Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201313 yıl comment_154719 Herkese merhaba.Bu akşam işten çıkmadan kontak takılı ve I modunda iken yol bilgisayarının üstündeki düğmelerden birine(hangisi hatırlmaıyorum) ve uzun-kısa kolunda bulunan YB düğmesine basılı tuttuğumda farkettim ki On yazmakta.Dedim ki bunun Off' u da vardır.Evet varmış ve hala var:) Tekrar On konumuna getiremedim.Forumda da araştırdım ama bulamadım.Ayrıca YB de ortalama yakıtı sıfırlayamıyorum bir türlü zaten onu sıfırlayacağım diye geldi başıma gelenler...Yardım lütfen.Saygılar. Bu arada araç F1 2002 Ghia. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 17, 201313 yıl Yazar comment_155097 Konu güncel okuyan çok ama bir tane cevap yok!!!Kimsenin mi başına gelmedi arkadaşlar burası forum burdaki amaç paylaşım...Lütfen biraz paylaşımcı olalım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 17, 201313 yıl comment_155102 Çok fazla f1 sahibi yok aramızda. Okusunlar gelip cevap vereceklerdir. Fikri olmayanlar konuyu benim gibi okusada bir şey yazamıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 17, 201313 yıl comment_155116 Forum konusunda gereken cevap verilmiş zaten. Konuya gelince; klavuza baktınız mı? Herkesin başına gelecek birşey değil niye kurcalasın insan durup dururken. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 18, 201313 yıl Yazar comment_155190 Forum konusunda gereken cevap verilmiş zaten. Konuya gelince; klavuza baktınız mı? Herkesin başına gelecek birşey değil niye kurcalasın insan durup dururken. Kılavuza baktım bir kaç Ford çalışanıyla görüştüm (galiba çok bilgili değiller kabul etmeliyim) netten araştırdım yok yok bilen yok maalesef.İnsan niye kapatır ki konusuna gelince inan Yakup bilerek yapmadım zaten yanlışlıkla olan bi hadise,neyse yine de sağolun cevap verdiğiniz için. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 18, 201313 yıl comment_155191 Benim aracım da f1 ama yol bilgisayarı yok dolayısı ile hiç bi düşüncem yok bu konuda, ama bu soru ve sorunlara cevap vermeme gibi gerçekten bi sıkıntı var kayıtsız kalmayalım lütfen saygılar ... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın