Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Liderlik Tablosu

Popüler İçerikler

24-03-2018 tarihinde, İletiler içinde en yüksek itibara sahip içerik gösteriliyor

  1. Zafer kullaniyordu, kiymetini bilemedin ???
  2. 123200 km ile İstanbul a yola çıktım yorgunluktan 123456 yı çekmeyi unuttummm ?
  3. Kugada sis farı yanmıyor. Aslında hiçbir fordda sis farı yanmaz. Kugada hareketli far + dönüş farı var. Hem ana far dönüyor, hem de farın içinde ayrı bir far yanıyor.
  4. Panasonic markasına da bakabilirsin.
  5. Bununla alakalı bir yönetmelik var, orada hesap formülü de mevcut. Arabanın yaşı, kilometresi, hasarın kaportada veya tamponda olması, hasarlı parçanın değeri, hasar miktarı fln vs vs pekçok parametre var. Benim araba daha 1 aylıktı ve yaklaşık 1000 kmdeydi. 2100 tl hasar kaydı vardı, 6950 TL değer kaybı almıştım..
  6. Yeni Touareg tanitimi
  7. geçenlerde bu konuda bir profesyonelden fikir aldım. Tabi ki net bir şey söylemek mümkün değil ancak ortalama %35 dedi. Yani hasar kaydının %35i kadar değer kaybının normal olduğunu söyledi. Aracın piyasası, yaşı, alıcının istekliliği, satıcının aceleci olması vs gibi yan etkenler var. Ayrıca hasarın kaput ve çamurluklarda olması bunu %50ye kadar bile çekebilir dedi. Mesela benim 2000tllik plastik aksam hasarım var, bunun için 500tl değer kaybı yaratır dedi. Burada da not olarak kalsın. Vurgulama ihtiyacı hissettim, yazdığım yüzdeler araç bedeline göre değil, hasar tutarına göre.
  8. En son ne zaman fulle dediğimi unuttum ne zaman da fulle derim bilmiyorum
  9. @Mert Yürüyen ile direksiyon hariç çok beğendik ☺️
  10. Yatçılık sektöründe çalışan biri olarak hiç ötv siz mazot vermek istemesemde şirkete gelen mazot taleplerini vermek zorundayım, işleyiş şu şekilde kanunda yatın yurt dışına yapacağı seferlerde ötv siz yakıt alabilir diyor yani bu mazotu sadece yurt dışında kullanabiliyor, ayrıca yat istasyona yanaşıp 10 bin litre ötv siz mazot alıcam diyemiyor, 2 gün öncesinden acentaya talebini belirtmek zorunda bende mazot aldığım firmaya talebi iletiyorum şu gün şu saatte yakıtın şu gümrüklü sahadan yakıtın verilmesini istiyorum diye talep dilekçesi veriyorum onlarda antrepodan veya aliağadan tankere mazotu yükleyip gönderiyor mühürlü bi şekilde, gümrük memuru eşliğinde gerekli kontroler yapılarak yakıtı yata teslim ediyorum 10 bin litre istemişse hepsini almak zorunda yok 500 litresini alamadım tankım doldu istemiyorum diyemez anında cezayı yer, işlem bittikden sonra yatın gümrük işlemleri bitirilir yurt dışına gönderilir, diyelim 5 bin litreyi harcadı 5 bin litre ile geri döndü beyan etmek zorunda kalan miktar için vergilendirme yapılıp millileştiriliyor bizim pompadan aldığımız fiyata geliyor ozaman, hiç mazotum kalmadı diyerek art niyet var ve yalan beyan etti gümrük muhafaza memuru tesbit ettiği takdirde ötvsini alıyor ve cezayı yazıyor 2 veya 3 katına geliyor o mazot, geçen hafta 1 litre mazot 0.85 dolar centti benim komisyonum dahil 3,350 tl yapıyor.
  11. Başlığın adını değiştirelim. "@Bekir B.nin yakaladığı..." şeklinde olsun.
This leaderboard is set to Istanbul/GMT+03:00
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.