Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Özgür Turhan

Üye
  • Toplam İleti

    46
  • Katılım

  • Son ziyaret

Özgür Turhan tarafından yazılan her şey

  1. Ben 7. seçenekteki jantı kullanıyorum. Range Rover Sport. Focusa yakışıyor.
  2. Orjinal mercekli far kullanıyorum tavsiye ederim. Yapma olanlar da gayet hoş oluyor. İlker kemal bey ile görüşün mercek montajı yaptıracaksanız. İşçiliği güzel.
  3. Aynısının ST yazanını aliexpresten sipariş verdim gayet şık oldu. Güle güle kullanın.
  4. Seramik kaplama çizikleri engellemez. Kalıcılığı diğer boya korumalara göre daha fazladır. Seramik kaplama olan araç da çizilir. Sürüldükten sonra 24 saat kür haline gelmesi gerekmektedir. Suyla temas etmemesi gerekir. Daha sonra da 10 gün yıkatmayıp daha sonra yıkattığınızda hidrofobik özelliği test edilmelidir. Ürünün kaliteli olup olmadığını anlamak için.
  5. Biraz Focus Clubden Bazı sebeplerden Ötürü Geri Kalmıştım Arkadaşlar. Aracımın Yeni Resimlerini Paylaşmak İstiyorum. Bu olamadığım zamanlarda Aracıma Eibach 3,5cm Spor yay, Orjinal Mercekli Farlar, Arka WRC Tampon eki, Vossen CVT 17inç jant lastik takıldı. Daha sonra CVT den memnun kalmadığım için Range Rover Sport Jantı buldum ve onları taktım. ELM 27 OBD Cihazı ile Ford ECO mod etkin hale getirildi. RadyoCD çalar Yolbigisyar ekranına entegre edildi. Ses Sistemine El attık. Blaupunkt VR2100 Anfi, Sony Teyp, Sony 1200W Slim Bas yaptık. Şimdilik yapılanlar bunlar yapmaya devam ettikce burdan paylaşmaya devam ederim inşallah. Herkese Hayırlı Forumlar. Orjinal ST Logomuz ve Nurburgring Logomuz Range Rover Sport 18'' Jantlar + Continental Sport Cont.2 225-40-18 Lastikler + Eibach Sportline 3,5 Spor yaylar Son Resim de Vossen CVT Takılı iken olan fotograf.
  6. Aracımın Son Hali Arkadaşlar. ST Tampon Takıldı. Kare APP takıldı. Ses Yalıtımı Yapıldı. Kaliperler Boyandı. Bir kaç yenilik daha yapmayı planlıyorum.
  7. Berk bey Titanyum değil de bu panjurların ST tarzı yandan hava girişi gibi olanlarından var. Elinizde o panjurdan var mı varsa fiyatı ne kadar?
  8. Airbrush olarak yaptırırsan belki
  9. Ben spoyler ararken bu fiyata yoktu malesef. Olsaydı üstünü katıp orjinal alırdım.
  10. DG Focus Güzelleşmeye Devam Ediyor.... Aracıma kendi ellerimle boya koruma uygulası yaptım. Kışlık lastikler ve kapaklı jantlarım takıldı. Resimler biraz gecikti kusura bakmayın. Kullandığım Ürünler : 1- Meguiars Swrillx Hare Giderici 2- Turtlewax Nano Tech Cila 3- Turtle Wax Boya Koruyucu Sıvı (Tiner Gibi Bişey) 4- Meguiars Cila Atma Süngeri 5- Meguiars Nano Bez 6- Carpex Lastik Jant Parlatıcı 6000cd ve Aygaz Klima Düğmelerinden de kurtulduk. Pedal aydınlatma sistemi de devreye sokuldu fakat resmini çekemedim. Onu da eklerim kısa bir zaman sonra...
  11. Teşekkürler. Yavaş yavaş yapıyoruz birşeyler..
  12. Siyah silikon illaki yapışıp kalıyor sökmek de bayya uğraştırıyor. Sökünce de boya eskisi gibi olmuyor. Ön tamponun fiyatının biraz daha düşmesini bekliyorum benim limitlerimi şimdilik zorluyor. Arka difizörü de ön tampon almadan takmak istemiyorum açıkçası. 3,5 cm lik Eicbach yay düşünüyorum fakat bulunduğumuz yer şimdilik yay için pek müsait değil. Arabayı ezmek istemiyorum ama aklıma açıkçası leylek gibi geziyoz ortalıkta Aynen.
  13. Fiber aldığın spoylerde su fiskiyesi bulunmuyor. Yeri de mevcut değil. Ben kendi orjinal spoylerinin su fiskiyesi orjinale yakın şekilde kendim spoylere monte ettim. Ancak o şekilde oluyor... Montaj aşamasında ben ayak vida yerlerine çift taraflı uyguladım alttan vidaladım silikon sıkmadım. Fakat ilerleyen zamanlarda vidalarda gevşeme oluyor sallantıldan ve spoyler ses yapabiliyor istersen hem vida atıp hemde silikon kullanırsan sesin önüne geçmiş olursun. Ben silikon kullanmayı sevmediğimden sadece bant ve vida kullandım arada vidaların gevşekliğini kontrol ediyorum sorun kalmıyor.Ürünleri bulmak için ARSET Tuninge bakman yeterli fiyatları da uygun.
  14. Arset tuningden almıştım. Fiyat olarak ST spoyleri 250 civarıydı, gene yan maşpiyeller de 200 civarıydı. Boyalı şekilde geldi.
  15. Tabiki şimdilik idare eder moddayım. İlerleyen zamanlarda ön tampon ve arka karlık almayı planlıyorum.
  16. Arkadaşlar daha önceden aracımı bu başlık altında tanıtmıştım. Fakat işlerim dolayısıyla nete fazla girme imkanım olmadığından siteye aracımla ilgili yaptıklarımı daha yeni atabildim. Bundan sonra yaptıklarımı bu başlık altında paylaşmayı düşünüyorum. Aracımı aldığımda zaten ST tarz 17'' Jant ve Kumho Lastikler takılıydı. Sonra benim ilk yaptığım işlem Far ve Sislere 8000K Xenon kit, parklara da turuncu led takmak oldu. Sağ far için biraz geç kaldım led park takmak için ama sol farı kurtardım en azından Daha sonra yaptığımız işlem ST spoylerimizi takmak oldu. ST spoyleri Arset den aldım. İsteyen arkadaşlar ordan bakabilir ürün fiberdir ve boyalı olarak tedarik edilmektedir. Biliyorsunuz fiber ST spoyler aldığınızda üründe su fiskiyesi göndermiyorlar ayrıca Lamba olarak da standart üniversal ledli fren lambası yolluyorlar. Su fiskiyesi olayına gelince ben comford spoylerin su fiskiyesini söktüm su atma durumuna göre fibere yuva yaptım ve japon yapıştırıcısı ile fiskiyeyi spoylere yapıştırdım. Spoylerin içerisinden de ince küçük su fiskiye hortumu salarak su fiskiyesinin hortumunu uzattım çünkü kendi şu fiskiyesinin hortumu yetmiyor. Montaja gelince ben çift taraflı bant ve alttan vidalayarak montaj yaptım. Fakat fiber olduğundan vidalar zamanla gevşiyerek ses yapıyor arada vidaları sıkmak gerekiyor... Diğer bir işlemimiz ST yan maşpiyellerdi. Aynen bunları da aynı firmadan tedarik ettik, ürünler boyalı geldi. Bunlar da montaj resimleri... İlk etapda ürünler sanki olmayacak gibi geldi fakat yapan kişiler tam birebir kalıp yapmışlar biraz kenarlarından esnetince orjinal plastik gibi yerine oturdu sürdüğümüz silikonları da görüyorsunuz normalden daha az kullandık... İçime sinmeyen tek tarafı ön ve arkadan attığım vidaların rengi oldu onları da en yakın zamanda beyaza boyatmam gerekiyor... Dün yaptığımız bir kaç işlemle ST dönüşüme devam ettik... Önce Ön tampon altı Lipimizi taktık. Daha sonra ön panjura kırmızı trim şerit çektik güzel oldu kanısındayım. Son olarak da arka tmpondaki difüzörü carbon folyo kapladık ve arada kalan kısma kırmızı trim şerit çekerek işlemi sonlandırdık. Bunların haricinde 6000cd yi çıkartıp 7'' lik orjinal focus multimedia DVD çalar ve AEM DryFlow filtre taktım onun da resimlerini çektiğimde bu başlık altında paylaşırım. Konuyu okuduğunuz için şimdiden teşekkürler...
  17. Ampul yuvası bozulmuş. Garantiden değişim yapıldı...
  18. bu km ye kadar yapılmadıysa bence yaptırmayın.. BOR katkı ürünlerinden kullanın daha iyi olur... Normalde carbon clean ilk 40 bin km içerisinde yapılması tavsiye ediliyor. İlkini yaptıktan sonra 80 bin-120 bin şeklinde periyodik olarak yaptırırsanız verim alabilirsiniz... Birde carbon clean dizel araçlarda daha verimli oluyor...
  19. Teşekkürler cem bey... El becerim iyidir xenonları falan kendim taktım hep ama araba yeni olunca insan çekiniyo bi yerlerine bişey yaparım diye... ki oluyorda ne kadar sakınırsanız sakının ))
  20. Güzel olmuş bende bunu parklara turuncu led takarak çözdüm güzel oldu...
  21. Kimsenin bir bilgisis yok mu bu konu hakkında?
  22. Özgür Turhan

    Focus Klibi

    çok güzel olmuş... çekim yerleri çok güzel...
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.