Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

• Yanıt 2,8k
  • Görüntüleme 465,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bir araba alıyorsunuz, bir araba parasını da devlete vergi ödüyorsunuz. Peki ne yapmak lazım?. Benim naçizane görüşüm, araba almayı bırakmak lazım. Elimizdeki arabalara binmeye devam edelim. Elimizdek

• Dizele 9000 fazla verilmez Hele o gırgırı hiç çekilmez Ama konu Ecoboost ise Rocker Aslan besleyen yemini düşünmez .

• Alper Albayrak
    Alper Albayrak

Focus almak için para biriktirinler dikkat edin lütfen,paranız yettiğinde focusu hemen almayın,kimbilir belkide bmw mercedes parası biriktirmiş bile olabilirsiniz farketmeden ne kaldıki arada zaten

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

pazar gününe güzel başlayalım ya...BOSS ortalık gergin...dağılsın kafalar dediydik...

Yanıtlama zamanı:

Sevgili Ersin;

Resmen uğraşa-didine alınacak birşeyler bulmuşsun Yakup'un yazısında.

Bunda alınacak ne var?

"bana biraz haksızca geliyor" demiş sadece.Ne var bunda?

Bir önceki sayfada bir arkadaş beni "otosan çalışanı olmak yada plazayla ilişkisi bulunan biri olmakla" isnad etti,suçladı.

Gerekli cevabı yazarak buna bile küsmedim.

Ortada kırıcı bir durum yok bence.

Hem bu forumda uzunca bir süredir yazıyoruz.Gerektiğinde eleştirilerde de bulunuyoruz.Eleştirenlere saygıda duyuyoruz.Emin olabilirsin.

Burası Demokratik bir platform.

Yeterki kurallar çerçevesinde olsun.

bilgilendirme için çok teşekkürler. ancak ben forumda yeniyim. dedikleriniz doğruysa zaten hiç bir problem yok. keyifli pazarlar dilerim.

Yanıtlama zamanı:

ön cam bileşim aralıkları eşit değilse almam aga...f2 lerden çektim ...daha da gelmem otosana... :ph34r:

Yanıtlama zamanı:

Sevgili Madmax;

Seni forumun "en kıl" focus'çusu ilan ediyorum.

Nereden farkettin sen o detayı be kardeşim :ph34r:

Bence en son onayı veren kontrolör olarak işe almanı seni Ford Motor Company.

Yanıtlama zamanı:

Az önce Forddan banada broşür geldi.Sony teyp ve 1.6 ecoboost hariç hiçbir modelde start stop ve kör nokta uyarı sistemi yok. 08 nisan 31 mayıs arası alanlara F Kasko hediyeymiş.Bagaj hacmi 321 LT ye (sedanda) düşmüş ancak arabanın boyu 10 cm ,eni de 3 cm kadar genişlemiş.Bagajda tam boy stepne olmazsa hacim 411 lt ye çıkıyor...Yeter mi?eh...Start-Stop olmaması,kör nokta olmaması benim için durup düşünmem neden oluyor..Sony tcd çalar çok önemli diil ,çünkü sattığım titx deki sonynin menüleri ve kullanımı iğrençti..sesi ise eh işte idi...Ama bu broşürde fiyat yok...Resmi sitesinde de yok hala fiyatlr....

Yanıtlama zamanı:

O zaman benim alacağım motor kesinleşti gibi :ph34r: Yakın bir tarihte gelir umarımda şöyle artık bi içine binmek istiyorum yav aracı çok merak ettim.

Yanıtlama zamanı:

sony teyp sadece ecoboosta mı varmış sizin elinizdeki broşüre göre??

Yanıtlama zamanı:

broşürü ekleme şansımız varmı teşekkürler

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar sony teyp benim için çok önemli büroşürde teyp için tam olarak ne denmiş anlamadım açıklayabilirmisiniz

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlr Sony teyp yok hiçbir modelde....Sadece fiestadaki teyp benzeri ama mavi ışıklı bişey var...Fena durmıuyor am Sony görüntüsü gibi diil.Masaüstü pc nin hard diski gitti o yüzden tarayıcıyı kullanamıyorum ama broşürün fotolarını çekip ekleyeceğim birazdan.

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlr Sony teyp yok hiçbir modelde....Sadece fiestadaki teyp benzeri ama mavi ışıklı bişey var...Fena durmıuyor am Sony görüntüsü gibi diil.Masaüstü pc nin hard diski gitti o yüzden tarayıcıyı kullanamıyorum ama broşürün fotolarını çekip ekleyeceğim birazdan.

valla seviniriz..teşekkürler..

Yanıtlama zamanı:

Sedanda eski kasaya göre çok ama çok ciddi bir bagaj hacmi sorunu var !!

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.