Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 1.5 Tdci Powershift Yakıt Tüketim Değerleri

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Fiesta yine estetik göze hitap ediyor

Golf de o da yok polodan ayıramıyor çoğu kişi ?

• Yanıt 219
  • Görüntüleme 77,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• orkun üzüm
    orkun üzüm

50 TL,İzmir şehir içi ve çevre yolu,ortalama 38 km 'lik hızla karma tüketim.

• çok iyi...ibretlik. dur bi camdan atlayıp geliyorum.

• Soner Erik
    Soner Erik

Haftasonu Altınoluk'a bir gittim geldim. Cuma gece 02:00 gibi İstanbul-Avcılar'dan yola çıktım. 60 km paralı otoban ve feribot olmak üzere 428 Km yol yaptım. Otoban 130 km/s , karayolunda ise hız kura

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

5.3lt/100km

1000km oldu alalı, daha rodaj bitmedi

%50 şehir içi, %50 çevre yolu

şehir içi genelde su sıcaklığı 90 dereceye ulaşmadan kontak kapatıyorum, yaklaşık 5km'lik sürüşler.

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

1.5 tdi powershift, 2200km'de

ilk günden beri 0'lamadım, şehir içi ağırlıklı, karma kullanımda 5.5

rodaj sonrası, yaklaşık 700km'nin şehir içi ortalaması 6

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
27 dakika önce, İbrahim Dikmen said:

1.5 tdi powershift, 2200km'de

ilk günden beri 0'lamadım, şehir içi ağırlıklı, karma kullanımda 5.5

rodaj sonrası, yaklaşık 700km'nin şehir içi ortalaması 6

:yeah: 

Yanıtlama zamanı:

ölçmeyeceğim demiştim ama bu depoda afe bias (ortalama yakıt tüketimi) kalibrasyonu yapmş olduğumdan tuttum. 

Pompada alet 5,29 yaktı. 42,455 litre yakıta 138 ,30 TL ödedim (km de 17,25 kr) . Gidilen km 801,6 hala 116 kadar menzil vardı 

Ancak kalibrasyonu fazla yapmışım. araba 5,4 gösteriyor. BU depoya da bakıp yeniden kalibrasyon kararı vereceğim. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
1 saat önce, H. Cenk said:

ölçmeyeceğim demiştim ama bu depoda afe bias (ortalama yakıt tüketimi) kalibrasyonu yapmş olduğumdan tuttum. 

Pompada alet 5,29 yaktı. 42,455 litre yakıta 138 ,30 TL ödedim (km de 17,25 kr) . Gidilen km 801,6 hala 116 kadar menzil vardı 

Ancak kalibrasyonu fazla yapmışım. araba 5,4 gösteriyor. BU depoya da bakıp yeniden kalibrasyon kararı vereceğim. 

Arabanın beyni yandı :D 

Yanıtlama zamanı:

Istanbul-abant-eskisehir-istanbul ortalamasi 4.4lt/100km

826km, 70km/h ortalama hiz

Sakin abanttan eskisehire eski yoldan gitmeye calismayin, off road ve rally yapiyorsunuz.. Ortalama tuketimi 0.5 litre yukseltti.

Yanıtlama zamanı:

Haftasonu Altınoluk'a bir gittim geldim. Cuma gece 02:00 gibi İstanbul-Avcılar'dan yola çıktım. 60 km paralı otoban ve feribot olmak üzere 428 Km yol yaptım. Otoban 130 km/s , karayolunda ise hız kurallarına uyarak (kendimi zorladım ama başardım :)) 5 saatte hedefe ulaştım. giderken ortalama 5.4 L/100 km olarak okudum. Dönüş yolunda ise gündüz yolculuğunu aynı rota üzerinden yaptım. Ama şehir içini 50 km/s olmasada 60-70 km/s arası kullandım. (Kendimi çok zorladım). Tek fark ise İstanbul-Fatih'ten E-5 trafiği üzerinden Avcılar yaptım. Yolcuları evine sağ salim bıraktım. Yolda ise genel olarak 4,3 L/100 km gördüm. Taki E-5 trafiğine girene kadar. Bu arada 150 TL mazot aldıktan sonra sıfırlanmıştır. 

20160306_180848.jpg

Soner Erik tarafından düzenlendi

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar, bende yakıt tüketim testleri yaptığımda YB hep pompa litre ve km  hesabına göre 0,5-0,6 gibi düşük gösteriyor. bunun nedenini ve çözümünü bilen var mı acaba?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
2 dakika önce, Aşkın K. said:

Arkadaşlar, bende yakıt tüketim testleri yaptığımda YB hep pompa litre ve km  hesabına göre 0,5-0,6 gibi düşük gösteriyor. bunun nedenini ve çözümünü bilen var mı acaba?

Nedeni tahmin değer olduğu için.

Çözümü ise eğer eminseniz burası: http://www.focusclubtr.com/topic/3033-yol-bilgisayarı-ortalama-tüketim-değeri-kalibrasyonu/

Yanıtlama zamanı:

3 kez denedim sonuç hep aynıydı, 1-2 hafta sonra dediğiniz yöntemi denerim. worldcard-opet 40 TL kampanyası için bu ara 80 TL yakıt alıyorum sadece. kampanya biter bitmez son demeyi yapıp kendim kalibre edeyim.

http://www.worldcard.com.tr/kampanyalarimiz/world-kampanyalari/opet-worldcard-ile-opetten-3-sefer-80-tl-alisverise-30-tl-yakit-puan-hediye/s-26/c-7088.aspx

Yanıtlama zamanı:

Benim tüketimim arttıkça artıyor. Buna neyin sebep olduğunu anlamadım.

5,9-6,0 civarlarına çıktı. 

Yanıtlama zamanı:

Benimki kışa göre düştü kışın 7 litreydi şimdi 6.4

Yanıtlama zamanı:
9 saat önce, Yakup Çağatay said:

Ben ben :D

bu sabah aldım. pompa hesabı 5,87 ; YB gösterisi 5,9 .. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.