Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ecoboost ve Lpg :)

• Yanıt 2,8k
  • Görüntüleme 465,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bir araba alıyorsunuz, bir araba parasını da devlete vergi ödüyorsunuz. Peki ne yapmak lazım?. Benim naçizane görüşüm, araba almayı bırakmak lazım. Elimizdeki arabalara binmeye devam edelim. Elimizdek

• Dizele 9000 fazla verilmez Hele o gırgırı hiç çekilmez Ama konu Ecoboost ise Rocker Aslan besleyen yemini düşünmez .

• Alper Albayrak
    Alper Albayrak

Focus almak için para biriktirinler dikkat edin lütfen,paranız yettiğinde focusu hemen almayın,kimbilir belkide bmw mercedes parası biriktirmiş bile olabilirsiniz farketmeden ne kaldıki arada zaten

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

lpg ye gerek yok, yaksın :)

Yanıtlama zamanı:

donanım paketleri güzel ama fiyatlar gerçekten çok uçmuş style + plus paketi en mantıklı paket gibi gözüküyor dizel alacaksak

ama sanki 180 ecoboost alıp lpg takmak daha mantıklı gibi

ecoboosta lpg takılabilirmi?
Yanıtlama zamanı:

Hmm..

Direk enjeksiyonluysa FSI lara olduğu gibi uygulanabilir.. muntazam bir montaj gerekir.

Yanıtlama zamanı:

Hmm..

Direk enjeksiyonluysa FSI lara olduğu gibi uygulanabilir.. muntazam bir montaj gerekir.

FSI lara uygulsnmıyor henüz diye biliyordum insignia da olduğunu duydum ama çok yaygın değil

Yanıtlama zamanı:

Direk enjeksiyon ile ilgili Lpg Bölümünden Devam edelim :)

Yanıtlama zamanı:

duymuşsunuzdur belki ama sabancının vialle marka lpg leri hem muhteşem hem sorunsuz. her arabaya göre ayrı çipi var ama çok pahalı 2500-3000TL arasında. lpi lpg diğer adı...

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar yeni ford focus fiyatları konulu başlığın altında lpg sistemlerini tartışmak ne kadar doğru??

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar yeni ford focus fiyatları konulu başlığın altında lpg sistemlerini tartışmak ne kadar doğru??

haklısın ama dizele para yetmeyince benzinliyede binemeyince çare kalmıyor.

Yanıtlama zamanı:

bir forumda okudum. devlet firmalara dava açmış fiyatları çok arttırdığı için 1-2 ay bekleyin fiyatlar düşecek demiş. haberi olan var mı arkadaşlar bu durumdan...

Yanıtlama zamanı:

Bugün honda nın sitesine baktım. Civic sedan ve hb nin donanım ve fiyatlarını karşılaştırınca, yeni focusun bu donanımları ve yeni çıkan bi araç olduğunu göz önüne alınca bırakın benzinlisini dizellerinin bile çokta pahalı olmadığı kanısına vardım.

Şu anki ekonomik durumum doğrultusunda(evin kredisi bitene kadar en azından) yeni ve sıfır tüm c segmenti pahalı benim için o ayrı tabi. B)

Yanıtlama zamanı:

Şimdi bu fiyatlar kesin mi arkadaşlar? Çünkü genelde ford bir fiyat verip insanları panikletiyor,sonrada fiyatları elindeki benzinlilein satışına göre bir aşağı bir yukarı çekip duruyor....Örneğin elinde bolca benzinli varken dizellerin fiyatlarını uçuruyor,benzinli stoğu bitince dizellerin fiyat düşüyor...Bu durumda da sonysiz ve paketsiz titanyum donanımları bitirinceye kadar dizellerin fiyatını çok yukarda tutup (çünkü gelen arabaların çoğu benzinliymiş) benzinli titanyumlar tükendikten sonra fiyatları aşağüı çekebilir. Ford otosan alıcıyla tam bir satranç oyunu oynuyor. Aslına bakarsanız tam bir kapitalist satış politikası ama olan bizim gibi sazanlara oluyor B)

Yanıtlama zamanı:

Lpdi İle İlgili mesajlar,Lpg bölümüne taşınmıştır,Oradan devam edelim.

Yanıtlama zamanı:

Bugün honda nın sitesine baktım. Civic sedan ve hb nin donanım ve fiyatlarını karşılaştırınca, yeni focusun bu donanımları ve yeni çıkan bi araç olduğunu göz önüne alınca bırakın benzinlisini dizellerinin bile çokta pahalı olmadığı kanısına vardım.

Şu anki ekonomik durumum doğrultusunda(evin kredisi bitene kadar en azından) yeni ve sıfır tüm c segmenti pahalı benim için o ayrı tabi. B)

donanım olarak eskisinden farklı ne var ki herkes donanım diye tutturmuş. reklamı yapılan donanımların hiçbirisi yok şu andaki yeni focuslarda. o donanımlarda paket olarak sunulur fiyatı 60 binden aşağı da olmaz. eğer bir firmanın ya da arabanın iyi olduğundan bahsedilecekse bence standart donanımlarına bakılmalı. focus standart olarak ne sunuyor?

Yanıtlama zamanı:

donanım olarak eskisinden farklı ne var ki herkes donanım diye tutturmuş. reklamı yapılan donanımların hiçbirisi yok şu andaki yeni focuslarda. o donanımlarda paket olarak sunulur fiyatı 60 binden aşağı da olmaz. eğer bir firmanın ya da arabanın iyi olduğundan bahsedilecekse bence standart donanımlarına bakılmalı. focus standart olarak ne sunuyor?

Pardon ama bu segmentte hangi firma reklamında gösterdiği yada yeni getirdiği donanımların hepsini standart aracına koyuyor acaba ? Firma standart donanımlarını artırısa doğal olarak baz aracının fiyatıda artar, nasıl ki hyundai yeni accentte bi çok donanımı standart yapıp daha önce era adı altında 22-23 den başlayan fiyatlarla sattığı aracı yeni donanımlardan vs. dolayı 34 binden satmaya çalıştığı gibi. Öyle düşünen birisi üst segment baksın hatta E sınıfı. Ancak o zaman standart donanımlar tatmin eder. Ford da sınıfındaki araçlar standart ne sunuyorsa aşağı yukarı onu sunuyor. Focus un yeni donanımlarını önceki kasanın baz ve tit. donanımları ile vede sınıfındaki rakiplerinin baz ve full modelleri ile kıyaslamak gerekir. O zaman eskisinden donanım farkı varmı yokmu rahatlıkla anlaşılır.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.