Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Şaşmaz Ford Özel Servisi


Önerilen Mesajlar

          Bugün Şaşmaz daki Azim Frod servisi ne gittim.Arabam LPG Benzin farketmiyor arada bir tekliyordu.Bilgisayara bağladı bobin arızalı dedi.Ok dedim.Bosch marka bobini 80 TL ye değiştirdi.30 TL de işçilik istedi.Ben çok değil mi dedim.Hayır bilgisayara bağlamak bile 30 TL demez mi!Sanayiden çıktım baktım ki LPG göstergesi çalışmıyor.70 km yol gitmişim benzinle geri döndüm.Usta bu sefer 'çırak araba geldiğinde de yanmıyordu ışıklar bizden kaynaklanmıyor diyor' dedi.İyice delirdim.Yazıklar olsun dedim aldım arabayı lovatoya götürdüm usta bobini değiştirirken kabloyu çıkarmış meğerse ama kabul etmedi.

           Sözün özü sakın gitmeyin bu kendini esnaf zannedenlerin yanına.Ben forumlardaki arkadaşların önerisi ile gitmiştim oraya.Buradan şunu anlıyorum o arkadaşlar hayatlarında hiç usta görmemişler.

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

[ Yeni forum kuralları gereği cevap yazmaya korktum :) yakup bey ]

Azim otodan Erol bey, çok ilgili bir kişi, çırağı bazen hata yapabiliyor, 1 lamba için 2 defa gittiğim oldu ama insanlık hali sonuçta,

Tabiki insanlık hali ben ona bir şey demedim.Bana lamba sen geldiğinde de yanmıyordu diyor.Yani bana sen yalancısın diyor.Yaptığı hatayı kabul etse olmaz mı?

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.