Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Zafer Yusoğlu

Üye
  • Toplam İleti

    1.074
  • Katılım

  • Son ziyaret

Zafer Yusoğlu tarafından yazılan her şey

  1. Varta efb 75ah 2750 tl. Sol ön abs sensörü değişimi ise 1000 tl ye mal oldu.
  2. Akü ve sol ön abs sensörü değişikliği ile problemim çözüldü.
  3. Akü bitmek üzere idi, ama arızalar ondan kaynaklı değilmiş. Bakalım bilgisayara bir bağlayayım ne çıkacak.
  4. Teşekkürler Gürkan hocam. Bende öyle tahmin ediyorum. Akü tavsiyesi var mı? Varta almaya gerek var mı? 1.5 dizel otomatik araç için akü tavsiyesine açığım. Start stop lu akü almak lazım değil mi? Birde kaçlık akü almam lazım?
  5. Bugün aracı çalıştırdığım da yokuş yardımı kullanılamıyor uyarısıyla bu ışıklar yandı. Direksiyon sertleşti ve hız göstergesi çalışmıyor. 2015 9. ay üretimi araç. Aküyü hiç değiştirmedim. Motor da bir sıkıntı yok galiba. Gidişinde bir sıkıntı hissetmedim. Yarın aracı bilgisayara bağlatacağım. Geçen sene yokuş yardımı çalışmıyor arızasını vermişti ve sağ arka abs sensörü mü kablosumu ne idi sıkıntısı. Değiştirip düzelmişti. Akü diye tahmin ediyorum ama. Gauge menü de akü 11.9 v gözüküyor. Bu devir göstergesinde aşağıdaki yanan ışık nedir?
  6. Mercedes-Benz Türk’ün doğrudan satış modeli: Bayiler acentelere dönüşecek Ülke genelinde tek fiyat uygulanacak Faturaları Mercedes kesecek Müşteriler tüm stokları görebilecek 15 Mayıs'tan itibaren geçerli olacak
  7. Tüh daha bugün fullemiştim. Gerçi depo yarım şu an. Yarın gene fulleyeyim.
  8. Benim hoşuma gitti. Dolusu focus fiyatı kadarsa almak için düşünülür.
  9. Bende Yakup un yorumunu okuduktan sonra bugün gittim turkcell e lifecell e geçiş yaptım.
  10. Halk fakir diye yazacaktım ama millet yanlış anlar diye yazmamıştım. Hislerime tercüman oldun. ?
  11. Ağustosa kadar işi öğrenirsen kurbanda İstanbul a gelme niyetim var. Yardımcı olursun?
  12. Cüzi bir fiyat üzerinden bu işi forum üzerinden yapacaksanız ilk müşteriniz ben olurum. Forumdaki bazı arkadaşların cüzi fiyat anlayışı bana biraz pahalı gelmişti. Gerçi o parayada yaptıracaktım ama Rize de olmam dolayısıyla yaptıramadım.
  13. 1.5 manuel araç yokki focus un. Otomatik ve iki bakım hediyesiyle alınılır bence. 0 faiz de bonusu.
  14. Xiaomi candır. Hatta Facebook da Çin telefonlarını satan gruplar var. Garantisiz ve fiyatları uygun. Değerlendirilebilir.
  15. Bence çok başarılı olmuş. Sıfır o koltukları için bile alırım tabi param olursa.
  16. Havalandırma şartı sağlayan kaç otopark var Türkiye de. Türkiye de yaşayıp Avrupa dan dünyadan bahsetmeye gerek yok bana göre. --0 dakika sonra eklendi-- Tüplü ve öfkeli biri daha geldi.
  17. Benim açımdan Kapalı otoparka bile alınmayan bir araç için bu kadar konuşmaya gerek yok. Bu kadar sorunsuz ve verimli olsa sıfır satılırken sunulur tüketiciye. Bildiğim kadarıyla Honda dan başka sıfır satanda yok. Niye her muayene döneminde sızdırmazlık raporu almak zorundalar. Demekki benzin ve dizele göre daha riskli. 10 krş kar yapacağım diye kendimi riske atamam. Lpg si olan tüm arkadaşlarım sanayide ayarla uğraşıyorlar. İşin temeli tamamen duygusal (maddi) yani. Kimse kendi tercihini millete zorla kabul ettirmeye çalışmasın. Parası çok olanların 1.6 ve tüplü araçla uğraşanı daha görmedim. Herkes parasına göre araç alıyor yani.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.