdan daha sağlamdır. Tofaşın yerinde siz olsaydınız sizin içinde sonuç aynı olacaktı. Arkadan çarpılan Passat gördüm bir kaç çizik vardı Volvo berbat durumdaydı ki Volvo deriz sağlam deriz önü haşattı .Önü çarptık Passatın ön facia idi Kartalın sol arka çamurluk hafif göçüktü.Buna da şükür çok geçmiş olsun tekrar.
  7. 30 Lt' lik lpg tankı ile şehiriçi 290-340 km arası görüyordum sattığım 1999 ambiante hatcback F1 ile şimdi 2002 Ghia var 40 lt ile 330-350 km arası gidiyor.İlk araçta Aldesa vardı kendim taktırmıştım çok ama çok memnundum ve performansı da inanılmaz başarılıydı, Ghia da ise Atiker var ve araç 99.000 oldu çok ağır ve başarısız bir sistem var.Her iki arçta da buji değiştim her 10.000 de fark göremedim.Bu örneği vermek isterim.Teşekkürler.
  8. Valla bende forumdan okudum ve Lpg bujisi aldım Bosch marka.Araç model marka vs.s seçip.Aldım serviste baktım ki zaten servislerin taktığı Motorcraft ile aynı yani kimse kusura bakmasın hikaye.1.3 mm olması kafi gerisi standart ile aynı ...Çekişte falan da hiç bir fark yok ki buji ile çekişte fark sadece eski bujiler ömrünü tükettiğindendir.
  9. Marka verebilir misiniz?Ayrıca bana mantıksız gelmekte fakat Odtü onay vermiş,ya Odtü yalancı ya da gerçek bu cihaz.Bir de denemeye değer gibi bence 30 TL neye vermiyoruz ki denenebilir ama ısrarla da mantığıma ters bir durum...Olsun yine de varsa ürün adı ya da varsa link almak istiyorum.Teşekkürler.
  10. Merhaba 6000 Rds-Eon için hocamın belirttiği ürünü başka bir siteden 125 tl/12 imkanıyla aldım taktım biraz önce.Fiyat/performans için başarılı bir ürün her ne kadar Çin malı olsa da.Orjinal 6 lı CD değiştiricinin 2.eli 300 Tl den bahsedilriken 125 Tl bana göre mantıklı.Gelelim ilk gözlemlere; -Usb bellekten çalarken biraz bekletmekte 20-30 sn.gibi malum belleği okuyor ama Aux girişinden telefonu bağladım tıkır tıkır gayet seri.... -Ses kalitesi aracınızın orjinal ses kalitesi neyse o(Bu arada cd frekans kalitesi malumunuz neyse o 320 kpbs ise aynı 128 kpbs ise o sesi alıyorsunuz) -6x99 parça dinleyebilyorsunuz usb olarak kullanırsanız. Şimdilik bu kadar bence fiyat-orjinallik-kullanım-montaj gibi konulardan bakarsak %90 başarılı bir ürün. Tek eksiği parça ismini görememek bence önemli olmamalı o kadar... Lütfen yanlış anlaşılmasın maksadım yardımcı olmak.... http://www.yenicarsim.com/ford-focus-mk1-98-04-usb-sd-cevirici-audio-system/teyp-cd-mp3-vcd-dvd-calar/id/512828/
  11. Öncelikle ateşleme bobini,buji kablolarına baktırın,lpg bujisi diye aldığım bujiler normal bujilerle aynı çıktı zaten hiç gerek yok orjinali kafi bence...
  12. Ateşleme bobini değişti sorun giderildi,ayrıca lpg bujisi takıldı.teşekkürler.
  13. Merhaba yeni almış olduğum Focus 2002 mk1 aracımda 1500-1900 devir arasında bir sallama(tekleme gibi)var.Fakat benzinde değil LPG de yapmakta bu sıkıntıyı.Forumdan okuduğum kadar bujinin bu tip sıkıntılar yapabileceğinden de bahsedilmiş ki ne marka ne tip buji ile değiştirmeliyim?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.